28 apr. 2009

Duduia copiaza din nou



Udrea The One
Vezi mai multe video din Politica »

O sa ziceti ca Duduia merge pe cai batatorite. Eu zic mai simplu: copiaza! La fel ca in cazul proiectului "Lumina de la Malul Marii", Duduia copiaza pe rupte. Si o face pe foarte multi bani.
"Fostii sportivi Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi vor promova, timp de un an de zile, turismul romanesc. Ministerul Turismului a semnat marti un contract prin care campania de promovare va costa, potrivit ministrului Elena Udrea, cateva milioane de euro. " - informeaza ziare.com.
Pai nu era exact asta proiectul "10 ani" de la BRD??? Si in cazul "Lumina de la Malul Marii" a fost la fel. Nu este acesta un program care se desfasoara la Mangalia din 2002 si care, conform autoritatilor locale, aducea oricum 15.000 de persoane anual pe litoral in timpul Sarbatorilor de Paste?
Dar de ce are, in fond, nevoie Duduia de cele mai mari vedete ale Sportului romanesc?
Nu este ea mai vedeta dacat toti? Pictorialele cu ea au umplut revistele. De Nadia, Nastase sau Hagi nu citim prea des in tabloide, dar de Madama dam toata ziua. Si atunci?

Video - via Mos Califar

21 de comentarii:

Liviu spunea...

Nu are in esenta nicio importanta daca 'duduia' copiaza sau nu.

Ceea ce conteaza este daca actiunile (platite din banii nostri) au eficienta economica si nu aduc doar profit electoral pentru PDL. Deocamdata eficienta economica e discutabila, iar profitul pentru PDL este modest, daca ne luam dupa sondajele din ultima vreme.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

http://www.ziare.com/Risipa_de_efort_a_Elenei_Udrea-725039.html

Is face singura campanie. Apar cel putin 2-3 articole cu ea zilnic.

mihai4 spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=U2EDkqiYEiw Cred ca m-am indragostit,cred ca da ,cred ca da,si sunt tare fericit.Nutzi iatama.Tot ce ma mai framanta e, de ce ti-ai schimbat tu ciorapii acum cateva lunii in Modrogan,inainte de a merge in Cotroceni.Din unii MOV,ai ales pentru chelie Negrii.De ce oare?In Modrogan il suspectez pe Cezar Preda,ca-i inca in putere si e tot din Buzau ca tine,asadar ,,plescoiu'' nu-l sperie.Blaga nu te sufera.Adriea deabia poate la Miorita.Caz inchis,ramane Cezar sau unul de la tineret.

Moshul spunea...

Eu ma gandeam ca o copiaza pe Carla Bruni. Pana la urma prezidentul ala a luat-o de nevasta. Prezidentul asta... nu prea cred ca face la fel. Sa, la sfatul Tatarului, ca tot a crescut rata divorturilor si a recasatoriilor, sa arate ca e si el un om din popor.

alina gorghiu spunea...

Nici nu mai stiu care sunt ministerele care merg rau, dar cu o gramada de cheltuieli, ca e turismul, transporturile, sanatatea...

codeus spunea...

"Unica e si ea saraca.da problema cu "unicitatea" litoralui romanesc are dreptate ca la noi hoteluri si servicii mai rar )))si unde pui ca platesti mai mult unde mai gaseti tratamente si servicii de 2 bani platite mai ceva ca si seviciile din Antalya si chiar Dubai.nu vezi asa ceva nici pe litoralul bulgaresc nici in Antalya.imi vine sa zac o vorba de duh.vai nutzi ai descoperit America.pe cand cazare de 5 stele la tine in ...dormitor.cu resuscitarea la purtator?

Lilick Auftakt spunea...

@All

Cititi, va rog: http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=8&idstire=83565&title=Nutzy---Spaima-Putii

tony spunea...

Ai ascultat "the land of choice"?

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Da, normal ca l-am ascultat. Uite-l aici:
http://www.youtube.com/watch?v=tH9Yuc98z_k

Presupun ca nu e decat refrenul, ca aia nu e piesa.

tony spunea...

la Ioska te-ai uitat?

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

M-am uitat.

tony spunea...

Te-ai suparat? Pe mine ma interesa parerea ta despre melodie.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Nuu, cum sa ma supar? Numai ca mi se pare ca nu e decat un refren repetat de f multe ori. Nu seamana a piesa. A imn. Un imn are mai multe strofe. Aici nu e vorba de asa ceva.
Dar daca e sa analizez doar bucatica asta: e o melodie care probabil s-a mai scris de nenumarate ori, cantata intr-o maniera plangacioasa. Parca cineva cerseste: "Comeee tooo Romaniaaaa!"

tony spunea...

Are o parte unde zice"walk the roads".Sa vezi injuraturi la turistii straini dupa ce vad realitatea!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Udrea crede ca pe turisti ii prosteste cum ne prosteste guvernul pe noi...

codeus spunea...

Lilick am citit si articolul lui Nistorescu.ce mai poti adauga decat "eterna si fascinanta Romanie"nu stiau respectivi cand au facut brandul la vremea aceea cata drepate aveau,dar in sens negativ

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus

Cand spui despre Romania ca e fascinanta nu poti sa o spui decat intr-un singur sens - ala negativ despre care spui tu. :)

codeus spunea...

deci asociat cu rice altceva cuvantul are o conotatie pozitiva dar daca il asociem cu Romania si si o parte din cei care locuiesc in ea.sigur are conotatie negativa.hmmm amu ma scarpinam in barba nedumerit da m-am luminat.ceea ce e bun la altii e rau la noi si viceversa ce e bun la noi e rau pt altii.okey

codeus spunea...

da apropo ce impresie mai puternica de atat,ministresa turismului facand trotuarul pe ..bicicleta.smecherilor vroiati voi sa ma opresc dupa facand trotuarul))))

Lilick Auftakt spunea...

@codeus

Aici ii putem da sfaturi Duduii:

http://www.realitatea.net/dezbaterea-realitatea-net--fa-i-agenda-ministrului-turismului--elena-udrea_495862.html

tony spunea...

Nistorescu exagereaza cu farmacistele.Cunosc problema si nu e chiar asa ! :)