29 ian. 2009

Boc magicianul !


23.ianuarie.2008 - "La fiecare cinci angajati ai ministerelor si agentiilor guvernamentale, unul va fi concediat, a decis Cabinetul Boc. Toti ministrii trebuie sa faca pana saptamana viitoare propuneri pentru taierea tentaculelor caracatitei birocratice, care in ultimii ani a devenit tot mai uriasa."

28.ianuarie.2008 - "Guvernul a dat asigurari ca va renunta la masura disponibilizarii a 20% din angajatii din administratia centrala, a anuntat, miercuri, presedintele Aliantei Sed Lex, Vasile Marica, la iesirea de la discutiile cu seful statului."

Uite salariul, nu e salariul, uite pensia, nu e pensia, nu e cumul, ba e cumul, facem autostrazi, ba nu facem, ia bugetul, nu e bugetul...

Cum ii spuneau pedistii lui Tariceanu? Razgandeanu cumva? Hahahaha!

15 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca e magician, Mai degraba si-a luat o bagheta-n cap cand era mic si n-a mai crescut

Unknown spunea...

Eu cred ca i-a cazut tavanul cu totul turtindu-l pe verticala si a ramas in mana cu o bucata de fier beton nu cu o bagheta magica! Pe de alta parte, chiar daca a fost deja intrecut de Boc, trebuie recunoscut faptul ca porecla primita i s-a potrivit lui tariceanu intr-o anume perioada!

Ionut POCLID spunea...

Propunere: Sa ramina doar angajatii la care sa se poate uita de sus!:)

Anonim spunea...

hehehe, cred ca e mai rau decat atat, ca sa te razgandesti trebuie mai intai sa iei o decizie pe care apoi sa o schimbi, in timp ce boul asta nici macar nu e in stare sa ia decizii si habar n-are pe ce lume traieste. Amintiti-va faza cu gazul, aia ca "vom discuta cu factorii abilitati" de care a facut misto si Tariceanu, sau treaba cu drepturile de autor ("vom analiza in cadrul guvernului"). Vai mama lui de prim-ministru...

Anonim spunea...

Situatia a mers dincolo de ridicol, revoltator, daunator, etc. Suntem in plin roman Kafka :)

madalina ionescu spunea...

mai ţineţi minte caricatura din anii 90, cu poanta despre FSN? "la şedinţa de guvern au fost date mai multe decrete-legi, care în curând vor fi abrogate", că şi atunci anulau după câteva zile ce adoptau cu entuziasm.

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

S-a suparat o zana pe el ca se uita sub fusta ei si i-a tras cu bagheta in cap. :)))

@Ion

Lui Tariceanu nu i se potrivea deloc. In afara de faptul ca (vorba vine) s-a razgandit cu privire la demisia la care era obligat de Basescu, a fost chiar genul...incapatanat, atunci cand sustinea ceva.

@Ionut

Aoleu. Pai cred ca sunt destul de putini si 99% femei. :))

@Atreides

Hahaha! Uitasem si de astea..Ai dreptate.

@Madalina

Nuuu. :) Nu mai stiu caricatura. Excelent.

Anonim spunea...

Tariceanu a lasat vraiste, pomeni electorale degeaba pe banii tuturor. Mai are tupeu sa ramana pe post de presedinte de partid.

Lilick Auftakt spunea...

@Ridiick

N-a facut Tariceanu in 4 ani cate prostii a facut Boc intr-o luna. Parerea e aproape unanima in sensul asta, nu crezi?

Anonim spunea...

Poate p-aci.

Anonim spunea...

BTW, v-ati vorbit mai multi sa va schimbati look-ul blogurilor ?

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

1. Pe unde mai "p-aci"? Sincer, tu in ce tara traiesti? Daca sunt cativa dementi peremisti pe alte bloguri (extrem de putini de altfel) care spun altceva, du-te la ei.

2. Cine sa se vorbeasca? La mine e prima oara cand schimb dupa 9 luni.

Anonim spunea...

Cei doi B ai lui Felix- Buble/Badin. Pune o poza Hi-resolution la avatar ;-).

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Mai, tu nu ai vazut ca erau blogurile lor de mai mult de o luna in beta si ca sunt pe aceeasi platforma Heloo? Eu mi-am schimbat doar poza sus, in header. Iar cea mica de jos o sa o scot de tot in curand..Pe asta am lasat-o doar ca era alb negu. Dar nu e nevoie.

Anonim spunea...

Header-ul este alb-negru, cam scary, puteai sa pui shrink-heads amazoniene (brrr !). Vad parca o masca africana. Am inteles ce-ai spus, hi-res-urile, cate s-au putut, le-am ,,prins'' prin alte parti. :))