11 aug. 2008

Tara: "O inima ca un cur" sau "Ma doare in cur", cu Patapievici si Dinescu Plus Update cu Cristi Neagoe

































Horia Roman Patapievici: un om care minte, inseala, se foloseste de servicile prietenilor. Un subiect pe care l-am tratat cu generozitate pe acest blog. Si se pare ca il voi mai trata, deoarece surprizele pe care ni le ofera respectivul intelectual, nu se mai termina.
De data asta se joaca cu declaratia de avere. Conform site-ului revistei Idei in dialog, H.R Patapievici apare ca director al acestei reviste (foto 1)
Conform declaratiei de avere apare insa ca simplu colaborator care isi primeste drepturile de autor (Hm, suma e de trei ori mai mare decat salariul de la ICR). (foto2)




















De ce ascunde domnul Patapievici acest lucru? De ce ascunde pe declaratia de avere faptul ca primeste un salariu fix conform contractului si nu DOAR niste drepturi de autor? Foarte simplu.
Pentru ca exista o incompatibiitate intre functia de presedinte al ICR (functie asimilata cu cea de secretar de stat) si cea de director la o firma privata, mai exact la mogul, sau...si mai exact, salariat al lui Sorin Ovidiu Vantu.
Sa consultam si legea:
"LEGE nr. 356 din 11 iulie 2003 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Cultural Român
Art. 12
(1) Conducerea operativă a Institutului este asigurată de un preşedinte, care este numit şi revocat din funcţie de către Preşedintele României; funcţia de preşedinte al Institutului este asimilată celei de secretar de stat."


Si articolul care se refera la incompatibilitatea functiilor:

Articolul 84, aliniatul 2, litera h, şi la aliniatul 4 precizează: “funcţia de secretar de stat, funcţia de subsecretar de stat şi funcţiile asimilate acestora (n.r. - este cazul funcţiei de membru în Consiliul CNSAS) sunt incompatibile cu exercitarea (…) calităţii de membru al unui grup de interes economic”.


Pentru cei care nu stiu ce este revista Idei in dialog voi cita de pe site-ul acesteia:
"Idei in Dialog” este publicatia lunara de cultura ideilor editata de Grupul Realitatea - Catavencu, care propune un spatiu deschis de dezbatere a ideilor.

Si acum, doamnelor si domnilor, sa va prezint si grupul laudatorilor care colaboreaza la aceasta revista:
Autori
Traian Ungureanu
Tony Judt
Alexander Baumgarten
Steliu Lambru
Alex. Leo Serban
Dan C. Mihailescu
Daniel Cristea-Enache
Andrei Brezianu
Alexandru Calinescu
Horatiu Pepine
Horia Barna
Ioan Stanomir
Mihail Neamtu
S. Damian
Cristian Vasile
Mircea Mihaies
Vladimir Tismaneanu
H.-R. Patapievici


Ii recunoasteti?

PS: asa, ca desert, va ofer si reactia lui Mircea Dinescu intr-o situatie similara:

“Mă doare în cur!” Aceasta a fost reacţia pe care a avut-o Mircea Dinescu, atunci când a fost chestionat în privinţa incompatibilităţi între funcţia de membru al Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), asimilată celei de secretar de stat, şi cea de membru al Consiliului Editorial al ziarului “Cotidianul”. În urmă cu aproximativ o săptămână, Mircea Dinescu - membru al Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) - fusese numit, alături de Emil Hurezeanu şi Adrian Ursu în Consiliul Editorial al ziarului “Cotidianul”.

Pe domnul Patapievici unde credeti ca il doare?

Shalom!




Despre bascalie
Asculta mai multe audio Diverse »



Update: Cristian Neagoe se disculpa AICI.







Update 2: modificari aduse la titlu (plus poza) la sfatul domnului Petru Clej.

67 de comentarii:

Anonim spunea...

Kari, acuma, cum îl mai apăr eu pe Horia?! Zău dacă-l înţeleg! Nu putea să-l pună pe fiul lui director, cât timp el deţinea funcţia publică?! Nu, chiar nu reuşesc să înţeleg chestiile-astea.

Referitor la pain in the ass, mă tem că tu cu "indecenţele"-astea îi chiar provoci una reală! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Rox

Eu doar il citam pe Dinescu, care imi e f simpatic. :))) Am pus si ghilimele.

Anonim spunea...

@Lilick


Jos palaria, Kari!!!!Bravooo! Asta e o mare bomba!!! Foarte tare!!!!

Mai clar de atat, nici nu se poate! Negru pe alb: dosar penal - Patapievici! Era sa uit, si Mihaies este fix in aceeiasi situatie!

Bravo Kari!!!!

Anonim spunea...

Il doare in... bascalie pe Patap*** :)))
Cam nasol... nu stiu daca de el , sau de noi. Fara gluma,e dus cu pluta.Eu cred ca un individ ca el, arogant, viclean, impertinent si nebun pe deasupra, tinde spre mult mai mult decat postul de director al ICR. Ai citit articolul lui Marius Mina?

Anonim spunea...

@Alandra

Da. Il citisem si in Ziua.:)

Anonim spunea...

Intrebare... o avea pe buca o zvastica desenata? ca tot e ceva cu totul inocent ...

:P

:))))))))

Anonim spunea...

"THE PATIBULATORIUM OF HORIA-ROMAN PATAPIEVICI movie, a political satire at its best, calls a spade a spade! Kudos!"(Aristophanes - comic dramatist, Athens, Greece)

http://www.youtube.com/watch?v=3sXoGLuQn9Y

O satira politica la adresa influentei insalubre a cartii antiromanesti "Politice" (Editura Humanitas, 1999, autor Horia-Roman Patapievici, Presedintele actual al Institutului Cultural Roman) asupra artei "elitiste" in Romania si a politicii Institutului Cultural Roman.

A political satire about the nefarious influence of "Politice" (an antiromanian book by Horia-Roman Patapievici, the actual President of the Romanian Cultural Institute - published by Humanitas Publishing House, 1999) upon the romanian "elitist" art scene and the policy of the Romanian Cultural Institute.

"Murdaria, josnicia, badarania si indeosebi ura viscerala acerba impotriva a tot ceea ce este romanesc.. aceste calitati ale unui suflet ratacit cu o inima ca un cur si fara sira spinarii sunt evidente, la lumina zilei si pe intelesul oricarui omulet patibular - in POLITICE".(Cadavrul lui Eminescu Din Debara - Movie Maker, Director, USA)

agaX spunea...

lilick, o neliniste tot ma framinta:
nu imi dau seama cum de sorin antohi nu colaboreaza cu revista asta ... tocmai el, care colaboreaza cu toti :)

Anonim spunea...

oare de ce iesti atât de waccă?

agax non-patibularul dar bos bovisul vulpecular,

tocmai am citi ieri un dialog intre ricoeur si antohi.
sa luam doua fapte posibile:
1. in lume, doi oameni inteligenti discuta despre memorie, istorie si uitare.
2. mama ta face sex cu 27 de negri.
ei bine, in orice lume posibilă, daca ar fi sa aleg, as alege ca primul eveniment sa se intample, şi nu al doilea

Ceea ce dovedeste:
1. respectul pentru mama ta, careia cu siguranta nu i-ar conveni sa aiba 27 de organe infipte prin zonele iei erogene si
2. respectul pentru un discurs coerent in defavoarea oricarei delimitari politice

...tu probabil, ai alege sa se petreaca al doilea eveniment. bineinteles, pentru ca esti un erou, si ai vrea sa-ti salvez mama din puilile negre.

hai sa traiesti bine!

Anonim spunea...

de curiozitate, lilick stii cine este Alexander Baumgarten? si daca da, l-ai ascultat vreodata vorbind?

Anonim spunea...

@agax @all

Pe @urdumheit sa nu-l bagati in seama. El scrie acum "texte literare" :)))).E fan Neagoe si experimenteaza si el pentru timpurile cand va fi diplomat roman la New York. :)))))Vrea sa vada ce impact au textele lui de cartier.

Maria Barbu spunea...

Hei, ce aveti cu Patapievici? Poate ca il doare in locul acela, dar din alte motive.... de romanism, voiam sa spun, nu va ganditi la altceva! Cat despre svastik, offf, ar putea pata sa si-o tatueze oriunde, ca prea o iubeste din toata inimioara lui!

Anonim spunea...

@Maria

Nu avem nimic. E un dragut! :)

agaX spunea...

urdumheit, penetrant.
pacat totusi ca in expunerea ta, dupa ce asociezi doi perfectionisti ai stilurilor (unul al analizei filozofice, celalalt al farsei intelectuale) intr-un dialog imaginar, faci o greseala de logica elementara: introduci elemente adverse hermeneuticii insasi, pe care nu stiu daca ai avut curajul sa o privesti vreodata drept in ochi.

asa cred ca se explica de ce ai facut o varza din gramatica, intentiile, conceptul de identitate si spiritul filozofice sub auspiciile carora s-a purtat dialogul intre cei doi "monstrii" (your choice here).

pe scurt, in termeni alegorici, te-ai plasat de cealalta parte a baricadei decit vrednicul antohi, in categoria venusienilor atit de blamati de "vierul" nostru Patapievici, lasindu-mi mie onoarea eroului, martianului.

vulgarul nu creaza valoare, ci doar o redistribuie (intotdeauna) inspre cei apelati; dar bit-ul asta nu ma indoiesc ca-l stii si singur.

hai sa fiu om de treaba si sa te tavalesc si eu un pic prin preamarire: ba pe-a ma-tii.

Anonim spunea...

Cine mai este si urdumheit & Sein asta? Parca ar fi un WCTudor "in floare"*, dar foooarte promitator. Parerea mea...

Btw, WCTudor pare din ce in ce mai mult purtatorul oficial de vorbe al Cotrocenilor...

_______________________
*aluzie la "fetili" lui Marcel Proust, vezi tatucul wiki, in lipsa de orice altceva

Anonim spunea...

P.S. Se pare ca Monica Serbanescu este cautata acum nu numai la "mapa profesionala", ci si la... starea civila!

Nu este exclus sa nu ajunga niciodata procuror sef la DNA, intr-o tara cu valori morale atit de ridicate, promovate in cele 4 zari de Institutul Cultural Roman...

Anonim spunea...

@Lilick

Sa-l vedem pe tovarasu' Patapievici, unde o sa-l doara, atunci cand si marsavia aceasta-PENALA, sa fie clar!- o sa ia forma unui dosar grooos grooos!!! Nu cred ca o sa-l doara la "basescu"! :)))

Lilick Auftakt spunea...

Sa ne aducem aminte de ceva: de faptul ca acum aprox doua saptamani Patapievici il facea pe Badin PENAL:

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008_07_01_archive.html

Intrebarea se pune acum: cine e penalul?
@Raluca, vad ca tu ai gasit unul... :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Ralu

Sper ca nici pe Basescu n-o sa-l doara. Si n-o sa se implice in subiect. De altfel vad pe Curentul, un ziar pro-prezidential, ca subiectul Patapievici e atacat puternic cu documente din mapa profesionala si nu numai. Ii e analizat la sange "arborele genealogic".

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Si eu m-am distrat vazand cu WCT face pe purtatorul de cuvant al Cotroceniului. Hihi! :)

Anonim spunea...

Chestia asta cu "drepturile de autor" este in ICR cam ce sint sporurile la functionarii publici: de multe ori depasesc copios salariile declarate...

O sa-si schimbe titulatura din caseta in "director onorific" si va inchide gura tuturor...

Anonim spunea...

@Kari

Am vazut si eu materialele din Curentul! :)
Intr-adevar, ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pt Patapievici! Daca ziarul doamnei Udrea, il toaca de trei patru zile, nu-l asteapta vremuri bune pe Patapievici.
Basescu, daca interesele electorale ii vor cere(si sunt convinsa ca sa va fi), nu va avea nicio ezitare sa lase din brate conducerea ICR-ului, oricat de mult i-ar placea pupatura lui Patapievici& Gasca.

Anonim spunea...

@Lilick
Uitasem! :)

Da Kari, foarte bine, ca ai amintit!

Sa vedem, acum cine e PENAL?!!!!!

Patapievici, probleme, nu-i asa?!!! :mrgreen:

Anonim spunea...

A propos de replici celebre:

http://www.youtube.com/watch?v=rVGACMuoHc0&feature=related

No comment!

Anonim spunea...

Inca una despre procurori si ma duc:

http://www.youtube.com/watch?v=1ikOF8CD0eY&feature=related

Anonim spunea...

Ultima, pentru "mossadite":

http://www.youtube.com/watch?v=dZieXzCb-Ug&NR=1

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Vezi la Ioska Buble sau in Cancan cum petrecura culturalii romani de la NY noaptea "dupa" A3 , o sa-ti placa :)

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Merci! Am vazut de aseara! :) A postat si Ralu pe tema precedenta.

Anonim spunea...

Felicitari pentru descoperirea "iepocala" pe care ai facut-o! Meriti premiul Pulitzer.

In primul rand, chiar e nevoie de o definitie pentru "membru al unui grup economic" - mie imi suna ambiguu si nu sunt strain de domeniul juridic. In al doilea rand, daca HRP s-ar numi de maine "brontozaurul revistei Idei in Dialog" si un necunoscut ar fi numit (formal) director, ar fi restabilita ordinea in Univers? E limpede ca acest articol doreste sa faca imposibila atragerea de foloase pentru o entitate economica prin exercitarea functiei detinute intr-o institutie a statului. Incearca sa descoperi ceva suspect pe aceasta filiera si apoi putem dezbate. Pana in acel moment, incompatibilitatea descoperita de tine, desi exista formal, este absolut irelevanta.

Lilick Auftakt spunea...

@Libertarian

Intai rezolva cu ambiguitatile alea si expune aici o parere. Dupa care lasa-mi numarul de telefon si te pun in contact cu cativa avocati pentru care "membru al unui grup economic" nu suna asa ambiguu. Poate va puneti de acord.

Anonim spunea...

@Lilick: ambiguitatile se rezolva, in general, prin procese sau prin opinii juridice de specialitate. Nu am de gand sa ma ocup de niciuna din aceste cai: chiar daca admitem ca ai avea dreptate, lucru pe care l-am precizat in comentariul anterior, chestiunea este absolut irelevanta. Daca tu crezi ca ai facut o descoperire de maxima importanta pentru binele Romaniei si doresti sa restabilesti ordinea in societate, de ce nu il actionezi in judecata pe HRP, mai ales ca inteleg ca avocatii din jurul tau iti dau dreptate?

Sunt curios de verdictul unui judecator si, mai mult decat atat, sunt curios de sanctiunea pe care va trebui sa o suporte HRP? Probabil ca va trebui sa renunte la una din functii, respectiv sa aiba o functie fara particulele director, coordonator etc, dar sa conduca in continuare informal revista. Probabil ca din acel punct, iarba va creste mai verde si pasarile vor ciripi mai abitir, salariul mediu va fi de 3-4 ori mai mare, romanii nu vor mai scuipa pe strada, iar Romania va deveni cel mai important spatiu cultural al Planetei.

Lilick Auftakt spunea...

@Libertarian

Iti dau o veste proasta: va trebui sa-ti infrangi curiozitatea. Ca de obicei in Romania nici in acest caz nu se va intampla nimic. :)

Petru Clej spunea...

Este un procedeu jurnalistic incorect - afișarea unui titlu cu un citat, iar dedesubt poza altcuiva, mai ales că e vorba de un limbaj obscen.

Lilick Auftakt spunea...

@Domnule Clej

Citatul porneste dint-o atitudine care il caracterizeaza pe domnul Patapievici, o atitudine pe care domnul Dinescu a exprimat-o franc si amuzant atunci cand a fost in aceeasi situatie.
Daca as fi dat un citat din domnul Patapievici (Politice) ar fi fost mai dur si mai vulgar. Faptul ca am atasat reactia lui Dinescu, nu face decat sa mai indulceasca (cunoscand toti umorul lui Dinescu)situatia.
Bloggerii nu sunt jurnalisti si nu isi propus sa respecte regulile jurnalismului. Blogul e o atitudine SUBIECTIVA a individului. Dar hai sa zicem ca eu as fi obligata in vreun fel sa respect regulile jurnalismului de calitate in jurnalul meu online pt care nu ma plateste nimeni: ar fi sunat mai bine sa pun titlul: "Romania e ca un cur"? E de asemenea o expresie care ar fi subliniat o atitudine a personajului fata de cei care il platesc.

agaX spunea...

lilick,
poate ca puteai face o "ciorba" din cele doua variante si sa scrii 'ma doare in romania' ... cu juma de ghilimea.

trecind de la gluma la chestii serioase, cred ca domnul Clej are dreptate cam mare in cazul asta. poate puteai clarifica deja din titlu ale cui sint cuvintele?

Anonim spunea...

@agax: pai il si doare... nu a raspuns nici macar cat dinescu. lilick a facut o legatura intre cele doua cazuri.poate titlul este dur dar reprezinta realitatea.

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Continui sa sustin si eu ca pe dnul Patapievici il doare acolo. Si bineinteles ca daca ar sarii acum Ion Iliescu sa-l acuze de ceva, ar zice ca e un atac politic. :)

Anonim spunea...

@lilick: sariti fratilor1 am facut inca o tampenie si vin comunistii peste mine! cam asa suna tanguirea presedintelui icr. oricum la cat de viteaz se dadea saptamana trecuta acum vad ca tace chitic cu neagoe.dar si cu incompatibilitatea. si imi adusei aminte ce scrise un domn cica jurist mai sus. ca nu e interes economic aici, spune dansul. pai tocmai ca e. a fi director la o revista culturala din mediul privat atunci cand icr are propriile sale reviste tocmai asta e.

Lilick Auftakt spunea...

Bineinteles ca tace. O sa scriu despre asta. O sa scriu despre faptul ca in cazul scandalului ICR, doua saptamani, cat am tot atras noi atentia pe aici, nu au zis nici pas. Ei, cand ne-a citat Iliescu, gata: identificarea dusmanului a fost facuta: Ilici! Comunismul ii ataca!. Parca au asteptat! Atunci au descarcat toata munitia prin toata presa.
@Andrei, iti imaginezi ce strategie abjecta? Si asta numi pt ca Ilici a scris pe propriul blog despre asta. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca se pronunta public.

Anonim spunea...

@lilick: evident. ilici, stalinistul...si da-i si lupta. problema e a lui hrp. iliescu a prins-o si a exploatat-o.

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@filadel

La ce te referi? Eu cred ca aici se duc niste discutii foarte civilizate, cu foarte mici exceptii.

Anonim spunea...

@filadel


Exceptia pe aceasta tema o face @urdumheit. Dar pe el l-am lasat tocmai ca sa..faca diferenta. :)

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@filadel

Si ce e neadevarat din ce am scris? Am demosntrat pe nu stiu cate teme cum minte si inseala. Ia citeste si articolul in care ma refer la faptul ca in EVZ il face penal pe Badin. Acolo ce face? NU minte? NU inseala? Vrei sa-ti spun ce a spus in cercul dansului de mine, de Raluca, Alandra..etc? Ca suntem niste "muierusti platite de Mossad". Asta ce e? Nu e minciuna, nu e inselatorie?
In ceea ce-l priveste pe Plesu (am vazut ca ai at link) il pretuiesc fff mult. Chiar tin la el. Dar pe subiectul asta...nu stiu cat poate fi de "deontolog" atata timp cat sotia lui e in CD al ICR si lui i s-a publicat de curand, tot de catre ICR, lucrarea de doctorat de acum......30 de ani (!!!!) cu o suma impresionanata.

Anonim spunea...

http://www.icr.ro/icr/despre_noi/Declaratii-de-avere (Catrinel)

http://www.icr.ro/images/newsletter/MART.pdf (20 de carti)

@filadel

Uita-te mai sus. Sa nu zici ca vorbesc aiurea.

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@filadel

Ceea ce iti pot spune e ca nu m-am schimbat. Dupa cum vezi, ca si acolo unde ai mai citit tu ce am scris, si aici discut deschis cu toata lumea si spun ce cred. Daca nu injura, bineinteles.
Pe mine m-a deranjat foarte rau si ca grupul din jurul ICR au vrut sa-l bage pe Basescu la inaintare, luindu-l ca scut. Asta chiar mi se pare abject. O sa scriu despre asta si o sa vezi si ce amenintari subtile i-au aruncat lui Basescu, in articole, care ii atrageau atentia ca daca nu intra in lupta (cu inamicul public Ion Ilici) pe cazul ICR, ei se vor indeparta de el. Dar toate la randul lor. Ceea ce trebuie sa stii e ca aici nu e lupta lui Iliescu cu Basescu. Nicidecum. Iliescu a sesizat o oportunitate, e om politic, si a atacat firav pe blog intr-o postare, iar Basescu tace de o luna.
Nu e nici lupta noastra cu Basescu. Daca eu sunt simpatizant liberal, nu ascund asta, iti dai seama ca iau in considerare si apropierea lui Basescu de liberali (care a fost ceva mai vizibila in ultima vreme). Si poate ca prefer din noiembrie o alianta intre PNL si PD-L. Deci nicidecum sa-l atacam pe Basescu.
Atac doar imoralitatea si incompetenta. Si cred ca imi dai voie, nu?

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@filadel

Apropo de blogul tau si de ultima postare: sa ne tii la curent cu felul cum au votat alesii. O sa apara pe site-ul camerei, probabil, votul.
Pana acum am citit asta in HotNews:
"23 de deputati din tabara PD-L, PNL si PRM au "defectat"

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Petru Clej spunea...

Stimată Lilick, faptul că e un blog nu e o scuză. Sună ca celebrul "las' că merge și așa". Vă sugerez să schimbați titlul sau poza.

filadel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@filadel

Imediat. Chiar o sa o fac. Domnul Clej, desi nu intelege ca aici e un jurnal personal in care pot sa scriu orice, chiar si "fictiuni" ca Cristi Neagoe, e un om la care tin mult. Asa ca o sa schimb titlul pentru dansul (si nu numai). :)

Bine, daca imi dati sfaturi din astea deontologice, va rog si sa tineti cont de faptul ca nu voi lua bani pentru accesul pe blog. Inca. :)))Hihihi! Deci sloganul: "Clientul nostru, stapanul nostru" inca nu functioneaza aici ad litteram.

Lilick Auftakt spunea...

S-a facut:

Update 2: modificari aduse la titlu (plus poza) la sfatul domnului Petru Clej.


@filadel, ai vazut ce receptiva sunt? :)

Petru Clej spunea...

Vă recomand articolul "Exportul de cultură românească și scandalul ICR New York", de Dan CULCER, în revista ACUM http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=7932

PS Nu schimbați titlul pentru mine, stimată Lilick, ci pentru reputația dumneavoastră. De ce să nu fiți corectă cu orice prilej. Peste 95% din bloguri sunt ale unor idioți, inclusiv ale unora care își dau cu părerea pe blogul dumneavoastră. Or dumneavoastră nu faceți parte din această categorie.

Anonim spunea...

@Multumesc domnul Clej. Stiti ca si eu am aceeasi parere despre dumneavoastra. Dar dvs in jurnalism sunteti un profesionist eu...nici macar o amatoare. Deh..
Sunteti dragut. :) Multumim si pentru recomandare. Am citit deja si recomand articolul lui Dan Culcer si eu.

Anonim spunea...

@petru clej: daca tot afimati asta: "Peste 95% din bloguri sunt ale unor idioți, inclusiv ale unora care își dau cu părerea pe blogul dumneavoastră." poate faceti si precizarile de rigoare. nu de alta dar suntem multi care intram aici si avem si bloguri.multumesc.

Petru Clej spunea...

Domnule Bădin, era o statistică generală și fiți sigur că pe dumneavoastră nu vă includ. Dumneavoastră sunteți un jurnalist serios, printre puținii din România, nu un ageamiu.

Anonim spunea...

@domnule clej, multumesc. dar astfel de generalizari fara nominalizari risca sa duca la altceva. si oricum cred ca schimbam tema discutiei de la aceasta postare.

Anonim spunea...

@Andrei

Nu. Cred ca domnul Clej a generalizat bazandu-se pe niste statistici clare, dar nu a vrut sa-mi jigneasca prietenii de aici.
Eu sunt onorata ca voi ma cititi si va citesc si eu pe unde scrieti. Iar revista ACUM, a domnului Clej, e pentru mine de cand am descoperit-o un punct de profesionalism in jurnalistica intr-o mare de ziare care numai asta nu fac. Orice altceva.

Petru Clej spunea...

Stimată Lilick, de la începutul anului am intrat pe sute de bloguri românești. E o jale, aproape toate sunt o expresie a vacuității și a orgoliului: fiecare idiot vrea să-și facă blog, potrivit celui mai de actualitate proverb românesc: "prostul dacă nu e și fudul parcă nu e prost destul" sau altul "chelului îi trebuie tichie de mărgăritar".

agaX spunea...

andrei badin,
si eu am respirat usurat cu statistica domnului Clej, pentru ca, spre norocul meu, n-am blog.

nu zic ca n-ar avea domnul Clej o statistica si pentru "pielea mea", piele nesemnificativa, oricum.

ultima oara cind am indraznit sa scriu in paralel cu dumnelui, m-a tras bine de urechi. ii sint recunoscator ca de data asta m-a iertat, subtil. :)

agaX spunea...

lilick,
as vrea sa subscriu si eu la aprecierile la adresa revistei Acum.

e chiar admirabil! un jurnal nou in spatiul romanesc, un jurnal care eu cred ca va conta tot mai mult in viitorul apropiat.

Anonim spunea...

@petru clej: eu va dau dreptate. dar prefer sa nu vorbesc public de acest lucru.
@agax: ati discutat civilizat. fiecare cu argumente. asa se face.

Anonim spunea...

Eu as prefera sa nu-mi mai indice nimeni cum, in favoarea cui si ce sa gindesc. Probabil ca imi doresc prea mult fata de ce as merita, nu-i asa?!