23 ian. 2009

"Dupa fapta si rasplata"











Hahaha! Mihnea cred ca a cam incurcat borcanele. Cica eu am sustinut in extremis nu stiu ce cauza a PC. Poate imi aduce cineva aminte daca am postat eu ceva despre acest partid minuscul de securisti resapati. Ca am uitat.
Probabil a vrut sa scrie PNL...dar i-a tremurat tastatura. :)
In ceea ce ii priveste pe restul "nominalizatilor", eu o sa ii acord votul meu lui EmilThor, pentru sustinerea "in extremis" a unei cauze pierdute. Lucru pe care va indemn sa il faceti si voi. Nu de alta, dar macar asa, poate o sa intre si pe blogul lui macar UN SINGUR politician PD-L care sa-i multumeasca pentru aportul adus (nu glumesc acum). E chiar neplacut sa muncesti atat pe taramul blogeristic al politichiei si sa nu te bage in seama niciun politician din partidul preferat. Nu? Eu asa banuiesc...

25 de comentarii:

Marius Mina spunea...

Asa-ti trebuie daca bagi toti navetistii in seama....

Dan Trofin spunea...

Recunosc ca am votat in acea sectiune pt Roxana Iordache !
Pe "Thor" nu-l cunosc (in sensul ca nu l-am citit) insa inteleg ce ai vrut sa spui prin faptul ca ii acorzi lui premiul.
Cine stie, s-ar putea sa-ti multumeasca...din pdv al dansului, BaSeXu chiar e o adevaraciune de President !

Eu cred ca e dificil sa il combati pe matelotul de la cotroceni, dar...sfarsitul lui se scrie, stimabililor !
"Marele circar" va fi invins cu armele sale, asta daca nu se va compromite in asa hal incat tre' sa fii prea batut in cap sa nu-ti dai seama ce caricatura de presedinte, cu valente de dictator "avem" (PARDON, AU unii !!!)

To'ar'su President (al unei 1/3 dintre romani)...nici nu stii cat de mic incepi sa fii (te lasa serviciile si structurili..."ai pus-o" !!!)
Pardon de ecspresie !

Anonim spunea...

De cate ori ti-am zis sa nu mai bagi in seama categoriile urmatoare :
- copii frustrati
- batrani deranjati la CRBL
La vita e bella si fara idioti ne-am plictisi...

Anonim spunea...

Nu inteleg ce inseamna 'a sustine in extremis o anumita cauza'. A merge pana in panzele albe pentru ea? Habar n-am.

Oricum, banuiesc ca expresia are de a face cu sustinerea acelei cauze. Intru pe acest blog de vreo 6 luni, cred, dar nu-mi aduc aminte ca Lilick sa fi aparat vreo 'cauza' a PC in tot acest timp. Poate inainte, dar in acest caz insemna ca sustinerea a lasat de dorit :)

Lilick Auftakt spunea...

@Marius Mina
@Mos Califar

Aha. Ma certati iar...:) Acum o sa vina si Bogdan si Agax, o sa vada, si o sa ma certe si ei ca tin "deontologi" in blogroll. Ufff...


@PatrickDan

Sa-mi multumeasca? Daaaa, pentru "dansul" e mai mult decat o adevaraciune. :))Astept multumirile.

Dar acum, vorbind serios, oare de ce politicienii portocalii nu au relatii cu bloggerii? Nu ii lasa ZEUS? Hahahahahahahahahah! (Scuze, nu am putut sa ma abtin)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Hihi! Pai blogul e oricum de 9 luni. Daca tu nu ai vazut in 6...au mai ramas trei luni. :))
Oricum, am cautat si eu pe google, si nu am gasit decat o referinta pe care am facut-o la Voiculescu, atunci cand am scris ca Base s-a imprietenit cu el.
http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/12/basescu-s-impacat-cu-voiculescu.html

Oare asta e ..."cauza"? Slabut Felix asta.
Cred ca dau si eu niste premii in curand.

Anonim spunea...

Bagare in seama...Dar sa fii ,,politician(a) de dreapta'' si sa pui in blogroll pe Ciutacu (pe Ciu-ta-cu !!!) si sa inviti ciutacimea chiar este prostie decontabila politic . S-aidaaa (A)Lino, Caaa-talinooo... Lino Lino Catalino - Mambo Siria www.youtube.com/watch?v=1TbWSpO4sD0

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Daca zici de Alina (ca la ea cred ca bati).Ea e politician tanar cu blog, si el jurnalist tanar cu blog. Care e problema ca eu nu o vad? A, da, ambii au o problema majora: nu fac parte din cei 73% cre au nevoie de Tatuc, nu?

Anonim spunea...

Impostura ideologica. Nu au a face persoanele. Sa sustii ca esti ,,singurul partid de dreapta'' din Romania si sa faci parte prin afiliere din ALDE (Alliance of Democrats and Liberals for Europe). Organizatie care la punctul 2 din al lor Top 10 priority List sustine ,,We fully support a Common Foreign and Security Policy''. Deci alta alianta decat NATO. A se observa particula ,,for'' din titulatura ALDE. Nu ,,din'' Europa, ci ,,pentru,, Europa. Pentru STATUL FEDERAL EUROPA (The new Holy Roman Empire - thetrumpet.com, pentru referinte). Acelasi ALDE care organizeaza LGBT Rights Conferences si trimite delegatii pe la Gay Pride-uri. A matter of National Security, don't you think? Ca sa pot vota si eu la intrebarea din blog, pune a patra rubrica : Nimeni / Nu exista. Cand scoti iar ,,bulinele'' cu cei trei poli ? Considera programul ALDE inainte de postarea lor.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Cu sondajul ala iti dau sansa sa nu faci parte din cei 73% iubitori de tatuc, votand desigur variantele 2 sau 3. Varianta 1 ar fi una castigatoare, dar nu una buna pentru romani.

Cu ALDE nu ma bag...ca nu stiu cum ai sarit de la Ciutacu..la ALDE.
Dar cu bulinele, mai asteapta putin :) Ca acum nu mai sunt decat doua si trebuie sa refac desenul. :)

Anonim spunea...

Punctul 2. Domn, domn, sa-naltam...Mitocan? Ach was! Te pomenesti ca ceilalti vor fi cumva copii din corul bisericii? Punctul 3. Obama este o chestie plastifiata, o holograma pentru creiere trepanate. Nu are profilul eligibil pentru Romania.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

1.Cumva insinuezi ca Basescu nu e mitocan? :)Sa ca ar mai exista altul atat de needucat ca el?
2. Un "Obama" roman poate fi orice personaj NOU. Nicio asemanare cu originalul. Da bine de tot la poporul asta scarbit de politica si politicieni.

Anonim spunea...

Mai degraba necioplit, dar a inceput sa se cizeleze. Dar macar, spre deosebire de altii, face pipi stand in picioare. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

De unde stii?:) Nu se vede..

Anonim spunea...

Update : Olteanu este admirator de Obama. Bravos, Fantomas! Halal partid ,,de dreapta''. theliberalslies.blogspot.com

Lucia Verona spunea...

Unde se votează? Şi, mai ales, eu cu cine votez? Deci, dacă te votez pe tine, votez PC-ul? Gata, alte întrebări n-am, cî abia m-am trezit :)

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Ai si tu obsesia ta. E ca si cum eu as spune ca daca il votezi pe Basescu esti securist.


@Lucia

Buna dimineata!!! :)
Nu, nu votezi PC. Hih! Si as vrea sa redirectionez toate voturile spre EmilThor.

CRadu25 spunea...

@Lilick - i-am tras un vot in cap lui Thor. Nu de alta, dar fanatismul excesiv dauneaza grav sanatatii :).

Oricum, la aia cu PC-ul Mihnea a dat-o rau pe aratura...

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Hihi! Cu ciocanul i-ai tras? Merci! Pai...cred ca il premiem si pe Mihnea. :)

Anonim spunea...

Stie Mihnea ce stie. Citind postul am crezut ca Mihnea ca se refera ca ai sustinut ceva al unei companii de PC ( de calculatoare). Serios acum: mai exista partidul Conservator?

Lilick Auftakt spunea...

@Yoda

Asa cu PC? Calculatoare? :) Eu am crezut ca a facut o paralela cu faptul ca eu am terminat Conservatorul. Hihi!

Marius Mina spunea...

Riddick are partial dreptate, n-am vazut blogul tau in blogrolul multora pe care tu i-ai afisat in al tau, la fel si la Roxana iordache.
Va cramponati de ce?lasati-i taicule sa sucombe pe limba lor , nu se castiga notorietatea in modul asta ca tot ei au de castigat.
De exp..ce cauta Patrascoiul la tine in Blogroll si inca vreo dopua maimutele bashiste>? sau de ce nu socialist feseniste? Ca nu duceti lipsa bag seama////

Lilick Auftakt spunea...

Nu ai dreptate Marius

Eu am adaugat pe rand blogurile celor care ma primisera la ei in blogroll. In afara de 4 persoane. Patrasconiu, dar ti-am zis ca ma interesa blogul lui. Acum din ce in ce mai putin, ca bate vantul pe acolo.
Pe Antonesei pot sa-l scot ca nu scrie pe blog.
Si mai sunt inca doi care nu ma au in blogroll, e adevarat, iar eu ii am: Tariceanu si Camelia. Dar ei de-abia si-au facut blogurile.

Anonim spunea...

Nu vreau sa ma bag (prea adanc) in disputa asta. Totusi:

1. Mi se pare stupid sa-i reprosezi cuiva ca blogroll-ul lui cuprinde anumite bloguri (si eventual, nu altele).

2. Eu chiar ii sunt recunoscator lui Lilick pentru ca il pune pe Patrasconiu in blogroll. In felul acesta am si eu ocazia ca, intrand aici, sa vad ce sustin si altii, pentru ca din proprie initiativa recunosc ca nu m-as apuca sa intru acolo. E o atitudine autista sa nu vrei sa stii (sau sa te faci ca nu stii) ce scriu si altii, cu atitudini diferite.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Normal. Doar nu suntem societate inchisa.:)