30 mai 2008

"Pericolul" Johannis


Postasem acum cateva saptamani o poza si comentariul "Incetul cu incetul cu Johannis spre Cotroceni"

Se pare ca multi simpatizanti ai presedintelui Basescu si votanti PD-L au intuit pericolul pe care il reprezinta alianta "Echipa merge mai departe" dintre primarul de Sibiu, Klaus Johannis si Partidul National Liberal, pentru ca internetul a fost impanzit in ultima vreme de atacuri nebanuite la adresa neamtului. Si asta in principal de cand a anuntat ca nu mai negociaza nimic cu PD-L. Au fost facute tot felul de filmulete si postate pe you tube in care e acuzat de orice, chiar si de trafic de copii sau de organe. I se cere presedintelui Basescu sa-i retraga decoratia. Pana aici pot merge fanaticii votanti ai presedintelui Basescu. Pana la a incerca sa-l discrediteze pe cel mai bun si corect primar din tara, creditat si astazi in sondaje cu o sustinere de 80%, si asta doar din frica nemaintalnita ca Johannis are prima sansa sa fie impus de catre PNL in lupta electorala de anul viitor ce tinteste Cotroceniul. Si cele mai mari sanse sa si castige!
Hai Johannis! Arata-le cine esti! Daca mai e nevoie...Echipa merge mai departe!

2 comentarii:

Anonim spunea...

S-a suparat Neamtzu' No. 1 in stat pe cocalarii de la PD-L? Pai nu stia el ca, daca le cinti astora un pic in struna, sunt capabili sa te "fuzioneze prin absorbtie" de nu te mai recunosti etnic si etic?!

Parca spunea ca are de gand sa se duca la Cotroceni cu jalba in protzap, ca alde Nutziko lu' Kukosh si Bleaga Mutantul din orasul Dr.Petru Groaza i-au racolat partidul din Medias... ce i-o fi rasspus oare Marele Cocalar? Ca el este apolitic si nu se amesteca in munca de racolare a partidului cocalarilor???

Lilick Auftakt spunea...

Hihi! Nu stiu! Dar i-a ajuns! S-a lamurit in legatura cu PD-L pana sa faca vreo alianta menita a-i absoarbe partidul cu fulgi cu tot. :)