15 oct. 2008

O lista impresionanta de securisti, fosti pesedisti si peremisti candideaza pentru PD-L











Listele candidatilor PD-L pentru alegerile din toamna abunda de "fosti". Fosti securisti, fosti pesedisti, fosti peremisti. Atentie! Aceasta este "SCHIMBAREA" pe care ne-o propune partidul prezidential! Culmea e ca multi au fost refuzati chiar de PSD pentru a mai fi sustinuti inca o legislatura, sau pur si simplu nu si-au gasit locurile pe listele PSD-ului din diverse motive. "Ziua" trateaza aceasta tema cu generozitate, asa ca voi cita in cele ce umeaza din acest ziar, enumerand cativa "fosti":

"De la PDSR, via PRM, via PC, senatorul Dorel Onaca vrea sa obtina al patrulea mandat de parlamentar pentru PD-L, pentru care a candidat si la primaria Constantei, insa fara rezultate spectaculoase.
Un alt ex-pesedist isi incearca si el norocul sub sigla democrat-liberalilor. Fost ministru al Mediului in Cabinetul Nastase, si dupa aceea presedinte al ecologistilor, Petru Lificiu aspira la un post de senator PD-L de Galati.
La Neamt, tot doi fosti pesedisti sunt favoriti. In colegiul Roman, Marius Nicolae (ex-PSD) se bate acum pentru PD-L cu deputatul Doru Ursarescu (PNL) si pesedistul Alin Antohi. La fel si Iulian Sugaru care incearca sa-i "sufle" fostului sau coleg Ioan Muntean postul de deputat PSD, relateaza NewsIn."


Urmeaza lista fostilor peremisti printre care ii regasim pe:
Liviu Codarla, la sectorul 4, Bogdan Cantaragiu la Dambovita si Dan Mocanescu, la Giurgiu.

"La Giurgiu, pe langa liderul filialei Valentin Iliescu, care inainte de a ajunge in PD-L a trecut pe la PUNR si PSD, candideaza Victor Boiangiu fostul presedinte al CJ Giurgiu din partea PSD."

Lista fostilor continua cu Gratiela Iordache - aflata in 2004 pe lista PSD-PUR si cu Constantin Dudu Ionescu, fost taranist emigrat la partidul lui Dan Voiculescu, dar si cu Mircea Druc, fost premier in Republica Moldova dar si fost peremist.

Cititi in continare AICI articolul din Ziua, pentru a mai afla cat de multe oi negre de pe la celelalte partide (PSD, PRM) a reusit sa racoleze PD-L-ul, care, in stilul aceasta, dovedeste ca se va inscrie in cursa electorala cu cea mai patata lista, asemanatoare poate doar cu a PRM-ului pe vremuri.

In plus cititi aici despre un alt refuzat de PSD, Margarit Musat, cooptat imediat de PD-L.

Si, pentru a pune bomboana pe coliva PD-L, desi voi reveni in curand cu o lista si mai mare de "fosti", cititi in Gandul despre posibila candidatura a generalului Talpes sub sigla PD-L, recent refuzat de PSD-PC pentru a fi sustinut la alegerile din toamna.

Astfel, sloganul PD-L "Gandim altfel" se dovedese pe zi ce trece a fi o minciuna cu picioare scurte, atata timp cat asternutul pe care il ofera PD-L-ul traseistilor sau celor care ar trebui pusi pe lista lustratilor (daca o lege in acest sens ar exista), se dovedeste a fi mai rosu chiar si in comparatie cu cel al PSD-ului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nici cu restul partidelor nu mi-e rusine. Ce-i drept la astia portocalii e inghesuiala mai mare, miroase a guvernare.

Anonim spunea...

Date fiind cele scrise in acest post, cred ca sloganul PD-L, "Gandim altfel" este eronat. Cel corect este "Gandim defel"

agaX spunea...

este posibil ca psd sa nu inteleaga ce oameni valorosi au in partid si capacitatea lor de selectie sa fie foarte mult diminuata; asa ca, pedelistii fiind destoinci, culeg valoarea de peste tot

sau poate ca au totusi dreptate si "gindesc altfel" decit gindeau cind au parasit psd-ul, cine stie ... dar poate ca atunci s-ar fi potrivit lozinca "gindim la loc"

Lilick Auftakt spunea...

@all

Sloganul a fost schimbat! :)