30 iun. 2008

BBC Romania







O stire inunda paginile ziarelor zilele trecute: BBC Romania se inchide! Toti am citit mirati, toti am cautat amanunte. Avem cateva date noi, proaspete, in revista online ACUM destainuite de cel care ani in sir a fost redactor-sef al acestui post: Petru Clej

5 comentarii:

Marius Mina spunea...

Totul are un inceput si un sfarsit, inclusiv noi.
Pacat pentru BBC Romania, pacat pentru cei care ne-au tinut "treji" in nopatea lunga si rece.Dar ei vor veni acum alaturi de noi in societatea civila unde este atat de mare nevoie de verticalitate si putere de discernamant.
Multumescu Petru Clej , multumesc BBC Sectia Romana!

Petru Clej spunea...

Săptămâna viitoare voi publica articolul "BBC la Chișinău - misiune neterminată".

Vă invit să vizitați pagina de internet a săptămânalului ACUM (pe care împreună cu prietenul meu Ștefan Niculescu Maier intenționăm să-l facem cea mai bună publicație electronică de pe internet) www.acum.tv.

Îi invit pe toți vizitatorii acestui blog să colaboreze cu revista ACUM.

Lilick Auftakt spunea...

@Domnule Clej,

Nu stiam ca sectia BBC din Chisinau fusese modernizata de curand.
Eu am fost in 91 la Radio Chisinau in schimb. Imi amintesc ca fata de ce era prin oras, saracia aia de nedescris, radioul chiar mi s-a parut ca arata bine. De-abia astept sa avem informatii noi.

Petru Clej spunea...

Studioul BBC de la Chișinău este dotat la cele mai înalte standarde, iar echipa de jurnaliști de acolo - Alexandru Canțîr, Maia Metaxa, Sașa Cliuicov, Marin Turea și Corneliu Rusnac, este cea mai bună din Republica Moldova, cu cel puțin o clasă peste cei de la Europa liberă, care sunt îns chimb de cel puțin două ori mai mulți.

Acum se alege praful din toată această valoroasă realizare.

Anonim spunea...

@lilick,

Verifica te rog e-mail'ul:)