14 apr. 2009

Liberalii versus impozitul forfetar al lui Pogea



Liberalii vor depune o montiune simpla pe impozitul forfetar. Bogdan Olteanu sustine ca acesta masura stabileste un tratament discriminatoriu si descurajeaza infiintarea de noi societati comerciale. Prezent la Antena 3, liberalul a mai aratat ca reprezentantii Fondului Monetar International au subliniat intr-un raport faptul ca "impozitul minimal este inechitabil si distorsioneaza activitatea economica, incuranjand forme noi si costisitoare de evaziune fiscala". Deci nu e o decizie impusa de FMI!!!
De asemenea, Bogdan Olteanu, citand din raportul FMI, a aratat ca impozitul forfetar nu este decat o majorare deghizata a TVA-ului.


P.S. - Cine e ministrul Pogea? Prietenul lui Adriean Videanu. Si... in afara de asta? Din revista "22" aflam cateva amanunte care lipsesc din CV-ul lui:
"Ceea ce omite sa specifice insa CV-ul ministrului de Finante este ca revolutia l-a prins in functia de secretar PCR cu probleme economice la nivelul municipiul Hunedoara. De asemenea, scoala de activisti PCR de la Timisoara, absolvita de Pogea, nu apare printre numeroasele cursuri postuniversitare si specializari trecute in CV. Intr-o emisiune televizata, in primele zile dupa numirea in functie la guvern, el a declarat ca in 22 decembrie 1989 se afla in combinatul siderurgic de la Hunedoara. Insa angajatii societatii povestesc cum seful lor incerca sa-i lamureasca sa reia lucrul si sa "lase prostiile cu revolutia". Individul a mai fost acuzat de catre hunedoreni ca a falimentat combinatul siderurgic. De asemenea a mai fost acuzat ca a avut o colaborare cu fosta securitate.

9 comentarii:

Marius Mina spunea...

O poza din profil nu gaseai ?

Marius Mina spunea...

Baitul asta nu scapa vreo ocazie sa se bage singurel in seama..."propun grupului parlamentar PNL" de parca ar fi fost membru al altui partid.

Penibil dar nu surprinzator....

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Bogdan Olteanu are un discurs excelent si e cel mai vizibil parlamentar liberal. Am luat o poza la intamplare.

tony spunea...

Pogea are pregatire economica securist-comunista,astfel se explica :1)dusmania fata de firmele particulare
2)prostia legata de cumulul pensiei cu salariul la stat.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Si in afara de asta are si o experienta ratata cu combinatul pe care l-a falimentat. Asa o sa falimenteze si economia acum.

tony spunea...

Pentru Pogea,e normal ca Statul sa fure de la toata populatia si sa fie furat la randul lui de cativa smecheri care nu patesc nimic.

Gheorghe spunea...

Lilick - Daca a fost "secretar PCR cu probleme economice la nivelul municipiul Hunedoara." - mai trebuie sa spuna angajatii ca a colaborat cu securitate?
Pai el trasa sarcini la securitate.

Faptul ca a falimentat un combinat siderugic, nu-i o dovada de incompetenta.
Multe societati comerciale au fost falimentate deliberat, unele ca sa le scada cota la privatizare sa le poata lua clientela pe un leu.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Pai asa ma gandeam si eu. L-or fi banuit angajatii, dar el era deasupra Secu. Habar nu am ce interese a avut cu falimentarea. E posibil ce zici tu.

Anonim spunea...

Mihai spunea... Pitulice 1,aici pitulice 2 receptie?Aici baza,repet,pitulice 1 aici pitulice 2 can you hear my?