25 apr. 2009

Cine o voteaza pe EBa. Pe zone geografice.











M-am uitat prin ultimele sondaje sa vad care e intentia de vot pe zone geografice pentru candidatul independent EBa. Asta ne-ar ajuta oarecum sa vedem in ce zone ale tarii fanatismul si dependenta fata de Traian Basescu ar fi mai mari. Si iata ce am gasit:

Moldova: 3,6
Muntenia: 5,2
Transilvania: 8,9
Oltenia: 1,3
Crisana, Maramures: 6,2
Dobrogea: 2,9
Banat: - (sub un procent)
Bucuresti: 1,1

Cum comentati?

22 de comentarii:

mihai4 spunea...

Am o dilema.Lilick ma ajuti? Asadar vesnica problema.Cine e fruncea?Cred ca nici tu nu iti dai seama cum trebuie privit clasamantul.Cu susul in jos sau invers.Lamurestema rapid,please.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Priveste-l pe axa Timisoara-Bucuresti. :)

mihai4 spunea...

Raspuns George Serban catre @Lucia Verona
Sunteti de formatie umanista. in matematica exista o valoare denumita simbolic “epsilon” (litera greceasca). epsilon este cea mai mica valoare … mai mare decat zero. basescu, eufemistic spus, e zero (in realitate e mai rau). ei bine, eu ma multumesc si cu epsilon presedinte daca alternativa ar fi tot basescu. nu stiu daca am fost clar?! Zic eu:mama mia,dita mai raspunsu mai Lilick mai.Adevarat,are de toate in el,de la haz pana la necaz.

JarJar Binks spunea...

Noi, cei de pe Na-Bam-boo votam cu EBa.

ps. noi nu suntem fruncea. pentru ca n-avem frunce. see URL address.

muah.

dramoleta spunea...

Comentez ca nici 1% nu va lua.
=D>

Liviu spunea...

Nu ma pricep la chestiuni sociologice.

Cu toate astea, ma mir si eu cum de stralucesc Basescu-PDL-EBA in Ardeal. Toate stereotipurile spun ca ardeleanul e om serios, scump la vorba, asezat. Totusi Basescu-PDL-EBA tocmai prin calitatile astea nu se remarca.

Dar cine stie, poate extremele se atrag :)

Gheorghe spunea...

In Transilvania sunt mai multi maghiari care vor sa compromita Romania si voteaza cu Funar, Boc, Vadim, EBA si Basescu.

Ai inteles ?

Eu nu am inteles de ce Dobrogea nu-si sustine pupila.
Tocmai la malul marii sa aiba un procent asa mic!

Gheorghe spunea...

@Liviule probabil ca societate e mai asezata in Ardeal si se pot maslui voturile mai usor prin fraude electorale.

tony spunea...

Cred ca in Romania este un procent suficient de tampiti care o vor vota.Va iesi sigur europarlamentar.

Lucia Verona spunea...

Probabil că sondajul a fost făcut la sediul PD-L din Cluj, cu concursul gurpului de la Cluj al PSD. Altfel nu pot să înţeleg cifrele astea :)

Anonim spunea...

in primul rand gresiti flagrant:
orice vot luat de EBA este luat de la PD-L (poate doar asa intamplator de la anumiti votanti PSD)
daca EBA obtine 10% si ei ii trebuie 5-6% restul de 4% LE PIERDE PD-L.
TOT CE OBTINE PESTE PLAFONUL MINIM DE VOTURI DE CARE ARE NEVOIE SA AJUNGA IN PE SUNT IROSITE SAU MAI EXACT IROSITE DE PD-L
PNL 100% nu va pierde voturi in favoarea EBA deci din partea mea sa obtina cat mai multe voturi ca le fura de la partidul ei
think positive este o mare capcana pt ei

Ionuț Iamandi spunea...

este enorm, nu stiu de unde scot sondorii procentele astea. cred ca din burta lor. pai ea zice ca a adunat 280.000 de semnaturi, ceea ce e iarasi un miracol sociologic romanesc; iar 280.000 reprezinta cam 1,6 la suta din populatia alegatoare!

[D][S][N] spunea...

sondajul e o facatura! :D
Ce il tradeaza ?
Pai daca nu te voteaza nici dracu in Bucurestiul pe care il ai la roata de rezerva a Roverului ( a se citi la degetul mic ) si la fel in Dobrogea, de unde e periculosu' de tactu' , cum sa te voteze ma Transilvania, ca doar nu li s'au aprins calcaiele alora dupa buzele ei senzuale ?...
Sa fim seriosi!
Te invit la concurs, daca ai dispozitie... http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/04/24/infidela/

Dejan spunea...

Cu putina ironie nu pot sa spun decat ca "Banatu-i fruncea !".

Ma mira intentia de vot a ardelenilor..

Lilick Auftakt spunea...

@Jar Jar

A vazut boticul broastei. Muah!:)


@Dramo

Hmm.. :)

@Liviu

I-a mai pacalit si Funar.


@Gheorghe

Am inteles. Haha!
Iar in legatura cu Dobrogea: familia Basescu a pierdut zona aia mai demult. Incearca acum Nutzi sa o recastige prin turism.

@Tony

Se poate.

@Lucia

Da' de unde? :)

@Anonim

Inteleg. Dar nu am comentat asta. Eu am propus discutia din alt punct de vedere, nu legat de europarlamentare, ci de sprijinul acordat taticului.

@Palindrom

Pai da, dar sondorii sondeaza mai putina lume. Asa cica au iesit procentele la intentia de vot pe un esantion reprezentativ. In fon nu conteaza nici cine o voteaza, ci cine ar vota-o de dragul lui ta-su. Adica cati si in ce masura il iubesc fanatic defalcat pe zone geografice.

@DSN

Haha! Inseamna ca nu stii ce e in Ardeal. Degeaba crezi ca tot guvernul e impanat cu clujeni?

@Dejan

Pai asa e. Banatu-i fruncea. Culmea e ca pe mine ardelenii nu ma mira. Basescu i-a furat electoratul nationalist lui Funar.

tony spunea...

Tampitii care o vor vota vor avea la Bruxelles o reprezentanta din randurile lor.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Nici macar nu cred ca ar vota-o de drag sa o vada la Bruxelles.

Se mai spunea si ca o voteaza tinerii. Pai procentul cl mai mare care o voteaza, adica 6,8% e format din persoane de peste 70 de ani!!!

Lulutza spunea...

Fraiere regiuni, astea care n-o voteaza pe Eba! S-o voteze, in semn de protest ca PDL nu a sustinut-o, cind a fost mirsav atacata la notorietate de Alina Pippidi.

Se pare ca batrinul PDL nu mai este "copilul de suflet", infiat, al presedintelui, ci s-a transformat intr-un dusman al familiei prezidentiale si bunastarii acestuia. Ce nenorociti! Basescu i-a "facut oameni" si ei isi permit sa saboteze o ditamai Basescu! tz tz tz...

Liviu spunea...

@Lilick

Just, pe ardeleni i-a mai pacalit si Funar.

Totusi macar ala era de-al lor, pe cand EBA & Co miros a Mitici de la o posta si se stie cata alergie au multi ardeleni (pe drept sau nu, nu are importanta) la exemplare din astea.

hrnicu spunea...

Regretabil este ca Elena Basescu se incapataneaza sa candideze.

Lilick spunea...

@Lulutza

Asa, asa: sa le fie rusine!! :))

@hrnicu

Chiar regretabil?

Lulutza spunea...

Asa cum "odinioara" erau tratati ca tradatori toti pedistii care indrazneau sa strimbe din nas la meritele inchipuite ale lui Nutzi Udrea, aceeasi soarta o vor avea acum pedelistii care nu o voteaza pe cealalta Elena prezidentiala. Cea care peste 5 ani va avea virsta de acum a lui Nutzi si va putea sa candideze (ca independenta, desigur) pentru functia lui tatine-su... Dar mai bine ne lasam de planuri cincinale, ca sint altii platiti generos chiar pentru asta! Adica pentru politica la misto, pe buzunarele contribuabililor!

Nu mai comentez de-acum despre soarta respectivilor "tradatori", ci numai despre culmile politice la care au ajuns elenele lu' taticu'! :)