17 aug. 2008

PD-L + PRM











In poza: Basescu si purtatorul de cuvant.




Din ciclul “aliante si proiecte” despre care am mai scris AICI si AICI si care se refera la apropierea dintre PRM si PD-L, astazi un nou episod:

Elena Udrea sustine pe blogul propriu ca, din punct de vedere legal, decizia PRM de a ataca in instanta hotararea de guvern este intemeiata. “Din punct de vedere strict al respectarii legii, contestatia este întemeiata, Guvernul Tariceanu, în întelegere cu PSD, PC si UDMR, delimitând în asa fel colegiile, încât sa le fie favorabile, dupa numarul primariilor proprii pe care acestea îl contin si dupa voturile obtinute la alegerile din iunie, fara sa tina cont de prevederile legale.”
Avand in vedere si limbile dulci si netede pe care Vadim i le-a dat lui Basescu imediat dupa vizita de la Cotroceni pe tema jutitiei, apropierea dintre PRM si PD-L devine din ce in ce mai vizibila. La fel si faptul ca PD-L-ul nu e deloc incantat de acest tip de vot, si in general de votul uninominal, care in acest context nu le mai serveste interesele pe care cu siguranta le imbratisau anul trecut. E interesant sa vezi cum prin glasul secretarului executiv al PD-L, invocand legalitatea actiunii PRM, Traian Basescu se solidarizeaza cu Vadim Tudor.




Toto Cutugno - Insieme
Asculta mai multe audio Muzica »

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ma tot gandesc cum vor reactiona fanaticii portocalii cand vor realiza ca au fost de fapt pacaliti de Base.Tare curioasa sunt...

Lilick Auftakt spunea...

@alandra

Ei.. Se fac ca nu vad. Ca de obicei. :))

Anonim spunea...

Bey iar cu poze d-astea cand imi beau cafeaua ?!?!?!?! lmao

Anonim spunea...

PRM sint aliatii naturali ai PD-L, de cind acestia din urma au scapat de "balastul" numit Petre Roman. Era singurul care statea in calea fericirii de cuplu.