6 ian. 2009

Rusine, domnule Paleologu!










Tremura de emotie inainte sa fie numit ministru. Nu stia ce sa faca. Daca sa accepte...Cum...A primit numirea cu bratele deschise. I-am vazut zambetul marcat de implinire la investirea de la Cotroceni. A fost numit carierist, oportunist, pentru ca a acceptat sa joace rolul de inalbitor intr-o coalitie guvernamentala cu prea multe pete. El insusi un actor slab in toata aceasta jalnica telenovela. Totusi a fost pentru multi o speranta. Isi incepe mandatul cu stangul azi, ingropand teatrul romanesc, acceptand sa fie partas la decizia primului ministru de a le interzice marilor actori sa-si castige o paine pe scena, in acelasi timp ce isi primesc acasa pensia pentru o viata de munca. Si nu e vorba doar de actori. Ci de artisti in general. Nu mai scrieti piese de teatru cu personaje la senectute! Pe celelalte adaptati-le pentru a fi jucate doar de tineri. Tanarul ministru al culturii nu are nevoie de batranii nostri artisti. Rusine, domnule Paleologu.

Update: BTI: Amara ironie...Mircea Diaconu a anuntat ca ar putea sa traga obloanele la teatrul Nottara din cauza deciziei girate de Paleologu Jr. Adica exact teatrul unde si-a gasit o paine de mincat Paleologu cel batrin, dupa eliberarea din inchisoare, in anii 60!
Via Mosh Califar cititi si AICI.
Cititi si la Mihai Malaimare.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

Tanarul democrat Paleologu ii f*** si batranul colonel Ontanu ii apara :
http://www.adevarul.ro/rss/articol/primarul-ontanu-ataca-ordonanta-ce-interzice-cumulul-pensiei-cu-salariul.html
Circ de circ.

Anonim spunea...

BTI: Amara ironie...Mircea Diaconu a anuntat ca ar putea sa traga obloanele la teatrul Nottara din cauza deciziei girate de Paleologu Jr. Adica exact teatrul unde si-a gasit o paine de mincat Paleologu cel batrin, dupa eliberarea din inchisoare, in anii 60!

Lilick Auftakt spunea...

Va multumesc amandurora pentru informatii. Am pus Update! :)

Anonim spunea...

Ordonanta e imbecila prin faptul ca reglementeaza cu toporul fara analiza fara studiu de impact, nimic.
Asistentii maternali sunt in mare proportie pensionari si vor fi pe cale de disparitie. Cunosc o scoala care avea 4 portari si acum nu mai are niciunul, asa peste noapte, spitalele raman fara cadre universitare, foarte multi preoti sunt privati de pensie sau obligati sa oficieze gratis, etc.
Ordonanta e un formidabil exemplu de infantilism si lipsa de competenta. Parca ii aud pe Boc si Geoana spunand ca "guvernul incompetent trebuie sa plece"
E foarte interesant ca primul ministru e de fapt Basescu , a carui competenta incepem sa o cunoatem

Lilick Auftakt spunea...

@Alex Dumitrascu

Exact! Basescu a dictat aceste masuri. Chiar nu il cred pe Boc atat de incompetent, atat de "Dorel", vorba lui Tariceanu. Clujenii aveau o parere destul de buna despre el. Doar l-au votat. Ori pretentiile lor or fi altele...

Anonim spunea...

Clujenii l-au votat si pe Ghita Funar , si Caritasul , faptul ca l-au votat astia mi se pare de rau nu de bine.

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

:))Ai dreptate.

Anonim spunea...

Rusine lui ca a acceptat sa participe in acest guvern, dar rusine si guvernului pentru penibile masuri menite sa ne ia ochii, noua "prostimii".

Lilick Auftakt spunea...

@Adi

Masurile astea populiste se intorc impotriva lor.

Anonim spunea...

Stii, data fiind facultatea la care activez, de obicei incerc sa analiza fiecare chestie d.p.d.v. comunicational. Iar aici cred ca sunt 3 variante: 1. au consilieri foarte slabi, 2. au consilieri dar nu ii baga in seama sau 3. consilierii, desi ar avea alte puncte de vedere, sau obisnuit sa fie pupincuristi, vazand ca asa le e bine.

Marius Mina spunea...

Lasati-i sa exceleze, se incurca singuri cu sireturile de la burtiera lui Elena Udrea.

Paleologu Jr. este un accident genetic in familia lui Conu Alecu.
Cred ca a fost conceput imediat dupa eliberarea din inchisoare a tatalui, altfel nu-mi explic defectiunea.
Scenariul este de fapt o mojicie pentru a se mentine salariile si pensiile “baietilor sistemului” la acelasi valori.Au aruncat bomba, efectul a lovit in plin.Acum au motiv sa spuna: Ok numai umblam la pusculita actorilor pentru ca se protesteaza intens, Plesita si restul vampirilor comunisti pot respira linistiti.Acorii isi vor incasa cei 1500 de lei in plus in timp ce nomenclatura bolsevica sute de mii . Asta a fost jocul de glezne .

Anonim spunea...

Junele Paleolugu azi "umirea mea in guvern ? O prostioara."
Pai ce pretentii sa mai ai ?

Anonim spunea...

Paleologu jr. nu-i un accident, face parte dintr-o strategie a servicilor, foste si actuale.
Fostul vicepresedinte PNTCD Lepsa, era fiu de detinut politic, ajuns presedinte UASCR, lucru imposibil daca nu dadeai dovada de "loialitate" fata de partid.
Sunt multe exemple de membri ai famililor fostilor detinuti politici, care au fost colaboratori.
Cand erau racolati, le spuneau ca li se acorda o sansa de incredere sa serveasca patria, sa reabiliteze familia, primeau sperante de promovare etc...
Dupa ce erau racolati erau manevrati dupa cum era interesul celor care-i coordonau.

Metodele nu s-au schimbat.
Probabil ca sa ocupi un post de ambasador trebuie sa semnezi un angajament de fidelitate fata de tara, cu care constati ulterior ca esti legat de un sistem din umbra.

Anonim spunea...

http://www.slide.com/r/Q6r24R9S5j-xdotNIWPLixoSN3hsidYl?previous_view=TICKER&previous_action=TICKER_ITEM_CLICK&ciid=72057594261409014

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Asta e interviul cu Paleologu: http://stiri.rol.ro/content/view/169880/8/
Multumesc! Sunt si mai uimita de personaj...

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Cred. Dar pe deasupra Paleologu Jr a si recunoscut ca vrea functii din orgoliu.

Anonim spunea...

UITE ASTA E GRAV NU CA ACTORII BATRANI SE MAI SI DUC PE LA PENSIE:
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat astazi ca la ora 8.53 a fost sistata livrarea gazelor prin statia Mediesu Aurit, prin care intrau 2,5 milioane metri cubi gaze pe zi si se va trece la scenariul stabilit marti pentru aceasta situatie.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Sunt multe lucruri grave in lumea asta si in tara asta. Da-mi voie ca pe blogul meu sa consider ca e mai grav cand o valoare umana e terfelita. Nu ma pot ocupa de toate problemele, nu mi-am propus sa scriu si sa rezolv TOATE temele (Basescu ce face?), asadar ma rezum la ce am scris.

Anonim spunea...

Conu' Toader este turnesolul care arata esenta adevarata.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Esenta fatarniciei si a imposturii.

Anonim spunea...

Esenta de tutun de pipa (era odata la debite ,,Tutun Matelot'', tocat marunt , la cutie de tabla). Esenta cealalta nu sunt prea sigur, ba iuft rusesc , ori mahorca, ori ceva cu cifra octanica...

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Hihi! Simpatic mai esti...

Anonim spunea...

de curiozitate... pensionare = terfelire a valorii umane?
pai in cazul acesta, legislatia UE terfeleste, constant valoarea umana, stabilind pensionarea, la limita de virsta, pentru barbati la 65 de ani si pentru femei la 70...
sau vei fi si d-ta dintre aceia ce vor impingerea limitei de virsta la 70 de ani pt barbati si 65 de ani pentru femei... si eventual, saptamana de lucru de 6 zile...

Lilick Auftakt spunea...

@anonim

Eu scriu ceva, tu esti singurul care intelegi cu totul altceva. Cum de cei care au scris mai sus au inteles ce am vrut sa spun? Scrii niste enormitati...

Anonim spunea...

Problema nu-i la mine, ci la d-ta, care vrei sa cinte toti p-aceeasi struna ca matale...
Ideea de baza e ca se mai si iese la pensie. Adica mai lasi locul si celor tineri...
Iar daca vrei sa mai joci - e ok, nu te pune nimeni sa crosetezi cipici (vezi cazul Stela Popescu, aceasta vesnic tinara si ferice, vesela Alecsandri) du-te nineaca la o companie privata de teatru si da-i drumul! Aaa, pardon, scuze, n-am stiut ca voiai parale numai de la stat...
Fiindca, pt rolurile de "old guys", vorba lui Prigoana, mai exista si machiaj...
Hai sa n-o dam in balade!

Lilick Auftakt spunea...

In viata mea n-am vazut un comentator mai prost ca anonimul de mai sus, dar ii las postarea sa o vada si altii care intra.
Pai bine, bouleanule: e vorba mai sus de ingroparea teatrului romanesc. De faptul ca piesele care se joaca de exemplu in salile de teatru bucurestene (destul de multe. dar tu dupa IP se vede ca esti de la tara) nu se mai pot juca si teatrele trebuie inchise. Tu intelegi asta? Du-te la caminul cultural la tine in sat si dupa aia sa mai revii sa vorbim de teatru.