16 nov. 2008

Site de campanie PDL - Pentru Talpes Ion Iliescu este un sfant










"Ion Iliescu - politicianul fundamental pentru România după 1989, personalitate care, într-o stare de graţie a cerului, a avut şansa să acţioneze, cu succes, pentru a asigura continuitatea conceptului naţional şi geografic statal românesc, într-un moment în care majoritatea românilor nu au înţeles despre ce era vorba."

Trebuie sa va spun de la inceput ca nu am fost consternata sa gasesc pasajul de mai sus pe blogul unul politician portocaliu, adica pedalist. Pe blogul unui candidat PD-L care militeaza pentru "schimbarea" clasei politice si pentru care singura personalitate din Romania care reprezinta un reper, gratie cerului, un sfant, este Ion Iliescu.

Ca, dupa ce enunta acest lucru, dar si faptul ca i-a fost fidel din 90 (chiar de pe vremea mineriadelor as zice) lui Ion Iliescu, politicianul portocaliu enunta cele de mai jos, iar nu mi s-a parut deplasat:

"La 30 noiembrie veţi decide, DUMNEAVOASTRĂ, cei mulţi, dacă îi confirmaţi pe OLIGARHII ce v-au jefuit să obţină controlul tuturor pârghiilor de putere pentru a-şi promova interesele prin impunerea şi controlul legilor.
Votându-l pe IOAN TALPEŞ votaţi şi programul PDL!
EI cu EI
NOI cu VOI!"


Si nu mi s-a parut deplasat pentru ca am siguranta ca nu veti intalni astfel de omagii aduse lui Ion Iliescu pe site-urile de campanie ale pesedistilor. De penelisti nici nu se pune problema.
Numai PD-L, partidul traseistilor, al peremistilor, al securistilor poate inghiti astfel de specimene si poate expune un mesaj atat de demagogic.
Cautati pe site-ul lui Talpes. Veti mai gasi o groaza de minciuni (inclusiv in autobiografie) si manipulari grosolane.
Iar in ceea ce priveste formula "Noi cu voi" cred ca ar trebui schimbata radical de PD-L in "Vechi cu voi"

9 comentarii:

Anonim spunea...

De ce au renunţat aştia la sloganul "Să trăiţi bine!" ? Băsescu încă îl mai foloseşte.

Alandra

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Cred ca nu pot imita hahaitul basescian care urmeaza dupa slogan. :))

Anonim spunea...

"majoritatea românilor nu au înţeles despre ce era vorba" atunci in 89. El si cu Iliescu au inteles. Restul erau prosti. Si o spune superior individul.

Anonim spunea...

Las' ca musiu Talpes acusica o sa primeasca ordin de la superiorul ierarhic sa-l atace la beregata pe Iliescu bacsi! Cu DNA, cu CNSAS, cu toate celelalte arme din dotarea pdl-ului.

Pen'ca unchesul Ilici pare singurul, din campania asta electorala, care spune adevaruri dureroase despre Base. Dureroase pentru Base... :)

Pen'ca se pare ca doar "Bunicuta" a inteles ceea ce sare-n ochi, fraier sa fii sa nu vezi... Anume ca pdl nu prea exista mai sus de nivelul prm din 2000-2004. Exista doar un basm de adormit copiii, cum ca un politicianist puturos, mincinos si corupt s-ar fi transformat peste noapte in noul tribun nutzional, salvatorul boborului, parintele planetei. Cu ajutorul neprecupetit al multor reprezentanti ai mass media, care au facut din mediocritati jalnice bici si acum se strofoaca sa faca plici...

Anonim spunea...

Inca si mai sfant pentru Tariceanu si Emil Constantinescu , care au aparut alaturi de acesta prin diverse adunari mai mult sau mai putin academice .Dar revelatia o va aduce ziua (seara ?) de 30 noiembrie cand psd-pc si pnl vor anunta colaborarea , in sfarsit, pe fata .In opozitie .

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Numai ca noul tribun si-a luat-o in cap si delireaza acum.

@omul tocit

Nu mai multe aparitii decat a avut si Basescu alaturi de Iliescu. Consulta imaginile pe google. In legatura cu alianta, daca tu stii asa de bine ca PSD si PNL se vor alia in opozitie (ce stupiditate) atunci inseamna ca sigur PDL-PRM-PNG se vor alia la putere.

Anonim spunea...

Dupa cum probabil ai observat, T iubeste doar presedintii! Poate mai putin unul, care l-a adus din Bulgaria.

Lilick Auftakt spunea...

@Simona

Da. Ii divinizeaza. :)
Iar cel neiubit cred ca sufera. :)

Anonim spunea...

Daca-i sfant sa-i faca o biserica, ceva...