17 iul. 2008

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face















Tot mai multi dintre laudatorii lui Basescu se dumiresc. Se desteapta. De-abia pomenisem de Cartarescu sau de Fumurescu si azi, Ioana Lupea, are un articol in care pune punctul pe I, si anume observa un lucru extrem de grav: ca a devenit o rusine sa te afisezi cu "scandalagiul ala" (a se citi Basescu) sau sa fii sustinator declarat al lui. Ceea ce spune azi Ioana Lupea e similar cu ceea ce spunea T. Silberstein recent intr-un interviu: ca Basescu e cel care a introdus haosul si scandalul in politica romaneasca. Ioana Lupea confirma asadar ca Basescu a inceput acest proces de scaldare in mizerie a politicii romanesti, si, automat, ca are o eticheta bine lipita de el: de badaran si scandalagiu. Ei, "ce tie nu-ti place altuia nu-i face"...spune si Lupea, dar e o "vorba" ce trebuie sa-i fie adusa aminte lui Basescu periodic. Pentru ca scandalului, din pacate, nu i se poate raspunde decat tot cu scandal.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Mama mia dar tu chiar ai un talent sa postezi poze la care mi se urca sangele-n CRBL... :) Imi strici bunatate de amiaza cu colivareasa sefa...

Lilick Auftakt spunea...

@moshcalifar


Acum eu ce sa fac?...
Nu stiu cum se nimereste ca pun poze cu ele dupa masa de pranz. Asta e...Mai greseste omul. N-o fac intentionat! :)))
Atrage-mi atentia, si o voi face INAINTE de masa de pranz daca vrei o cura de slabire. :)

Anonim spunea...

Mosuleee esti rau! pe bune.. Asa gingas ii sta parul.. Parca e mopul de la mine din balcon!

Anonim spunea...

Adica de ce sunt rau ca n-am "aranjat-o" eu in halul ala...In plus de ce se stramba frate la mine ? Ce i-am facut ? :)

Anonim spunea...

Rideti voi, rideti de deontoloaga, dar miine poimiine o vad si pe asta consilieritza pi la Cotrosheni...

Adieu! Good by! Sbogom! etc! Nu o suport mai mult de 5 minute pe Lupea, asa ca imi dau demisia si ma mut pe blogshorul de nebunii al lui Lovin... Dar este o demisie temporara si cu remisii... :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Nu-i mai face reclama la mine pe blog! :)))) Stiu ca te-a invitat la cafea, deh, cred ca erai unicul postator, dar totusi. :))))

Anonim spunea...

Fata de articolele cu care ne'a obisnuit Lupea, prezentul poate fi considerat ca si o critica la Basescu. Insa n'as merge pana acolo, ci mai curand as zice ca incearca sa niveleze altfel evidentele excese ale lui Basel prin a spune ca toti fac asa. Si tot niveland si amestecand nici nu mai stim cum am ajuns in fundatura asta.

Parerea mea este ca atat coristii din presa cat si telectualii de Cotroceni(vezi articolul lui Cartarescu cu refacerea aliantei DA) au observat finalmente ceea ce era evident de o buna bucata de vreme: Basescu n'are nici o sansa pentru a'si vedea visul implinit, puterea totala, politica sa populista si demagogica, in esenta mincinoasa, s'a dovedit un esec absolut, iar ei, coristii, sunt pusi in situatia de a fi pariat pe un pierzator.

Nu principialitatea ori spiritul de dreptate i'a scos pe acesti aplaudaci din rand. Ci speranta ca mai pot salva ceva, nu cred ca atat pentru idolul lor cat mai ales pentru ei personal. Unii ar spune ca este o tranzitie catre noi stapani.

Refacerea aliantei DA, dupa ce i'a catalogat pe liberali in toate felurile e ca si cum ai linge acolo unde tocmai ai scuipat.

Dealtfel perfect normal pentru deontologia lor.