7 ian. 2009

Ingrijorarea rusilor...


REALITATEA.NET - Soarta Europei, jucată într-o scenetă cu premierul rus Vladimir Putin şi preşedintele Gazprom, Aleksei Miller - VEZI VIDEO CU SCENETA


Filmuletul de mai sus, pe care l-am vazut azi la Realitatea, preluare de la TV Rusia, mi-a adus aminte de ceva. Aici protagonistii sunt PUTIN si seful Gazprom (adica al doilea prim ministru al Rusiei). Dar scena despre care mi-am amintit am citit ca s-ar fi petrecut in timpul celui de-al XX-lea congres al PCUS, atunci cand Nikita Hrusciov a condamnat, extrem de INGRIJORAT, excesele cultului personalitatii lui Stalin. Moment cunoscut in istorie ca “destanilizare” sau “dezghet”. Se zice ca scenariul ar fi fost urmatorul: in timpul sedintei s-a ridicat o mamasha, o Nadejda, o colhoznica, care cu lacrimi in ochi ar fi inceput sa povesteasca un vis pe care il avusese recent: in visul ei se facea ca tovarasul Lenin i-ar fi aparut in fata, si, cu fermitate si demnitate, l-ar fi condamnat el insusi pe Stalin. Toata sala a ascultat impietrita, dupa care, la finalul povestirii, a inceput un ropot de aplauze care nu se mai termina. Atunci Hrusciov a coborat in sala, in mijlocul oamenilor, si, cu un gest plin de raspundere, si extrem de ingrijorat, a scos din buzunar decretul de condamnare a lui Stalin, pe care ca prin minune il avea pregatit.
Asa si cu filmuletul asta regizat in care Putin si Aleksei Miller condamna Ucraina si se arata atat de "ingrijorati" de tarile occidentale care sufera astazi.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Rusii vor sa darame regimul Iuscenko, insa vor musca in ciment. Nu au cum sa reuseasca decat prin actiuni militare. Aiurelile debitate de cei doi nu merita vreun comentariu. E clara problema.

Marius Mina spunea...

Vicepresedinte GAZPROM este fostul cancelar german Schroeder, e de stanga dar cu pretentii occidentale.
Prea usor puneti botul la comediile mute.

Marius Mina spunea...

Rid-dick cu teoria constipatiei n-o sa reusesti sa spargi piata...

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Cum adica "punem botul"? Tocmai, ca NU punem. Medvedev e fostul sef Gazprom.

Anonim spunea...

L-as premia pe gagiul care l-a convins pe Papillon sa-l primeasca pe Kondyakov la Palatul Victoria ! The kiss of political death ! Puteau s-o rezolve mucles, ,,la o carciumioara , la sosea'', cu vodka si hazaice ! :))

Marius Mina spunea...

Discutia dintre cei doi , o regie proasta , amandoi citesc atat raspunsurile cat si intrebarile....Rusii chiar au impresia ca toti am crescut cu paine de cartofi si vodka?

Marius Mina spunea...

Cand il vad pe comunistoidul Barrosso cum explica el criza gazelor imi vine sa dau cu caciula in masa care l-a facut atat de prost...

Videanu gafeaza big time ca un idiot ce e....

Lucia Verona spunea...

Rusia e îngrijorată... Asta înseamnă că Ucraina nu intră în NATO, dacă am înţeles eu bine... Şi că se vor face Northstream şi Southstream şi Gulfstream, dar Nabucco va rămîne doar o operă de Verdi.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius Mina

Pai na, ce vrei sa ajunga un fost maoist care lupta pentru introducerea, la examenul de diploma de la Drept, a disciplinei Marxism-Leninism-Maoista? Ma refer la Barroso.


@Lucia

Asaaa...ar merge o postare: vreti Nabucco? Luati de aici...Verdi! Hahahaha!

Anonim spunea...

U.E. si N.A.T.O. au devenit irelevante, fiind virusate de sus pana jos. Acum era momentul reformarii ori refondarii de noi aliante, lasand pe afara Franta, Grecia, Spania, poate si Germania. Sounds like hell, WTF ?! Dar ce sa faci cand apare Nigga la Biroul Oval. Sau...you know what I mean ! ;->

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Uite ce faci: http://www.youtube.com/watch?v=EvxKZRf8k2k

Lucia Verona spunea...

Vine, vine Nabucco!

Anonim spunea...

The bottom line e ca rusii au gazu'. Iar europenii au nevoie de el. Se vor intelege pana la urma, sacrificand Ucraina. Asta daca nu cumva arunca Obama cu pantofii dupa Barosso. Caz in care treaba se mai amana un pic, sau incepe un razboi mondial. Dupa care nu o sa se mai puna problema gazului. Ca nu prea o sa mai aiba cine...

Anonim spunea...

You are kidding me , sis ? 'The South will rise again !' http://www.youtube.com/watch?v=qEB77UNJAFU

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Il asteptam cu palmele pregatite pentru aplauze

@Draghi

Doamne fereste!

@Riddick

Si mie imi place rokkkul! Hihihi!

Anonim spunea...

Mie-mi plac lucrurile pe care le faceau tipii aia , mai ales cei din filmele alb-negru...Erau mai multi prin anii '30 , de-atunci s-au inmultit paduchii political correctness-ului.