14 apr. 2009

Braul de fite al Elenei Udrea


Probabil ca ati citit ieri stirea legata de Elena Udrea si de lansarea colectiei de accesorii a “ministresei”. Astazi mai apare o stire legata de ea si de …modelling. “Elena va purta straie bucovinene de Paste”. Majoritatea stirilor, chiar si acum cand e ministru, incep cu “ce a mai imbracat sau ce a mai dezbracat” Duduia. Nicio idee nu rasare din capsorul ei prost, si de aceea e nevoita sa etaleze tot toale, genti, decolteu, ca sa iasa in evidenta. De rubrica barfe si mondenitati nu va trece niciodata fata asta.
"Am promis ca voi purta ie romaneasca din Bucovina, braul din colectia primavara-vara 2009 si traista bucovineana", a declarat Elena Udrea in emisiunea lui Catalin Maruta.
Cu aceasta ocazie, Ministrul Turismului a inceput promovarea pentru traista bucovineana, o fita de ultima ora ce poate prinde foarte bine in zona cafenelelor cu staif din marile orase.”
Cum adica brau bucovinean din colectia 2009? Braul nu e ceva traditional? Nu are sute de ani? Acum e pe… colectii? Si nu orice colectie, ci primavara-vara! Adica nu e nici macar purtabil tot anul. O sa apara si braul colectia toamna-iarna? Cum o fi aratat braul colectia primavara-vara 1880? Cum l-ar fi descris de exemplu Ion Creanga? E greu de crezut cat e de proasta fata asta. :))

13 comentarii:

tony spunea...

Poate va purta impreuna cu amantul colectia de toamna-iarna 2009 in dungi !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Buna idee! Pentru Basescu costum vargat din colectia toamna-iarna 2009. Cu accesorii metalice: catuse! Hahahahahaha! Fite de fite!!!

Lucia Verona spunea...

E criză naşpa dacă lasă ea vuitoanele şi versacele pentru traista maramureşană şi brîul asortat! Colecţia de primăvară-vară, că nici eu n-o văd bine cu colecţia de toamnă-iarnă.

Mos Califar spunea...

Vezi ca si-a tras si BMW cu sofer SPP , mi se pare corect,trebe pazit bine corpul lui voda.

Anonim spunea...

ai ochi frumosi, lilick ... :)

Anonim spunea...

mda ... moderarea nu'mi place ... stiu ca e pentru mitocani, da' tot nu'mi place .. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Ei, criza de fite. :))


@Mos Califar

Culmea e ca a zis ca nu-si mai ia masina ca sa faca economie si scoate ochii cu asta. Pai economie e cand renunti la ceva ce ai, ce folosesti, nu cand nu-ti mai cumperi un produs de lux pe care ti-l doresti.


@Anonim

Pune-ti nick-ul pe care il folosesti la Roxana si posteaza la topic, te rog.

tony spunea...

In Playboy nu face o promovare? Stiu mai multe persoane interesate!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Imbracata doar cu...braul si cu traista de gat? Brrr... :))

tony spunea...

Si cu cizmele mov . :)
Si tema sa fie o anumita poveste de Ion Creanga !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Asa..Ca tot ziceam de Ion Creanga. Te referi la "Povestea braului", nu? :)

simona_ionescu spunea...

Lilick si Tony, cred ca voi vorbiti de Plai cu boi! Dincolo e cu limita de varsta.

Lilick Auftakt spunea...

@Simona

:))