17 sept. 2008

"Pentru repararea unui petec de pămînt bucureştenii au plătit sute de miliarde de lei"











"Zeci de milioane de euro cheltuite pe nimic, lucrări făcute la mişto de firmele de construcţii ce fac afaceri profitabile cu Primăria Capitalei încă de pe vremea lui Traian Băsescu, consilieri generali care fac lobby pentru "băieţii deştepţi", pentru a pune mîna pe cîte o lucrare de asfaltare. Sînt doar cîteva dintre problemele semnalate de primarul general în interviul acordat ziarului nostru. Edilul a dezvăluit cum pentru repararea unui petec de pămînt bucureştenii au plătit sute de miliarde de lei."-Spune Jurnalul National, care publica astazi un interviu bomba pe care vi-l recomand sa il cititi. (foto Jurnalul National)

15 comentarii:

Anonim spunea...

Citit. Unde-i "canadianul" ala bre ca ma bagasi in ceata de la prima ora...

Anonim spunea...

Uita-te mai jos, la postarea cu "Alina", ce zice.. :)

Anonim spunea...

Vazut. Tre' sa fie vreun forumist portocaliu preten cu gasca de comentatori nonstop pe la Birlic-Bourvil. In viata lui n-a pus piciorusul la mine-n blog.(Sti ca dau cu ei de pamant scurt)

Petru Clej spunea...

Eu aș fi interesat care este atitudinea primarului general (fost? membru PSD, partid autor al dezastrului din domeniul (ne)restituirii proprietății) față de punerea în aplicare a legii 10, de restituire a proprietăților.

Anonim spunea...

@Domnule Clej,

Faptul ca a spus ca e decis sa nu se mai intoarca in PSD si ca s-a afisat dupa alegeri exculsiv cu liberalii ar putea fi lamuritoare, nu? De altfel, de curand, a declarat ca a gasit in primarie un dezastru, si ca au disparut 15.000 de dosare cu retrocedari. Pe internet actele sunt puse la secret incepand cu data cand s-a instalat Basescu. Deci nu mai pot fi gasite nici online, nici in forma fizica. Culmea e ca cle de pe vreme lui Lis de exemplu se gasesc. E incomparabil dezastrul facut de PD in privinta retrocedarilor.

Anonim spunea...

@MoshCalifar


Am inteles. Nu stiam cand a intrebat de mine ca nu il vazusem pe la tine. De cunoscut ma cunosc cu domnia sa. :)

Petru Clej spunea...

Repet întrebarea: este decis primarul "liberal" (îmi vine să râd în hohote când citesc asta) Sorin Oprescu să angajeze restituirea pe cale administrativă a proprietăților pentru a căror tâlhărire a votat în 2001 va senator PSD?

Anonim spunea...

@Domnule Clej

Nu este liberal si nici "liberal". Eu spuneam cu cine s-a afisat.
Arati-mi si mie va rog votul lui Oprescu din senat in 2001.

Petru Clej spunea...

Sorin Oprescu a fost ales senator pe listele PSD în noiembrie 2000.

Imediat la începutul lui 2001, la ințiativa PSD a fost votată Legea 10, care reprezenta masacrarea inițiativei legislative din 1998 sabotată de PSD și PD.

A votat cumva senatorul PSD Sorin Oprescu împotriva acestui proiect de lege?

A avut vreodată pesedistul (acum fără carnet, că nu l-au învestit candidat, nu de alta) Sorin Oprescu o atitudine favorabilă retrocedării proprietății?

Acest Sorin Oprescu este la stânga PSD, nicidecum un om favorabil proprietarilor.

Anonim spunea...

Oprescu face aceste observastii pentru ca vrea sa scimbe "constructorii" lui Basescu cu "constructorii lui?
Ar fi sa vorbeasca si despre colegul si prietenul lui, venerabilul domn Adrian Nastase...

Anonim spunea...

Cel mai bine ar fi sa mergeti la Spitalul Municipal... Unde directorul Sorin era cunoscut ca doctor SPAGA.
Nu va doresc sa fiti internati in acel spital... Ca va va chiauni spaga...

Lilick Auftakt spunea...

Sper sa nu fiu nevoita sa pun iar moderarea si sa afisez IP-uri pentru cativa frustrati care ma cloneaza pana si pe mine, nu?

agaX spunea...

lilick,
cred si eu ca ar fi foarte interesanta aflarea pozitiei lui oprescu vis-a-vis de punerea in aplicare a legii 10

tot asa de interesanta mi se pare si tema discutiei pe care o propui tu aici si nu vad prin ce tip de argumentatie una se exclude pe cealalta

deci, "spagarul" si "pesedistul" de oprescu ridica o problema foarte serioasa despre folosirea banului public de catre administratia PD a capitalei. tot ce ne amintim relativ la acest subiect este ca oprescu e spagar de stinga? cred ca ura fata de basescu te mistuie din nou, lilick :)

Lilick Auftakt spunea...

@agax

daaa...nu mai pot cat de mistuita sunt :))))

Anonim spunea...

Dar ce aveti, bre, cu Oprescu? E primar doar de vreo 3 luni... Inca il pindim sa greseasca!

Cred ca e si el constient ca o sa si-o ia rau de tot, chiar si numai daca isi angajeaza odraslele la Luxten, Dalli sau Euroconstruct pe jdemii de euroi pe luna!