27 sept. 2008

Basescu: proces, ipoteze, prima perceptie...















Exista doua ipoteze in legatura cu procesul intentat de Traian Basescu jurnalistului Cristian Oprea.

Prima, formulata de @Inima-Rea in comentariul de mai jos: Basescu vrea sa ii arate pisica lui Vantu. Sa-l puna la locul lui. "Sluga" Vantu trebuie sa-si vada lungul nasului.

Inima-Rea:

26 September 2008 (21:48)
Bă fraţilor, Băse n-are treabă cu Oprea, cum n-are cu orice negrişor din abatajele presei. Voi chiar credeţi că el îl tratează pe Oprea de egal, ca să-l dea în judectă şi să-i ceară despăgubiri, care duc pe la una-două mii de euro, cu recursuri şi alte marafeturi, căci includ şi cheltuielile de judecată (oare aţi văzut chestia asta? Băsescu îşi poate plăti avocaţii cu 100.000 de euro, şi să-i vrea înapoi. Ce ziceţi?)
No! Oprea e pretextul pentru răfuiala cu Trustul. Eu chiar mă minunez că voi nu recunoaşteţi stilul - omul, creatura. Ăsta-i preşedintele României - un mardeiaş. Cînd i se pune pata, zboară pisici, fug cîini, se-ascund tramvaie.


A doua: Basescu e inteles cu Vantu sa faca tot acest scandal, pentru a demonstra ca merge pana in panzele albe pentru a arata ca nu are nicio legatura cu Vadim Tudor.
Conteaza gestul de acum, urmand ca scandalul sa se stinga intre timp, si nimeni sa nu mai stie pana dupa alegeri ce deznodamant a avut (mai mult ca sigur unul favorabil ziaristului). In timpul scandalului mai creste si traficul Cotidianului aflat momentan pe undeva pe la nivelul ierbii.

Pentru care varianta optati?

Problema lui Traian Basescu va ramane in orice caz. Omul de rand a perceput, dincolo de analizele noastre, ESENTA: BASE+VADIM=LOVE
Orice scalambaiala politica va face acum Basescu, prima perceptie conteaza, si ea nu va putea fi schimbata in randul maselor.
(Foto)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru ca se apropie alegerile, Basescu vrea sa se delimiteze atat de Vadim cat si de Vantu. Cam greu sa o faca, dar incearca. O idee mai proasta nici nu putea avea, decat aceea de a da in judecata un ziarist de la Cotidianul.
Cu ce isi vor sustine campania portocaliii daca nu cu atacul impotriva mogulilor de presa corupti, si oligarhilor care formeaza grupuri de interese in partide? Asta place romanilor,asta vom avea...

Lilick Auftakt spunea...

@swanch


Hehehe! Daaa. Asa ar vrea sa para..Ca se delimiteaza. Ha! Numai ca omul asta cand crezi ca te pupa de fapt te sufoca si cand crezi ca-ti da in cap te mangaie pe crestet.

Anonim spunea...

Cand te linge unul in cur prea mult, e posibil sa te iriti si-i mai scapi un dos de palma peste ochi. Sluga tre' sa-si cunoasca locul.

Anonim spunea...

Nu este decit circ ieftin, adica din ala care nu-l costa nimic pe Base si nici pe musiu Vintu sau pe alde Vadim.

Base, Vadim si trustul lui peste ars isi fac reciproc reclama, isi dau reciproc certificate de "mari deontologi ai natiunii", "justitiarii neamului", "singurii care..." si asta fara sa-i coste nimic, pe nervii prostimii si cheltuiala mai mult bugetara.

Pentru ca spun deja cam de multisor ca Basea & Cie, basca fanii infocati ai lui Base, Nutzi 1 & 2, Videanu etc nu sint decit niste peremisti "de suflet" vopsiti conjunctural in portocaliu, chiar nu mi se pare nici o surpriza tot ce "face si drege" acum "singurul prezidentiabil" din Romania si complicii lui.

Singurul lucru in care Base, Vadim si Vintu au fost intotdeauna maestri si extrem de generosi a fost circul ieftin, care nu-i costa mai nimic pe ei si le aduce foloase materiale si financiare.

In rest, un sfat prietenesc: cu troica asta funesta si slugoii lor, atentie la buzunare (si conturi, ca am mai intrat si noi in rindul lumii)!!!

Traiasca lupta pentru pace si "grupul de interese" al electoratului nebugetar! :)

Anonim spunea...

Stii ca am zis ca asa se va intimpla.. e tam-tam acum
si apoi batista pe tambal! Sa ramana doar ideea ca uite domne ca se lupta si in justitie ca sa arate adevarul... baza fiind faptul ca pina se ajunge la proces si alea alea, subiectul sa fie deja uitat!

Pop Eye... baga niste ariel si omo! :))))
Parerea lui io... Hic!