3 sept. 2008

PD-L ii cere scuze lui Basescu














Cu o voce umila, vorbind rar, cu capul plecat, azi, la Antena 3 la emisiunea Gabrielei Vranceanu Firea, Cezar Preda i-a cerut scuze lui Basescu in numele partidului. Asta pentru ca i-a tarat numele intr-un scandal in care, spune Preda, Basescu nu a avut nicio implicare, legat de cardasia partidului pe care il reprezinta cu cel al sociologului care ieri voma la Realitatea in direct in timp ce il pupa pe frunte pe Emil Boc. Pana unde poate merge ipocrizia unora...Si inca nu a aparut Boc in direct cu scuzele. Va imaginati ca atunci cand va aparea o va face direct in genunchi, pupand pantofii lui Basescu, cu sau fara Pirat in ei. Greata!

Cititi si la Alandra

13 comentarii:

agaX spunea...

pai, daca-i asa, cu povestirea asta ce-i?

http://www.cotidianul.ro/trocul_boc_vadim_cu_voie_de_la_stapanire-56983.html

Anonim spunea...

@agax

Ce sa fie? Incercari de abureala. Evident ca Basescu stia si a fost de acord. Degeaba scriu eu pe aici de pe 27 iunie (in serial) despre apropierea lui WCT de Basescu? Cred ca oricine a vrut sa vada aceasta apropiere intre cele doua partide si intre cei doi mari populisti a vazut asta mai demult, nu de ieri de azi...In rest totul e demagogie.

agaX spunea...

cei doi mari strategi arata tot mai mult ca niste pepulisti si nu populisti

apropo de blogul prietenului tau patrasconiu: ai vazut ce adunatura de activisti de partid se infrupta, de fapt, din blogul ala?

nu-i nimic rau in asta (cred), dar nu-nteleg de ce se supara daca ii "acuzi" de-asa ceva ...

ah ... si theo

Anonim spunea...

Jenant.
A spus Ciutacu la Gadea că a scris TRU un articol în Cotidianul, dar nu-l găsesc.

Anonim spunea...

@alandra

Ultimul articol vazut (nu citit) de mine si semnat TRU e unul din 31 august. Stiu ca era la scoala de vara la Costinesti dar nu am vazut inca sa fi si trimis ceva. Daca vezi, spune-mi si mie. Stiu insa ca a declarat, scrie in articolul postat aici de @agax, ca PD-L ar fi facut o prostie. Dar nici de asta nu sunt prea sigura...Anunta-ne si pe noi daca vezi ceva.

@agax
Da. Nu e nicio mirare. Pe blogul despre care zici sunt 90% activisti care ar imbraca rahatul in oricata poleiala si i-ar pune si fundite roz. Intelege intr-un tarziu asta si Nicole. Imi pare rau pentru dezamagirea ei. Dar lasa ca ii trece. :) Despre Theo..ce sa zic...ea seamana foarte bine cu Vadim dintr-un punct de vedere. Atunci cand scuipa cuvinte si face spume. In rest, macar WC e cu mult mai citit, chiar daca degeaba, si putin mai haios in dementa lui.

Anonim spunea...

@alandra & lilick: apare, apare, stati linistite :)

Lilick Auftakt spunea...

@ciutacu

Hihi! Suntem foarte nelinistite.. :)

Anonim spunea...

Cezarica Preda, daca chiar a rostit slugarniciile ce ii sunt atribuite ridica pe un nou palier pupincurismul de partid si de stat.

Tucalarii nu cer scuze alegatorilor care au inghitit marota 322 si restul demagogiei lui Basea, nu cer scuze ultrafaneilor naivi care si-au pus iluziile in Partidul DeRahat.

Lichelele cer scuze lui Basea pt ca "nu au cumpănit impactul public al unei asemenea asocieri"

Desi e ultrapenibil, e tot spre gloria lui!

Anonim spunea...

Am postat si la Andrei Badin un comentariu ref la scrisoarea lui Iliesiu, insa din diverse motive nu apare:

Ca sa fiu sincer, scrisoarea lui Iliesiu este o oda in "f" puncte adusa Baselului. Chiar ma gandesc daca nu'i face concurenta Tucalarului Sef, fostul viitor ambasador TrU, pentru interpretarile de ultrafanel a demagogiei si populismului Securiciului National.

Parca recitesc o scrisoare a lui Paunescu catre Ceausescu care pentru a incerca sa'i transmita ceva "fiului cel mai iubit al patriei" il umplea pe acesta din urma de toate balele din dotare.

Complet penibil, insa e tot spre gloria lui!

PS: Astept a doua scrisoare in care asemeni lui Cezarica preda sa'i ceara iertare lui Basea pt deficitul de imagine. Sanchi!

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

O sa apara postarea si la Andrei, dar probabil cand va fi la calculator ca sa dea drumu de la moderare.
Iliesiu are obligatia sa faca asta, la modul asta deocamdata. Si nu numai el. Trebuia sa vad cum i se alatura si semneaza toti intelectualii care i-au suflat lui Base in fund. Asa se face cand e vorba de o scrisoare deschisa. Primul pas. Al doilea, care poate sa nu mai existe insa, ar fi sa i se spuna direct ca nu mai e sustinut. Insa unde o sa vedem noi sta din partea unora care isi doresc tot felul de beneficii mai mult sau mai putin materiale din partea lui. Asa ca gestul lui Iliesiu se pare ca va ramane unul singular, dar nu trecuie sa-l desconsideram. Unul ca Iliesiu a doua oara nu-l mai sustine pe Basescu. Fii sigur. :)

Anonim spunea...

Pai cine sa-i ceara iertare daca nu un gunoier ? Vai de mama lor de slugi.

http://alienare.wordpress.com spunea...

Cine-i sociologul care voma in direct la Realitatea?

Lilick Auftakt spunea...

@alienare

Vadim era. Cine sa fie? :)