10 oct. 2008

"Pisica eolianului" in fereastra "motanului"











Am aflat de vreo doua zile ca Ioana Maria Vlas va semna editoriale in "Financiarul", cotidian al grupului de presa Intact. Nu stim cat de importanta e doamna Vlas ca editorialista in barca lui Felix, si nici daca maruntisul pe care si-l va adauga la pensie din scrierea materialelor era atat de important. Cu siguranta insa, in razboiul care s-a intensificat in ultima vreme dintre SOV si Voiculescu, care nu contenesc sa-si arate muschii mogulici ori pe Antene ori pe Ziua sau alte publicatii, era nevoie de trofee precum fosta "pisica" preferata a "eolianului" in fereastra "motanului". O amenintare. Un deget ridicat in sus, amenintator, de catre Felix. O avertizare! Si poate ceva secrete FNI depuse in curtea mogulului imblanit, ce i-ar putea servi acestuia. Dar asta nu stim. In rest, orice speculatii se fac sunt de prisos. Nu falimenta Financiarul fara madame Vlas.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-i acelaşi lucru să dai faliment pur şi simplu, cu a da faliment a la FNI. Contează şi metoda, ca în şah.

Anonim spunea...

Dar care-i, habibi, problema? Ca nu prea sint la curent... Astia doi moguli sint en froid sau ce-i mina pe ei in lupta intre ei? Iar Coana Vlas e victima colaterala sau deocamdata arma secreta? :)

Anonim spunea...

Lilick, de unde ai luat poza asta? Cand e facuta? Ca mie imi vine alta imagine a lui Vlas in cap din salile de Tribunal pe unde o mai vedeam...

Lilick Auftakt spunea...

@Alina,

E chiar din Financiarul (am dat eu sus link) si e facuta foarte recent. Ti se pare foarte schimbata Vlas, nu?

Anonim spunea...

E colosala schimbarea, in bine, evident. Era o epava acum ceva vreme, stand in boxa inculpatilor, cand spunea ca ea vrea sa ramana in inchisoare, nu vrea in libertate.