17 sept. 2008

Prostanac vs Iepure fricos















"Dacă domnul Stolojan are curajul şi pretenţia să conducă Guvernul României, să facă bine înainte să vină să candideze într-un colegiu din această ţară, pe sistem uninominal. Dacă nu, înseamnă că rămâne doar un fricos şi un politician al trecutului, indiferent de ţinuta mai mult sau mai puţin sportivă pe care o afişează din când în când", a declarat Geoană - conform Mediafax

Daca pana si Prostanacul a gasit punctul slab al lui Stolojan si va avea motive REALE sa-l atace...ce ar mai fi de spus? In PD-L sunt discutii intense de vreo saptamana in legatura cu o posibila candidatura a lui Stolojan. Cu toate astea, pana acum Stolojan s-a tinut tare: nu candideaza. Credeti ca in cele din urma va fi obligat de catre Basescu sa candideze?




30 de comentarii:

Cristian Banu spunea...

Şi de când ar trebui să asculţi adversarii? Din punct de vedere tactic, un Stolojan "liber de contract" ajută mai mult PD-ul decât unul "legat" de glie. În definitiv, Ion Iliescu va face acelaşi lucru. Iar cineva care a fugit la Dăbuleni nu ar trebui să vorbească despre curaj...
"Dragă Stolo" are oricum suficiente vulnerabilităţi. Sunt curios de la care dintre ele va claca.

Anonim spunea...

Cel mai bine ar fi ca Nastase, Oprescu si geoana sa petreaca o seara de neuitat intr-un alcov, sub clar de luna. Poate si-ar formula mai bine ideile politice, astfel incat sa intre in analele istoriei.

Anonim spunea...

Istet comentariu ! si pervers filmuletz! Mai ales cu doamna care mergea la toilette si care s'a impiedicat ! Iar modelul american de bucurie electorala e greu de imitat de alde Boc si compania : Parca erau la hora mare din sat !!! .
Dar sa stii ca nici cu burtica devoalata a lui Tariceanu nu mi'e rusine !In schimb Orban s-a facut de ras ca de obicei : cunostintele lui de geografie economica sunt zero! altminteri n'ar fi pronuntat Kuala Lumpur (capitala Malaysiei) - una din cele mai prospere si bogate zone financiare si industriale din Asia de Sud-East! unde orice om de pe planeta asta ar fi fericit sa guverneze;

http://www.google.ca/search?hl=en&q=kuala+Lumpur+pictures&meta=

PS
Lilick ,

mi-a placut actiunea ta de aseara cand ti-ai suflecat manecile si ca o buna gospodina a taiat tot ce se putea taia : si canadian din Canada si canadian inchipuit , si buruieni si flori si artari mandri! Daca nici comentariul asta nu apare pe blogul tau , inseamna ca ori te-ai suparat pe canadianul tare-tare de tot , ori Lulutza te-a convins sa ma matrasesti definitiv ! Oricum , sa stii ca mi-a facut placere sa schimbam vreo doua vorbe ! Inseamna ca lumea e mult mai deschisa decat credem!

I'll see you when I see you !

Anonim spunea...

Never, nu-l tin nervii sa candideze.

Anonim spunea...

De aici, de la noi, lucrurile sunt vazute mai comice decat la voi.

Anonim spunea...

Da. In film parea sa se vada o trista adunare la magazinul mixt satesc.
Sigur, e posibil ca filmul sa fie conceput insinuos.
Dar o parte din realitate tot exista acolo.
Comparatia pe care o face "canadianu" cu americanii e putin exagerata. Cam cum am pune o dacie langa o impala...

agaX spunea...

lilick,
de fiecare data cind posteaza, canadianul incepe poetic, continua agresiv-ponderat si termina intr-un soi de autovictimizare usor haotica, sa nu spun dizgratioasa, ca ar trebui sa-l citez pe patapiepivici :)

Haha! culmea e ca am si o concluzie la observatia anterioara: II PLAC OCHII TAI, LILICK!!! - no surprise, though

stolojan e "cool" pe lateral, eu n-as candida in locul lui, ca ar trebui sa imi arat intreaga fata si ar fi mult prea multe de explicat

in plus, daca ar pierde in alegeri, ar fi compromisa posibilitatea numirii lui ca prim-ministru;

daca nu candideaza, nu cred ca are mare lucru de pierdut. sau credeti il ia cineva in serios pe geoana?

Anonim spunea...

Lilicko,

merci pentru postare !

Un pahar de Moët et Chandon pentru tine ! Ca MoshCalifar nu bea altceva , asa ca ma rezum doar la un pahar ! Restul ? atunci cand mai postezi si tu un raspuns ! Ai grije cu ochii aia !!!!

Anonim spunea...

Super tare poza cu Mircea Geoana. M-a luat tremuratul de frica numai cand il vad ;)

Anonim spunea...

Agax-ule ,

ma agax-ezi taicutza !
Faci analize literare la textele mele ? Scormonesti si rastalmacesti virgulitzele mele? Cauti paleative la unele dureri pricinuite de unele din cuvintele mele ?
Afla neicutza ca eu nu ma autovictimizez niciodata (doar ma inmoi in fata ochilor langurosi {sic!}) , iar daca tot vorbesti de victime , se pare ca tu vrei sa devii o victima intr'un razbel de cuvinte imbarligate in care badia din mine nu e mare specialist ! Eu sunt constructor de betoane grele, unde armatura tine loc de coloana vertebrala si tratarea corecta a rosturilor de constructii - legatura cu lumea reala. Oricum Merci mult pentru observatia aia a ta directa cu "though" . Ajuta mai mult decat crezi !

Dar totusi , totusi , cum ramane cu Kuala Lumpur ???? Nici o soapta catifelata si poetica (chiar daca dizgratiosa) despre vastele cunostinte de geografie ale numitului din textul meu ?
Bre, fii atent , am spus "vaste" si nu "vestale" !!!!

Anonim spunea...

in poza geoana seamana cu putin...

Lilick Auftakt spunea...

@Cristian Banu


Se pare ca si Tariceanu a fugit undeva in Ilfov. 

@Boris
Propunerea ta provine cumva din sfera dorintelor lui Basescu care “visa” ca in Romania sunt 20% homosexuali?

@canadianule

Nici gand sa ma supar pe tine. Iar Lulutza imi spune sa renunt la moderare, nicidecum sa sterg ceva. Scuze ca am mai smuls si “floricele” pe langa buruienile care napadisera pe blog la mine. 

@moshCalifar

A declarat deja din nou ca nu candideaza.

@canadianule

Si mai comice? Hahahah!


@agax

Se pare ca si Stolojan gandeste ca tine.


@canadianule

Merci pentru Moët et Chandon :)

@Yoda


Si eu m-am speriat atat de rau ca nu am mai intrat pe blog de frica de aseara.


@all

Totusi, nu e fricos Stolonstein? Hihihi!

Lilick Auftakt spunea...

@canadiene

Si ce vrei? Sa-l criticam pe Orban ca l-a vazut bine pe Stolojan in Kuala Lumpur? :)))

Cristian Banu spunea...

Şi care ar fi problema că Tăriceanu candidează la Ciorogârla? (La Geoană problema e că se trezeşte vorbind prostii, nu că s-a dus la Dăbuleni.)
Ce rost are să te angajezi în bătălii pe care nu le poţi câştiga? Doar că să dai satisfacţie adversarilor că "ai luat bătaie"? Hai să fim realişti.

agaX spunea...

canadianule,
construiesti betoane? now, this makes a lot of sense ...

la "issue" cu locul geometric al coloanei tale vertebrale din zona "betonata", chiar ca nu am cum sa ma opun, considerind "micimea" cu care te-ai dat "mare" pe blog la thor nu mult dupa ce te-a "victimizat" lulutza aici (cica)

ca o concluzie preliminara de onestitate si deschidere la dialog, sper ca observi ca mi-am insusit precizarea ta, precum ca nu te ... auto...

ca o concluzie mai adinca, dar nu neaparat "subcutanata", daca te-as simti deschis si fara "smechereli-smecherosante", chiar mi-ar face placere sa discut cu tine, chiar si despre kuala lumpur, despre care ai informatii partial-pertinente

aa, sa nu uit: nu ma piri la thor, cum ai facut cu lulutza saracutza (tu, "mailman", tu!! :) ), ca pe mine - iti recunosc ca intre barbati - ma "sparie gindul", nu alta ... bitte (vezi ca n-am scris "bitter")

Lilick Auftakt spunea...

@Cristian Banu

Nu realismul conteaza aici. Cu cat ii spui mai mult lui Stolo ca e doar un listac, cu atat mai mult imaginea lui "eroica", de Venus iesit din spuma marii, se estompeaza si se dilueaza intr-o mare de "fosti" ascunsi prin liste.
"Ce rost are să te angajezi în bătălii pe care nu le poţi câştiga?" Aici te referi la Stolojan, la Tariceanu, sau pur si simplu te exprimi la modul general si astfel ii incluzi pe ambii?

@agax

Asa a facut @canadianul? Si eu care il credeam un om de caracter. Cred ca e numai gura de el. :(

agaX spunea...

lilick,
pai caracter e, ce altceva? un anumit tip poate, dar, fara indoiala, caracter

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Nu il credeam un tip cu doua fete. Dar daca zici ca ai citit cum se da "mare" acolo, poate dai un paste si aici. Sa nu zica cineva ca exagerezi..

Cristian Banu spunea...

Îi includ pe ambi 3 :)
Atacul la Stolojan pe tema "listei" ar fi fost mai eficient dacă ar fi venit din altă parte, nu de la Geoană. Aşa efectul e mult diminuat de ideea "râde ciob de oală spartă..."

Acum, eu personal nu văd nimic rău în faptul că partidele au grijă de liderii lor şi le oferă colegii sigure. Rolul lor este cu totul altul.

Lilick Auftakt spunea...

@Cristi Banu

Hihi! Ciobul a prins si el din zbor ideea. Totusi, cand doi se cearta al treilea castiga. Sa nu uitam. Atacul lui Geoana a starnit deja o reactie la fel de penibila din partea lui Stolonstein: i-a replicat ceva legat de faptul ca si el, Geoana, s-ar ascunde in spatele unui post (destul de sigur)de parlamentar, ca alternativa, si, prin urmare, nu isi asuma numai rolul de viitor PM. La risc. Sa-i lasam sa se lupte sa demonstreze care e mai fricos. :)

Anonim spunea...

@Lilickutz


Postez ca anonim ca nu vreau sa stie cei de pe blogul lui Thor cine sunt. Ne cunoastem cu totii insa. Am vazut ca i-ai cerut lui @agax ceva, si iti vin eu in ajutor cu informatia. Iete care a fost dialogul dintre canadian si Thor:



canadianul
Hop si eu !
Sa va spun ca am umblat ca un bezmetic si prin prin lumea ailalta (a blogurilor de peste drum) si cu cine credeti ca m-am intalnit ? Cu Lilick , cu Lulutza , cu MoshCalifar si cu alti cativa care m-au luat in tarbaca (Mai ales Lulutza) si m-au tocat in fel si chip . Spre culmea mirarii mele personale , n-am reactionat agresiv ! Oricum , tin sa va spun ca 216 comentarii ca acilea la Emil , nu prea am gasit la ceilalti …. ma bucur si cred ca Viq are dreptate , desi nu pot accesa clipul !
Voiam sa va spun ca am vazut un clipuletz cu Orban care incearca sa-l beleasca pe Stolo trimitandu-l la guvernare in Kuala Lumpur ! Auziti voi , in Kuala Lumpur - una din cele mai bogate si puternice financiar-industrial zone din lume ! unde o


emilthor
Canadiene , fratele meu ……..eheeee
Despre Sica Orban , cred ca ai mare dreptate !!!! eheeee
Despre idiotii aia , din blogosfera rosie , ce sa zic ?Sunt nervosi ca le-a bagat idolul lor , Tariceanu , pe Petrica in batatura … si , cum sunt cam nevorbiti de citeva zile , s-au razbunat pe tine !! Ce dracu tot cauti p-acolo ?? Sau ti-a placut poza Lilickai ??? Hotomane!!
Despre clip , stai putin , sa-ti dau adresa direct de pe "tube" ….


canadianul
Ti-am zis eu ca te pricepi la oameni ! poza ! ce poza omule ? ochiii aia mov ….!

Coade de matura pe spinare am luat de la Lulutza ….Cum care Lulutza ????? Lulutza noastra , Cea Care , asa cum am simtit'o eu , a devenit un pic mai dura , inflexibila , intoleranta, desi se simte tremuratul vocii in cuvintele asternute ! si un pic de tremur de picioare ! parca si un pic mai multa ura impotriva canadianului ! ….subiectele discutate nu au contat …. din putzoi fara minte n'am mai iesit ! argumentele au fost putine si fara zeama ! Pe cuvantul meu de onoare , daca nu m'am simtit ca un elev scos de urechi la tabla si amenintat cu scaderea notei la purtare si un blam dat de organizatia de baza ! Desi profesoara statea picior peste picior la catedr
profesoara statea picior peste picior la catedra si eu printre lacrimi ma uitam pe furis la picioarele ei frumoase ! Intelegi tu ce vreau eu sa spun …. !
Oricum , parte dintre ei sunt nervosi, parte sunt destul de echilibrati …..
Lilick , parca, parca a devenit mai feminina ! sa fie de vina blogul ????

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Merci! Bine ai venit ;)

agaX spunea...

anonimule,
transferul asta de "informatie" sa fie o mica tradare? sau, sa fie doar asa, un semn de "pretuire" fata de canadianul?

wow! sper ca nu e cazul, canadianul e demn de tot respectul, chiar daca incepe sa arate ca-i mai "alunecos" pe margini ... de fapt, asta s-ar putea sa fie privita in PDL ca pe calitate de pragmatism inalt

Anonim spunea...

Si am gresit cu ceva ?
N-am injurat pe nimeni, n'am tradat pe nimeni , am spus adevarul (asa cum il vad eu!) , n'am boscorodit si nici muscat de partile moi pe nimeni .

Lilicko,

scoate moderarea , ieri i-am raspuns lui agax pe blogul tau iar tu ai considerat ca e bine de sters totul cu buretele ala mare al moderarii !

E alegerea ta ! suntem in mana ta ! N'avem sanse!
Cat despre anonimul care a facut-o , mie imi place , omul(oama) mi-a facut un bine . Pragmatismul cu care m'a caracterizat agax nu ma mira ! dar ca m'a trimis si la "alunecare" , asta ma supara !

pentru ca uite ce am gasit intr-un blog care mie personal imi place ( http://iulianews.blogspot.com/2006/11/barbatii-sunt-de-pe-marte-femeile-de.html)

"Cand barbatii vor ceva, ei pur si simplu cer. Cand o femeie vrea ceva, intai il linguseste pe barbat, ii intra in gratii, iar apoi bate apropouri cat mai subtile si in final se enerveaza ca el nu intelege ce vrea.


O femeie poate admira un barbat frumos fara sa fie observata. Barbatii pur si simplu se holbeaza la o femeie frumoasa.


Cand trebuie sa ansambeze ceva, barbatii nu citesc niciodata instructiunile de folosinta. In schimb, pierd vremea citind tot felul de prezentari de masini, motoare si biciclete pe care oricum nu si le pot permite.

Femeile au abilitatea sa il faca pe barbat sa creada ca el conduce, cand de fapt ea face ce vrea.

Femeile pot folosi sexul ca o arma pentru a obtine ceea ce vor. Barbatii nu pot, pentru ca sexul e ceea ce vor."

Si mai sunt o droaie de chestii frumoase pe care mi le-am "incriptat in memorie".....

"Daca ai o femeie frumoasa e rau pentru ca toti barbatii din jur o vor, daca ai una urata e si mai rau ca ramane numai a ta "

Femeile sunt ingeri pe strada, demoni in casa si Afrodite in pat"


Oricum mi-ar place sa ma publici (Sunt eu canadianul de la Toronto, nu ala inchipuit si nici anonimul )

Anonim spunea...

Lilicko ,

vezi daca pleci urechea la tripartiti ?

Vorbii eu ca un tradator ?
Nu spusei lucurilor pe nume ?
Am pupat manushitzele aici si am latrat ca o javra dincolo ?

Ca m'a durut , mai ales aia cu caracteru' !!!! Daca ma judeci prin prismele anonimilor , atunci inseamna ca n'am invatat nimic de la lumea asta ( mai ales ca am cam umblaty in lung si'n lat - amice agax, nici nu'ti inchipui cate de multe am vazut si am invatat si de la lume nu numai de la betoane) !

agaX spunea...

din DEX'98:
ALUNECÁ, alúnec, vb. I. Intranz.
1. A-şi pierde echilibrul, călcând pe o suprafaţă lucioasă (şi a cădea, a se prăbuşi).
2. A se mişca lin, fără a întâmpina vreo rezistenţă; (despre două corpuri aflate în contact) a se deplasa unul faţă de celălalt tangenţial, fără a se rostogoli; a se strecura uşor.
3. Fig. A se abate, a se lăsa ispitit; a greşi.

canadianule,
tu esti in grupul celor care-l inteleg in detaliu si pe patapievici, mai ales de cind Basescu a devenit jucaria politica preferata a GDS, asa ca nu te-as "jigni" cu explicatii privind metafora "alunecarii" in care te-am invelit.
daca insa - vorba ta - n-ai rabdare sa citesti "instructiunile", te ajut, ca io-s mai feminin, asa ... :)

Anonim spunea...

Cu riscul sa ma "auto-flagelez" precum Silas al lui D. Brown , imi imaginez ca "binevoitorul" anonim care a copiat si pastuit de la Thor de pe blog spusele mele ai putea fi chiar tu mai nene(asa mai feminin oleaca) agax !

Lilick Auftakt spunea...

@canadianule

Nu, nu e agax, sa stii..E altcineva :))

agaX spunea...

canadianule,
vad ca tu continui cu de-astea (ne)alunecoase ... auto-flagelare ... banuiesc ca te asemeni cu "talibanul" ala papapupin din the da vinci code ... "I am a ghost" ... hahaha, apropo de "alunecari" :)

pai, daca tot am stabilit ca esti un om invatat si trecut prin "foc si sabie" (vezi auto-"denuntul" din una din postarile anterioare), nu te-au invatat vremile ce le-ai indurat si locurile pe care-ai calcat (am pus l-iul, sper ca apreciezi :) ) sa nu subestimezi pe cei cu care te conversezi?!

imaginea ta se contureaza mai mult ca un proces de exflagelare - ceea ce-i nu numai alta marie, dar are, culmea, alta palarie

Anonim spunea...

agax ,

dar oare noi ne conversam ?

Pentru ca , daca aparentele nu ne inseala , se pare ca aceasta conversatie este " just one side" ... complimentele, adjectivele , definitiile si aratarile cu degetul se pare ca vin doar dintr-o directie : de la tine catre mine !
S'apoi , cat de deschis si onest "ma simti dumneata" la o discutie , asta lasa de dorit ( in conceptul meu despre dialog) , considerand ca intepaturile pe care mi le aplici permanent sunt doar "subcutanate" ....

Lilick stie mai multe despre mine, stie ca nu sunt un expert in arta discutiilor de gen "alunecator" si ca uneori (ca_constructor) o mai spun mitocaneste , e adevarat, dar o spun dupa modelul "ce'i in gusha si'n capusha" ).

Precum vad si simt eu(desi am pielea cam tabacita pentru intepaturile tale "subtile") se pare ca ai fi interesat de un schimb de vorbe , daca nu idei si informatii, cu subsemnatul.... ceea ce nu'i rau de loc din perspectiva unui roman care i se adreseaza altui roman cu " that makes a lot of sense"...apropo de betoane.....

Cu speranta ca Nu o vei lua ca empfasis , betoanele alea (90%) sunt nucleare iar Kuala Lumpur nu am vizitat-o in personal , dar Phuket-ul da ! si lasa-ma sa-ti spun ca zona e intr-adevar frumoasa !

Si inca odata cu speranta ca Lilick nu ma va modera si ca comentariul meu va avea sansa sa fie "observat" de tine , iti doresc toate cele bune!