28 nov. 2008

Pauza dulce





























































S-a intamplat ceva memorabil cat am lipsit? :)) Am pierdut ceva? :))Daca da, de-abia astept sa citesc. Va invit oricum pe toti la o pauza dulce.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Pffffffffff...in gat sa-ti stea, mi-ai facut pofta, imi iau ceva acuma pe drum :)

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar


Stai linistit. Am pentru toata lumea. Dar acum, pe drum, daca iti e pofta, ia-ti si tu ceva...o bascuta cu branza si stafide, un strudel cu mere, ceva... Sau o eugenie:)))))

Dan Gheorghe spunea...

arata foarte bine. daca s-a intamplat ceva intre timp? nimic...

Lilick Auftakt spunea...

@Dan

Ti-am scris ceva si la tema precedenta. :)
E bine daca nu s-a intamplat nimic. O sa mai plec atunci. Hii!

Anonim spunea...

Aaah! As spune, daca-mi e ingaduit, ca e postare sadica!
Mai exista Eugenia? Acum foarte multi ani (Doamne!) costa 75 de bani. Si cu 50 de bani puteai sa-ti oferi si un sirop mirosind a frizer de mahala si incredibil colorat.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu Portocala

Haha! Cum sa nu mai existe? Eugenia e nemuritoare. Exista si azi intr-un ambalaj ceva mai aratos New Eugenia (sic!). Iar de siropurile de care spuneti...cum sa nu le stiu? Sirop cu sifon. Nu prea ne lasau parintii sa le bem, probabil din motive de pahare superficial spalate, dar "scapam" cu colegii si ne infruptam in voie. :))

Anonim spunea...

Mie nu-mi prea place ciocolata, in afara de Lindt, dar am descoperit - aici, in Romania - niste trufe belgiene cu Cointreau, sa devii addicted dupa prima bombonica! :) Exista si din ciocolata alba cu sampanie, si din ciocolata neagra cu alta crema "betiva"...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Pai chiar radeam cu un coleg cand am intat in tara (la noi): am gasit niste trufe din astea de care zici tu (si ciocolata belgiana) si el cica:" Ia uite mai...Si noi ne-am dus pana la Bruxelles sa cumparam":)))

Anonim spunea...

Asa va trebuie, daca nu cunoasteti piata romaneasca! :)

Si totusi, bomboanele mele preferate Lindt inca nu au aparut la vinzare prin Bucuresti... :( Sau mai bine, ca e mai dificil sa fac aprovizionarea de la sursa! Oricum, toate bunatatile astea sint din modelul "O clipa pe limba, o viata pe sold"... :(