15 ian. 2009

Basescu va negocia cu Putin?












Doua declaratii mi-au atras atentia. Faptul ca Basescu a spus zilele trecute despre South Stream: „probabil e un subiect care va fi negociat". Si ultima declaratie de la Bruxelles in care arata ca "Rusia este un partener energetic inevitabil în următorii ani". Ei, ce ziceti?

10 comentarii:

Anonim spunea...

In urmatorii cat mai putini ani. Daca rusii vor conducta, sa puna banu' si sa traga teava. Nu vad vreo necesitate ca Romania sa contribuie cu ceva. Si nici la vreun ajutor de stat pentru vreo banca aflata in pericol , ca doar nu sunt banci romanesti, ca sa fie clar.

Anonim spunea...

Spun ca mai trebuie asteptat putin. It ain’t over until the fat lady sings. In rolul femeii grase e distribuit licuriciul cel mare. Ori daca acesta ii explica lui Basescu ca "romanii trebuie sa le aduca aminte alesilor ca pot fi datzi jos", el o sa schimbe urgent macazul. Prioritatea lui e sa fie el reales, nu sa traiasca romanii mai bine.

Lucia Verona spunea...

Am mai zis-o pe aia cu noua axă şi noul licurici? Aşa par să arate lucrurile. Să vedem ce va zice şi marele licurici după 20 ianuarie.

Anonim spunea...

Rusii nu negociaza cu nimeni, rusii ofera o singura solutie, pe care daca o accepti bine, daca nu la revedere.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Lasa ca tot noi o sa iesim in pierdere pana la urma.

@Draghi

Asta se vede: pe el il intereseaza consttutia si noi suntem in rahat.

@Lucia Verona

De ce dupa 20?

@Gheorghe

In fapt asa e.

madalina ionescu spunea...

dragii mei, ma bucur ca am studiat rusa. sa incep sa caut prin casa caietele de exercitii. "jdi minia i ia vernusi"...si uite ca s-a-ntors.

Lilick Auftakt spunea...

@Mada

Sa ne ajuti! :)) Eu nu am studiat rusa.. :)

madalina ionescu spunea...

mai ţin minte atâta rusă cât să ştiu că Putin a spus în celebrul final NU "E buna oferta? Sper că aţi consemnat", cum cu tremurici s-a titrat, CI "Ai inţeles? Scrie"

Mihai spunea...

Nu am comentarii. Am un link: http://www.youtube.com/watch?v=eld2EdOn6xM

Marius Mina spunea...

Eu spun ca puneti botul prea usor la shtourile shmenarului cu ochiul stramb.