26 iul. 2008

Hollywoodizarea Parlamentului




Zilnic se-anunta nume noi de personalitati care vor candida pentru Camera sau Senat din partea partidelor. Votul uninominal aduce vedetele in prim plan in detrimentul politicienilor de cariera. Voinescu, Avramescu, Socaciu, Marasescu, Liiceanu, TRU, Piturca, Dida Dragan, Dan Bittman, Nadia Comaneci, Furdui Iancu. Luis Lazarus..si lista numelor care se vehiculeaza ar putea continua la nesfarsit, lasand locul politicienilor "adevarati" stramt si ingust, cu toate ca si dintre ei, cei care vor candida cu sanse de reusita, sunt tot dintre cei pe care mass-media i-a facut vedete pe sticla in ultimii ani.
Cum va arata Parlamentul viitor? Ajunge sa ne imaginam "celebra" emisiune a lui Dan Negru. Atat de celebra ca pe moment am uitat si cum se numeste. Sau daca mai exista. Dar ce conteaza? Eu cred ca sedintele Parlamentului, transmise in direct, vor face rating. Clasa politica speculeaza asa cum poate greata romanilor pentru politicieni, pentru politica in general. Vom lua si de data asta teapa. Cu uninominalul. Dar macar vom avea show. Propun si eu alte candidaturi: Mircea Badea, Ciutacu, Stan-Laptop...Mai ales Stan Laptop. Imi si imaginez o "polemica" pe holurile Parlamentului intre el si "filozoful in sandale"-Avramescu. Sau una intre TRU si Vadim? Sau una intre Liiceanu si Duduia?
Macar ne vom distra..Sau nu?

17 comentarii:

Anonim spunea...

Pai ce "Noaptea erorilor" sau "DDD" . Sa-si faca televiziune (daca inca n-au) si sa transmita live. Talkshow e, muzica e, sport e, crime&mistery e, mai vine si Simona Sensual si avem si dupa ora 12 cu patratel.
Da' pe Lazarus cine l-a arvunit ? :)

Lilick Auftakt spunea...

@moshCalifar


Lazarus are bani sa candideze independent :lol:
Cred ca ar face echipa buna cu Mihnea Georgescu care si-a anuntat si el intentia de a candida independent. :)

Anonim spunea...

@karina : Imposibil , Lazarus e hetero :)

Realitatea lui Petria spunea...

Lazarus ce partid împute?

Anonim spunea...

Lazarus ar trebui arestat pt instigare la omor! La ce tembelitati a facut cu marea lui "ancheta" in cazul cu profesoara!

Realitatea lui Petria spunea...

Lilick, n-am obsevat că ai scris de independenţa lui Lazarus...

Altceva: n-ar fi mai nimerit să înlocuieşti H din titlu cu B? Americanii au totuşi rigoare, la filmele indiene e de râs.

neoinileias spunea...

hi
Romania has bad weather;

Anonim spunea...

@Kari

Pai, o sa ne distram, nu?! :)

Dar poate totusi ne scutesc, baietii astia si duducile astea, de "ilustra" lor prezenta, in Camera sau in Senat.

Va fi foarte amuzant, o perioada macar, sa-i vedem pe Nuzti cu Liiceanu la bratzeta, prin Parlament sau pe la talk-show-uri, sau pe TRU prezentandu-l gingas pe colegul sau de coalitie, Berbecali. hihhihii!
Imi imaginez scena:
TRU: " Colegul meu Gigi"
Becali : " pac-pac, hahalera care esti hahalera! Hai ba TRU, ca nu te-am jignit!

Anonim spunea...

Buna seara, tuturor!


Hai mai Ralu ca ma faci sa mor de ras...De fapt, cred ca e de plans, nu? :))))

Anonim spunea...

@neoinileias

Hello! :)

Anonim spunea...

:)

neoinileias

Anonim spunea...

@Karina. Cred că are dreptate Alexandru, mai bine bollywoodizarea.Să ne întoarcem la circul din CPUN. Trebuie neapărat să candideze Dinescu. Ăsta chiar e ales. Dar ceilalţi, noroc că n-au nici o şansă. Vezi doar duelul Avramescu-Năstase de la Mizil. Singura şansă a lui Avramescu ar fi să candideze la Senat, dar acolo probabil ar avea contracandidat tot un politician. PD-L e în penurie şi apelează la personaje pe care să le poată blama pentru eşec.

PSD a pus-o cu maneliştii şi la locale, n-ar fi nimic nou. Dar va merge în principal pe politicieni.

PNL ar trebui să termine cu prostiile-astea. Deja e jenant. Sunt oameni respectabili, dar n-au nici o treabă cu politica. Şi Gabi Szabo a spus-o deja, că îi mulţumeşte domnului Chiliman, dar, no, thanks! La fel va face probabil şi Dan Bittman - deşi e băiat deştept şi nu ar da rău în Parlament, dar el e obişnuit cu lumea artistică şi nu cred că ar abandona-o. Piţi e foarte inteligent, dar nu se poate şi Parlament şi Naţională!

Liberalii pot amenda Constituţia şi să introducă instituţia senatorilor de drept. M-am lungit, am fost antipatică, prea serioasă, de data asta - duminică, la 6 dimineaţa, dar îmi face impresia că nici tema ta nu era la mişto. Mai degrabă, la râsu-plânsu.

Anonim spunea...

@roxana


Asa e. Nu-mi pica bine ca am ajuns in halul asta.

Ceea ce sper totusi e ca liberalii sa-si pastreze decenta.


Avramescu e un mare circar... Sa mearga unde vrea. :)))

Anonim spunea...

Lilick: Iti dai seama ce cablu trebuie daca vrea sa mearga pe sirma? Ma gindesc ca fiind circar...

:))

Mihai spunea...

Rautaciosilor! Oricum politicienii de toate culorile ne-au plictisit. Daca nu paine, macar circ! Ce ziceti de o discutie pe holurile parlamentului intre Boc si Roxana ProMotor?

Anonim spunea...

@Mihai

ce sa zic. e bine ca avem imaginatie. :)Dar nici chiar asa.

Anonim spunea...

@Ralu - "... sa-i vedem pe Nuzti cu Liiceanu la bratzeta, prin Parlament sau pe la talk-show-uri, sau pe TRU prezentandu-l gingas pe colegul sau de coalitie, Berbecali."

Haoleu, ce misto, ce distractie! Dar astia pomeniti se vor ocoli cu sirg pe fata, vor cultiva prietesugurile doar la lumina... intunericului si vor clama sus si tare ca este perfect normal pentru niste politicieni de elita sa inghita la micul dejun broaste riioase, adica unii pe ceilalti...

Acum imi aduc aminte ca Patapievici nu a vrut-o cu nici un chip pe Floriana Jucan la un "schimb de idei"... Poate pentru ca prefera "ideile" blonde si dedicate vaporenilor! :)