18 iul. 2008

PD-L voteaza cu stanga, Basescu respinge cu dreapta













Intr-o postare de azi, referindu-se la Legea respinsa de Basescu, Roxana Iordache spune:

"Cu instinct politic, preşedintele Băsescu a desfiinţat nelegiuirea, numind-o, corect, o nouă naţionalizare. Şi a avut un mesaj ţintit-ochit: publicul de dreapta. Prin care să-şi remotiveze bazinul electoral dinamic"

Basescu a facut ce trebuia. Sau, mai bine zis, incearca sa spele putin obrajii pedelistilor. Ca sa nu ne lasam insa pacaliti sau influentati si sa credem ca si PD-L este de aceeasi parere, sa urmarim cum au votat acestia in Parlament. De aici reiese clar cat de "de dreapta" sunt PD-L-istii. Click pe foto asadar.
Si, ca sa fie si mai clar, iata ce aflam si de la MoshCalifar: ca membrii PD-L s-au abtinut de la declaratii dupa conferinta de azi a lui Traian Basescu.

10 comentarii:

Anonim spunea...

http://razboiulcutine.haipa.ro/2008/07/18/traian-basescu-a-iesit-la-campanie-electorala/
Basescu iesise la campanie electorala.

Anonim spunea...

@Kari

Ca un adevarat animal politic, tupeistul proprietar al casei din strada Mihaileanu, a inceput campania electorala in forta. Neuitand, bineteles sa le traga o smetie peste bot si pedelistilor lui, carora le-a lipsit viziunea, atunci cand au votat cu stanga. Dar, sa nu ii plangem, ca doar pentru ei a inceput Baselu campania. In plus, in spatele manevrei lui electorale, sa nu uitam, sta increngatura incredibila a intereselor imobiliare portocalii.
Si apropos de campania electorala, ai vazut Kari, nu s-a abtinut animalul (politic) sa nu verse cacao in capul iberalilor. I-a aruncat urgent pe Casuneanu, Umbrarescu si pe Besciu, in ograda Ministerului Transporturilor. Cat tupeuuuuu!

agaX spunea...

Hey, cred ca e de salutat faptul ca basescu a respins legea asta; din orice unghi ai privi.

In ceea ce priveste remarcile ralucai, se verifica inca o data despre "ce tip" de animal politic vorbim: linge, apoi musca.

Si ca sa fiu complet "impartial", va trebui sa recunosc ca musca la fel de bine precum linge deci, extrem de echilibrat in calitati.

Anonim spunea...

@agax

Corect! ;)

Da, bravo lui, a stiut sa joace extrem de bine cartea asta! Si daca s-a nimerit sa fie vorba despre legea asta stupida( marca PC), cu atat mai bine!

Anonim spunea...

GANDUL spune ca Matrozu' minte putin, in incercarea lui de a-i plasa pe prietenii asfaltisti in curtea domnului Orban. http://www.gandul.info/actualitatea/basescu-ii-da-castigatorii-unei-licitatii-in-curs-pe-casuneanu-besciu-si-umbrarescu.html?3927;2793950

Anonim spunea...

E foarte posibil ca Basescu sa fi facut bine. Sau poate nu vor spune chiriasii. Insa nu asta as vrea sa remarc, ci faptul ca pentru a N'a oara (asa cum domnul Clej mentiona la un alt articol), noi romanii avem impresia ca ne pricepem la orice. Si exemplul imediat este chiar al presedintelui care nu se osteneste sa aduca niste argumente de ordin juridic/moral sau fie si sentimental deciziei sale. Nu se oboseste(ca de obicei) de a aduce ca argument vocea unui jurist de calibru, a unui specialist in problema respectiva, ci asa cum ne'a obisnuit de atatea ori, transeaza subiectul in stil politicianist, desi de data asta nu e vorba de rapita: o noua nationalizare. Sigur, banuiesc ca partidul prezidential nu a fost partas la aceasta faradelege. Altfel bunul presedinte ne'ar fi spus cu adanc regret.

Ceea ce observ din partea lui Basescu e ca nu exista nuante, nu exista argumente pro si contra, nu exista o balanta care sa incline catre una dintre eventualele solutii. Ca de obicei exista doar el si decizia dreapta. Oriunde. Oricand.

agaX spunea...

Bogdan, este posibil ca el sa aiba niste consilieri pregatiti in domeniu, iar ceea ce spune sa fie lucruri care au primit deja unda verde de la specialisti.
Sincer, nu stiu care e realitatea, dar cred ca asa merge treaba si prin Romania.

Anonim spunea...

agax,

E posibil sa ai dreptate, insa din discursul lui n'am retinut decat ca e vorba despre o lege special facuta pentru clientela (cui?, a oligarhilor buni, a celor rai?) si ca este vorba despre o noua nationalizare. Amblele "argumente" imi par mai curand a face parte din discursul politic cu care ne'a obisnuit si nu din luarea deciziei. Dupa catre am inteles "dilema" ar sta intre interesul proprietarilor si cel al chiriasilor. Banuiesc ca fiecare parte are argumentele ei si chiar daca Basescu (repet) are dreptate, m'as fi asteptat sa le mentioneze (pentru a arata ca le'a avut in vedere) pentru ca finalmente sa arate de ce a decis intr'un anume fel.

Poate ma insel eu.

Anonim spunea...

Mai voi chiar va mai uitati in gura lui Zeus ? Pai asta minte cum respira sisters,wtf

Anonim spunea...

Nu numai ca le minciuneste dupa cum ii convine! Foloseste intentionat anumite exprimari ca sa sugereze eventuale solutii (vezi referirile despre procurori si diferite personaje) in directia dorita de el! Si nu foloseste argumente stricte pt ca ar suna rece! Special o face in acest mod pt a atinge "coarda sensibiloasa a poporului"! Sa moara bizonul roman de bucurie ca presedintele se lupta pentru binele lui! Cit sacrificiu pe el!