31 mai 2009

Felix Tataru lucreaza pentru EBa? Bloggeri, atentie!

II stiu stilul lui Tataru pentru ca primeam si in 2004 mail-uri cu trucaje in care Basescu era chipurile ironizat, insa ele aveau scopul de a atrage mai ales voturile tinerilor. Poate vi-l mai amintiti, de exemplu, pe "Basescu - Terminator". Toate aceste trucaje au aparut si pe site-ul lui Traian Basescu. Ei bine, acelasi tip de trucaje le primesc si acum. Intr-unul dintre ele apare scris "IARBASESCU", iar alaturi apare EBa cu niste "iarba" langa ea si indemnul "EBa, ia altitudine", adica inalta-te in sondaje. Orice tanar cand vede asa ceva o sa spuna: "Cool! Are sange-n ea EBa. Votam IAR Basescu!"
O alta imagine primita ne indeamna pe noi, bloggerii, sa luam atitudine. Adica sa luam atitudine impreuna cu ea, cu EBa. Pai cum sa luam? Poate cineva sa arate cu degetul pedelistii care au primit ordin sa o voteze? Cunosc bloggerii astfel de pedelisti? Sigur exista. Dar nu stiu daca vreun blogger, care nu e SI politician ca sa aiba acces si la altfel de surse, ar putea sa "ia atitudine". Asa ca publicand, ca blogger, imaginea de mai jos, fara sa spui ca e o manevra electorala pro-EBa, nu faci decat sa o ajuti si pe ea si PD-L-ul, si implicit sa le faci campanie.
Felix Tataru, lasa-te de manipulari din astea de doi lei, ca bloggerii au evoluat fata de 2004!

PS - Prostanaca la Zig-Zag, ora 20:00

25 de comentarii:

tony spunea...

De ce nu a plecat si ea cu mama vitrega in Israel?

[D][S][N] spunea...

Auzi la ea!
"Am destin de telenovela !"
Bai fata asta nu se mai opreste ?... :)
Fetele marinarului, clar! :D

Lucia Verona spunea...

Nu pot să mă uit la ea, azi sunt depresivă şi nu suport fitzele. Poate-mi faceţi voi un rezumat:) Sau poate vine ea diseară la chat, la ora 23,62 :))

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Nu zice... ca in curand o vor lua si pe ea. :))

@DSN

Am auzit. Si restul prostiilor.

@Lucia

A spus ca in fiecare noapte dupa 12 e pe net. Asa ca... probabil vine.

Petru Avram spunea...

E absolut incredibilă. Am hotărât că până la urmă merg la vot numai să votez împotriva ei şi aspiraţiilor ei de viitor politician producător de mizerie.

Cristoiu nu a generat ştiri cu taifasul acesta ceea ce mi se pare de mare porc având în vedere oportunităţile pe de o parte şi opiniile dumnealui privitoare la modul în care se face presă în ro. A fost mai slab decât Victor Ciutacu, ceea ce îmi confirmă aşteptările. În interviul cu Miluţ s-a cam scos pentru că i-a mai lămurit şi lui catindatul "ţărănist" câteva lucruri referitoare la internet, unde are mari deficienţe de cunoaştere maestrul.

Lilick Auftakt spunea...

@Petru Avram

O porcarie de emisiune a facut Cristoiu. Fata oricum e plictisitoare ca o telenovela, dar Ciutacu a reusit sa scoata mai mult de la ea.
La Milut nici nu m-am uitat.

Petru Avram spunea...

@Lilick
Ce să zic, Miluţ nu-i nici ţărănist şi poate nici creştin-democrat, dar discursul e de bun simţ pe alocuri, critic la adresa tuturor contracandidaţilor, şi are şi o parte constructivă cu proiecte despre care îi place să vorbească, şi deplasat în altele. Având în vedere că votez anti-EBa (sau anti-prostie) pe el o să-l votez cu speranţa că nu-mi fac prea mult rău.

Lilick Auftakt spunea...

@Petru

Milut e la fel de rau ca EBa. Considera ca daca votezi cu el votezi anti-Coposu, anti-Diaconescu...etc Si se si pierde votul.

Petru Avram spunea...

"Lilick
Hai că puteţi mai bine de atât. Argumente? Ceva?

Sigur că revendicarea unor personalităţi ce au devenit istorie în nume personal e dezgustătoare dar se practică, plus că eu nu-s deloc ţărănist sau creştin-democrat, deci nu mă interesează doctrina şi cu atât mai puţin istoria partidului pe care l-a cumpărat Miluţ.

Lilick Auftakt spunea...

@Petru

Pai ce argument mai bun sa aduc decat cel cu pierderea votului?

Petru Avram spunea...

@Lilick
Nu-s adeptul practicării unei democraţii ce face din majoritate un scop în sine. Ştiu că se recalculează procentele pentru cei care trec pragul dar singura alternativă pentru mine cel puţin ar fi să votez cu "alţi candidaţi" (adică independentul al cărui nume nici nu-l cunosc şi oricum are mai puţine şanse).

Lucia Verona spunea...

Chiar admiţînd că Miluţ ar intra în PE, ceea ce e greu de crezut, ar ajunge tot în grupul PPE, ca şi pedeleii şi EBa.

Lucia Verona spunea...

P.S. Am pus un sondaj :)

Lilick Auftakt spunea...

@Petru

OK. Dar ai spus ca vrei sa votezi impotriva EBei. Ori tocmai asta n-ai face votandu-l pe Milut. Ca sa votezi impotriva ei trebuie sa votezi un partid care sigur trece pragul electoral. Adica sa iti directionezi clar votul, nu sa lasi ca sa fie dirijat aleatoriu poate chiar spre.... EBa.

Anonim spunea...

@Lilick

Informatia asta cu 10-20 de voturi ti-am dat-o pe blog mai de mult. Sper ca nu ma bagi in aceeasi oala cu Felix.
Vrei sa stii cum am aflat? Am fost la iarba verde si era acolo un membru PDL foarte revoltat pe ordinul asta si injura clanul Basescu de mama focului. Sper ca am voie sa am prieteni PDL-isti si sa am convineri liberale. :)

Petru Avram spunea...

Dacă partide înseamnă PSD, PD-L sau PNL mă lipsesc. Votul nu-i un lucru fizic care să zboare cumva la EBa. E un instrument, cam prost conceput, de exprimare a voinţei unui popor. Cele trei partide şi-au făcut nevoile pe ea - pe voinţă - nu pe vot, motiv pentru care nu am încredere până când nu o să văd că se schimbă cu adevărat vreunul dintre ele. Cred că o să treacă pragul, şi sper ca elena să n-o facă.
Matematic nu aveţi dreptate. Mai meditaţi. Orice votez afară de EBa îi scade procentul şi speranţa e să nu treacă pragul. Dacă-l trece mi-e egal (adică m-a învins) pentru că nu o să-i dea două locuri cum cred unii (mă rog, nu cred, ci încearcă să manipuleze proştii să creadă aşa ceva).

dramoleta spunea...

Domnisoara doctor /wahaha

Moshul spunea...

Felix Tataru lucreaza pentru Basescu. Indiferent de prenume...

LIVIU MARIAN POP spunea...

I.A.
Vai de viata noastra

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan

Ei, nu... Ce legatura are informatia cu ceea ce am postat? Nici gand. Nu te banuiam pe tine. :))

@Petru

Inseamna si UDMR si PRM... :)

@Dramo

Doctor???:))

@Moshule

Ai dreptate.

@LIVIU MARIAN POP

Buna! Va fi si mult mai rau...

Lulutza spunea...

"Destin de telenovela"... Ha ha ha! Ce altceva sa astepti de la cineva care "a fost marcata pe viata" de basmul Albei-ca-zapada... De la pipitza care se crede o Cenusareasa asuprita de politicienii rai, 'telectualii "neintegrati" si electoratul hain din Romania?!

Si ce indurerata era ea ca a vazut asa de multi "oameni saraci" in plimbarile ei electorale prin tara! Nu a lacrimat si nu si-a frecat ochii - dupa modelul lui tatine-su - numai ca sa nu-si intinda rimelul si negreala abundenta de pe pleoape...

A propos, nu inteleg de ce se machiaza atit de excesiv si vulgar. Parca ar fi o... profesionista, pornita la vinatoare de clienti!

mihai4 spunea...

Cristoiu ma dezamagit unpic ca si Ciutacu dealtfel.Trebuia sa-i puna-n fata si ceva piscoturi Ebei.Nu-i asa, ce puii mei.Cred ca acum vreo 2 zile muream de ciuda la Badin caci au lasat-o astia sa-si faca o imagine de nu se poate.Isi aroga atatea calitati pramatia de-mi vine s-o iau chiar de nevasta.Nu face aia nu face ailalta.Vai ce fata cuminte!Cred ca-m sa dau buzna intr-un sexshop,o sa iau un ,,dala'' si o sa-i dau cu el peste buzele alea siliconate care o tot cer mereu.

Anca spunea...

Deci, da. Felix lucreaza pentru Eba. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Deci asa. Bine ca ai aflat. Vad ca unii au pus pe bloguri afisul cu "IARBASESCU. EBA, IA ALTITUDINE." Chiar nu isi dau seama ca ii fac campanie cu sloganurile astea? Chiar nu isi dau seama ca ii fac campanie?

Anonim spunea...

Poate ca EBa bantuie prin blogosfera in cautarea unui model de tanar europaerlamentar roman.

Sa o ajutam, oferindu-i exemplul de mai jos: Ramona Manescu, europarlamentarului anului 2008 la categoria Educatie si Cultura

Europarlamentarul liberal Ramona Manescu a castigat aseara, in cadrul galei The Parliament Magazine Awards, premiul Parlamentarul Anului 2008, la categoria « Educatie si cultura ». Prestigioasa publicatie europeana nominalizeaza in fiecare an eurodeputatii care s-au remarcat prin initiative de succes in cadrul PE, castigatorii fiind desemnati prin vot de catre parlamentarii europeni.

In prezentarea The Parliament Magazine se arata ca « Ramona Manescu este extrem de activa in domeniul tineretului, facandu-se remarcata prin excelenta activitate in promovarea in cadrul Parlamentului European a Declaratiei Scrise prin care se solicita acordarea unei atentii sporite implicarii tinerilor in luarea de decizii in cadrul UE ».

« Acest premiu imi confirma faptul ca atat Comisia Europeana cat si Statele Membre sunt constiente de caracterul vital al implicarii tinerilor in politicile europene si ma motiveaza si mai mult sa imi continui demersurile pentru transpunerea in practica a initativei pe care am lansat-o » a declarat Ramona Manescu in cadrul ceremoniei de primire a premiului. Europarlamentarul liberal a subliniat totodata importanta sustinerii acestui proiect de catre Societatea Civila si de catre colegii semnatari, fara sprijinul carora initiativa nu ar fi obtinut expunerea si recunoasterea necesara.

The Parliament Magazine a nominalizat 48 de europarlamentari, pornind de la propunerile facute de ONG-urile europene de profil, Ramona Manescu fiind singurul eurodeputat roman castigator la una din cele 16 categorii premiate.