15 sept. 2008

Inceperea scolii si..minciunile PD-L. Profesori, fiti atenti pe cine votati!













A inceput scoala! Prilej pentru politicieni sa-si faca putina campanie electorala. De la femeia cu mopul si pana la primul ministru fiecare a pus ochii pe cate o scoala si a inceput sa promita.

Pedelistii insa s-au intrecut pe ei insisi cu pomenile electorale, cu populismul si demagogia. Boc spune de exemplu ca PD-L-ul va da acele tichete profesorilor in continuare. Ok, dar profesorii sunt la mana primarilor cu tichetele, iar primarii nu sunt de o singura culoare. Totusi: stiti cine e in Bucuresti CODASUL la acordarea de tichete profesorilor? Surprise!!!! Chiar LIVIU NEGOITA, mult prea laudatul primar pedelist! Nu numai ca NU a dat toate tichetele cadou profesorilor pe anul scolar trecut, asa cum alte sectoare au facut, dar nu a dau nici macar primele de vacanta asa cum s-a intamplat in celelalte sectoare. Si vara, ca si vacanta, au cam trecut. Asa ca, pe cine pacaliti, domnule Boc?

In afara de asta, in programul de guvernare al PD-L-ului nu se vorbeste despre "tichetele cadou" (adica cele care s-au dat pana acum)ci de un alt tip de tichete denumite „tichete educaţionale” care sunt cu totul si cu totul altceva.

Citez din programul de guvernare PD-L si sper ca destui profesori vor citi pe aici ca sa se lamureasca in legatura cu TEAPA pe care o pot lua daca voteaza PD-L:

"o Pentru personalul didactic, PD-L va introduce „tichete educaţionale” finanţate din bugetul public şi din donaţii corporatiste. Ele vor putea fi utilizate pentru specializări, perfecţionări sau stagii de învăţare în instituţii specializate, la alegerea beneficiarilor"

Voi incheia cu un pasaj selectat tot din programul de guvernare PD-L:

"PD-L înţelege actul de guvernare ca o mare responsabilitate şi respinge improvizaţiile populiste şi politicianiste."

Astept hohote de ras! :))))

Update: A scris Traian Ungurenu un articol mortal ieri in Cotidianul. Mortal in imbecilitatea lui, normal. La un moment dat, TRU, bazandu-se pe o logica de fier scria urmatoarele:

"Programul PD-L se numeşte „Gândim altfel”. Însă valoarea vine tocmai din capacitatea de a gândi la fel (...)"

7 comentarii:

Anonim spunea...

Bietul Traian Ungureanu traieste deja intr-o lume numai a lui, in care PDL are 95% din voturi (restul PRM si PNG, ca nu se stie la ce pot fi buni), iar Basescu e presedinte pe viata (nu rege, ca s-au declarat republicani!) :)

Nu-l treziti, ca viseaza asa de frumos, ca e pacat.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu, buna!


Asa e. Tru se viseaza ministru la Ministerul Propagandei intr-un guvern sustinut de 95% din romani, cu Basescu presedinte pe viata. Daca nu ajunge asa dupa primele alegeri e in stare sa se sinucida. Trebuie sa fim atenti cu el, saracul.

Anca spunea...

Profund TRU asta. Ai observat ca Base nu a inaugurat inceperea anului scolar azi? O fi bolnav?!

Lilick Auftakt spunea...

Buna, Anca!


Haha! Tocmai intrebam si eu in stanga si in dreapta unde a fost Base azi, si am aflat ca nu s-a afisat prin scoli. Cred ca s-a prins ca invatamantul merge din ce in ce mai prost de cand a declarat el ca desi a fost un elev mediocru a devenit presedinte. :)

Anonim spunea...

Dupa incidentul de ieri, cand Stolojan a nimerit la un parastas incercand sa-si imite mentorul si sa traga o baie de multime, probabil Basescu s-a decis sa stea nitel in umbra (desi ii e greu!) si sa lase catindatul PDL sa faca propaganda mai vizibila.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu & all

Apropo de Stolojan: nu vi se pare ca e in cea mai ingrata cu putinta postura? NU VA CANDIDA, dar va trebui sa se prostitueze ca orice candidat, cu discursuri demagogice si pomeni. Nu credeti ca asta il va termina ca politician?

Anonim spunea...

TRU e un clown trist care inca mai spera la postul ala de ambasador. Un lingator de cururi portocalii de profesie cU sloganul ala ma distrez io acusica.