29 mar. 2009

Jucatorul DNA


Pentru cine lucreaza DNA? Pentru presa, pentru justitie, pentru serviciile secrete, pentru Traian Basescu?
Iata ce raspund Stelian Tanase si Cristian Parvulescu:

„Nu cred ca DNA a finalizat ieri dosarul si i-a arestat pe cei invinuiti. Sunt multe dosare vechi pe care le scoti cand trebuie, dar trebuie sa fii atent. Pentru ca e ca la poker. Cand ai scos dosarul, ai pus cartile jos si nu mai poti face nimic. Acum cartile au fost puse jos. Nu stim unde se va ajunge, iar surprizele nu sunt excluse", spune analistul politic Stelian Tanase.


„DNA a facut excelente materiale de presa insa fara valoare juridica. Pentru ca este o eroare sa retii persoane care sunt eliberate" , spune analistul Cristian Parvulescu, referitor la decizia Curtii de Apel de eliberare a celor patru invinuiti in dosarul Baneasa, cu interdictia de a parasi tara.
Care este miza atunci? „Este o lupta intre serviciile secrete. Nu stim deocamdata de partea cui este DNA. Pe de alta parte, scandalul se suprapune perfect peste criza economica. Se intampla ca in 1998-1999, cand Romania era intr-o situatie dificila si a aparut cazul Tigareta II. Paine si circ" , spune Parvulescu.

(Fragmente extrase din Ziarul Financiar)

24 de comentarii:

Riddick spunea...

Nu-i mai defini pe cei doi drept analisti. Sunt de multa vreme activisti politici mascati. Soros-made, left liberal activists.DNA face dosare, nu le judeca. Buba este la judecatori, nescuturati din 1989 incoace. In ce tara din lume noua promotie de magistrati ar face agitatie politica in chiar ziua semnarii decretului de numire ?

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Raspunde la intrebarile puse de mine daca poti. Daca nu, lasa-i pe altii mai inteligenti. :)

Riddick spunea...

Vezi, poate iti raspunde Cartarescu...:)))

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Iar ai dat-o in bara. Ma refeream la cei care intuiesc jocurile politice. Esti varza! :)))

Riddick spunea...

Pai este simplu : DNA joaca pentru interesul public, parte din judecatori s-au privatizat. Dar actiunile scad spectaculos...

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Hai mai, atat de rau v-a prostit Basescu? Da? Pentru interesul public? Daca era pentru interesul public acest dosar statea 9 ani prin sertare? Hahaha! :)))

Lulutza spunea...

@riddick - sa te referi cu "baba" la o doamna pe care o jigneste insusi Basescu, nu ma mira din partea ta. El "supremul" da semnalul "Sho p-asta!" si voi, buldogii (sau chihuahua?) oranj incepeti sa atacati, fara alt discernamint decit... pohta ce-a pohtit-o stapinul.

Semanati al naibii de tare cu informatorii de odinioara ai securitatii, aia "ambitiosi", care vroiau sa se evidentieze si "puneau de la ei" tot felul de "opinii personale" si invective la adresa "dusmanului de clasa".

Dar ce te face sa crezi ca unii nu-si pot permite ce este mai bun in materie de avocati?

Nu sint toti fraieri ca RAAPPS, s-o plateasca pe Nutzi Udrea sa se joace de-a avocatia porno pe banii lor!

P.S. Nici tu nu esti prea tinerel, dupa "amintirile" depanate pe aici... In plus se cam vede ca nu ai studii superioare, decit (poate) de WC, pardon - latrina, pardon - privata. De aici si frustarile tale evidente fata de cei diplomati "pe bune", nu "pe puncte" si cu coloana vertebrala.

Asa ca, tataie Riddick, fii un pic mai civilizat pe aici! Ca indemnul "Fii destept" sau "Sa ai coloana vertebrala" ar fi din start sortit esecului... Chestie de logica elementara, mai ales cind cineva are de-a face cu unul ca tine.

P.P.S. Si mai lasa naibii cliseele astea ieftine din mahalaua oranj, ca esti al naibii de plictisitor! Tu chiar nu ai creier la purtator?

Riddick spunea...

Saraca tara asta...

Lulutza spunea...

Tataie Ridiche, "saraca tara" de mine iti multumeste pentru compasiune si ti-ar fi profund recunoscatoare daca nu ai trinti usa la plecare.

Calatorie sprancenata si-ti doresc sa obtii cit mai repede cetatenia multdorita in "tara lui thor", acea "alta Romanie" care te reprezinta mult mai bine decit asta!

Lulutza spunea...

Iar daca te lamentezi pe acolo ca te-a "injurat" Lulutza, o sa obtii "cetatenia" aia in regim de... Stejar, extrema urgenta!

Mos Califar spunea...

@lilick: vai cata rautate la tine sa spui asa ceva " Hai mai, atat de rau v-a prostit Basescu?"
Nu i-a prostit el , asa erau din fabricatie si conform principiului "Cine se aseamana se aduna" maritul Comandante ii foloseste

Lucian spunea...

Un citat din memorie:
"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune/Insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"
In perceptia unora @Riddick poate ca Iosif Boda este un adevarat analist politic nu?:))
Cat priveste trimiterea generalizata la judecatorii si magistratii "nescuturati" nu mi se pare fireasca includerea tuturor in aceeasi oala pe principiul hotului care striga"Prindeti hotul!"

Riddick spunea...

Am zis eu ca plec ? ;-)

tony spunea...

ai citit ce zice Mitrea de oamenii partidelor care posteaza pe bloguri? psd- 2-3
pdl- 10-15
pnl- 6-7

Lilick Auftakt spunea...

@Mos

Din contra. Eu voiam sa fiu buna: sa le acord circumstante atenuante.

@Lucian

Nu te mira, dar am vazut in blogosfera portocalie, de cand Boda il canta pe Basescu, laude la superlativ laadresa lui. :)

@Tony

Nu am citit. Daca zici ca e interesant o sa citesc. :)

dramoleta spunea...

Lilick,

DNA lucreaza pentru Basescu. In prostia lor, coruptii de la DNA nu realizeaza ca mai exista si oameni hotarati sa-i demaste. De data asta au cam patit-o, si cred ca o sa cada niste capete pe acolo ;)
Ai email le gmail, unde dezvolt raspunsul :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Primit. Raspuns. Foarte interesant! :)

agaX spunea...

riddick,
ma intreb citeodata, sincer, daca scrii unele lucruri pentru ca le vezi asa, sau pentru ca asa iti "aranjeaza" convingerile politice

zic asta, pentru ca imi e greu sa inteleg cum se poate cineva transforma ad-hoc din rational in arational (zic "fortat" a-, nu i-, pentru ca, fiind o persoana inteligenta, driblezi cu mare dibacie lipsa firului logic prin neabordarea lui) doar sub influenta subiectului la care se refera

Gheorghe spunea...

Raspunul corect, de activitatea DNA profita Presedintele in exercitiu.
A profitat Iliescu si acum profita Basescu.

Cine-i de vina?

Toate Partidele politice pentru ca nu au reglementat in detaliu activitatea DNA, prin lege de organizare si functionare, prin care sa prevada indicatori de performanta, sa stimuleze reusitele si sa sanctioneze esecurile.
Arestarile sau transmiterea in mass-media de acuze fara finalitate, se considera esecuri ale DNA si ele ar fi trebuit sa conteze in evaluarea si mentinerea, promovarea sau eliminarea din sistem a procurorilor.

Lulutza spunea...

@Gheorghe - spuni ca "Arestarile sau transmiterea in mass-media de acuze fara finalitate, se considera esecuri ale DNA si ele ar fi trebuit sa conteze in evaluarea si mentinerea, promovarea sau eliminarea din sistem a procurorilor."

Cred ca te inseli, boborul portocaliu crede ca "infractorii" mediatizati de DNA ar trebui sa infunde toti puscaria, eventual sa fie executati in pieta publica.

In ochii celor cu "ochelari portocalii", singurii vinovati pentru ca nu li se satisface setea de... singe pe pereti sint judecatorii, vezi bine, care isi permit sa nu ia in seama "indicatiile pretioase" ale procurorilor. Vezi si prima postare chiar de aici.

Cica procurorii DNA doar fac dosare, nu le judeca si nu dau sentinta. Atunci de ce reclama la CSM pe judecatorii care nu le cinta in struna sau pe cei care le resping "solutiile"?

Nu zic, or mai fi si procurori inteligenti, competenti si cu capul pe umeri in Romania, dar nici unul nu pare sa fie angajat la DNA-ul lui Basescu.

Draghi spunea...

Lulutza, se pare ca tu nu ai inteles inca cine e de fapt Riddick. Asadar, inainte de a fi prea tarziu, incerc sa te lamuresc prin cateva exemple:

- Nu exista o teorie a evolutiei, exista doar o lista de creaturi pe care Riddick le-a lasat sa traiasca. Valabil si la blogosfera.

- Cand Riddick face flotari, el nu se ridica ci impinge pamantul in jos.

- O busola nu arata de fapt nordul, ea arata directia in care sa afla Riddick.

- Intr-o camera oarecare exista in medie 1242 de obiecte cu care Riddick ar putea sa te omoare, inclusiv camera insasi.

- Riddick stie unde e Elodia.

- Romania nu e o democratie (originala), ea e o Riddickratie.

si exemplele ar putea continua... ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Esti simpatic! :))

Lulutza spunea...

@Draghi - :) :) :) Daca tot stie el unde-i Elodia (sub acoperire, in misiune, cu Hayssam etc), il somez sa impartaseasca boborului turmentat aceasta taina! Si desigur, sa le spuna naibii si catzavencilor ce salariu are Andreea Esca!

Si, pt. ca tot veni vorba de salarii, a mai observat cineva ca salariul MEDIU (sper ca brut) la DNA este de aproape 10000 RON/luna? Si ca lipsesc muuulte declaratii de avere pe care le-am fi dorit publice? Iar printre cele care exista, multe sint ale unor persoane extrem de instarite... Si odihnite, ca sertarele sint pline de dosare uitate pe acolo!

Nu stiu ce se vor face, saracanii, cu un fond de salarii pe 2009 aproape injumatatit de Emil Bocu! Vor da afara femeile de serviciu si personalul administrativ?

Draghi spunea...

Apropo Riddick, ati citit ce spune Miron Mitrea despre "postaci" ion gandul?

http://www.gandul.info/politica/postacul-de-partid-platit-sa-atace-forumul-mitrea-recunoaste-in-premiera-celula-din-subsolul-psd.html?3928;4109288