31 mai 2009

Paleologu: "Intrebati-l pe domnul Vanghelie.."

Cata sila poate sa iti faca acest personaj, mai nou subordonat, dupa cum se vede, lui Marean Vanghelie? In toamna se mandrea cu liberalismul lui, ba chiar scria scrisori deschise liberalilor, iar acum nu are pic de demnitate sa-si dea demisia, si accepta ca agramatul din sectorul cinci sa-si impuna in fata sa opiniile si oamenii.
Eu cred ca merita umilinta asta. La fel si naivii care l-au votat in toamna. Aceiasi naivi care acum il voteaza pe TRU, de exemplu.


REALITATEA.NET - Paleologu: Noul şef al Direcţiei de Cultură Bucureşti e numit de Vanghelie

16 comentarii:

Tudi spunea...

Pe vremea împuşcatului, linsul era aproape oligatoriu. Mulţi îl condamnăm pe Păunescu pentru odele lui greţoase, dar măcar are o operă mare, ca poet. Neolingăii de teapa lui TRU au alte caracteristici: nu-i obligă nimeni să lingă, dar o fac cu fervoare. Şi marea lor contibuţie culturală se rezumă doar la balele de melc pe care le lasă pe funduri sus-puse. Pe cel mai înalt fund, cu precădere.

INCERTITUDINI spunea...

pe marean, ihm...
in mai trecute vremuri, shcolile se subordonau primarilor( nu este mult pana departe). Un asemenea individ ne sriga asha"am sa tai cu pistiriu'"..

[D][S][N] spunea...

Mare om , mare caracter!...

Ionut spunea...

stai stai ca nu inteleg! cu ce e mai bun paleologul ca vanghelie? ca stie mai multe cuvinte? pai si unu si altu nu au caracter! sunt identici doar ca unu e mai bronzat! se merita unu pe altu!

dan stoica spunea...

Cine l-a votat pe Sassu in fruntea TVR si pe Lae Vacaroiu in fruntea Curtii de conturi (si cine a negociat inainte numirile)? Cei care se mandresc cu principiile liberale, fara indoiala (omologii conservatorilor britanici, conform declaratiilor Noricai)!
De citit http://romaniadeieri.blogspot.com/2009/05/despre-liberalism-si-pnl.html. Nu este nimic dogmatic sau vindicativ in acea postare, ci doar lucid si poate amar.

tony spunea...

Atata timp cat avem pe Boc prim-ministru si ministri ca E.Udrea si M.Ritzi ,nu ma mir ca Vanghelie numeste un sef la cultura.

Lucia Verona spunea...

Şi marinelu' a numit un şef la cultură...

Despre viata Mihaela Loghin spunea...

Nu stiu de ce, poate numai la mine, blogul tau se deschide foarte greu si se blocheaza des. Clipul cu Paleologul nu s-a deschis.
In rest...Aproape ca ma doare sa ma uit la ...arătarea asta! Nu pot sa nu ma gandesc la onorabilul Domn Alexandru Paleologu...si sa ma intreb: Cum oare a sarit atat de departe așchia de trunchi?!

Gheorghe spunea...

Eu cred ca Paleologu se conduce dupa urmatoarea logica, daca e intradevar interesat de patrimoniu cultural.

Daca nu ar fi el ministru ar fi altul care nu ar avea nici o regret din distrugerea patrimoniului Bucurestiului si al tarii in general. Din postura de ministru poate face mai mult pentru patrimoniu si pentru viata politica, decat din cea de spectator, sau de parlamentar.

Problema e ca nu se stie cine profita mai mult, Paleologu de PD-L sau PD-L de Paleologu si daca sacrificiu lui Paleologu merita.

Au fost unii care au intrat in PCR din considerente similare, ca din interior pot influenta mai bine politica PCR, decat din afara.

Paleologu isi sacrifica credibilitatea, dar va amintesc ca si Uncu jr. a fost membru PD-L si in final a divortat declarandu-se dezamagit.
Cand am criticat faptul ca un om informat nu ar trebui sa se lase pacalit, ati spus ca sunt nedrept cu el. Acum cu Paleologu e aceeasi situatie.

Lilick Auftakt spunea...

@Tudi

Sunt de acord. Mai putin cu "opera mare" a lui Paunescu.

@Incertitudini

Pai asta ne paste si azi...

@DSN

:)

@Ionut

Da, dar unul se da liberal.

@Stoica

Mi-ai dat un material foarte slab. Nu stiu cine e individul sau individa, dar mai multa originalitate in ceea ce scrie nu i-ar strica. Nu de alta, dar am mai vazut prostiile alea pe zeci de bloguri. Vino si tu cu altceva decat propaganda.

@Tony

Asa e.

@Lucia

Un sefut.

@Mihaela

Sunt mai multe filmulete. De asta cred.

@Gheorghe

Paleologu nu e Uncu. Baiatul e chiar prostut, si asta recunostea si tatal lui. Posteaza chiar pe aici persoane care pot confirma.

dan stoica spunea...

Un material poate mai interesant pentru tine: http://romaniadeieri.blogspot.com/2009/05/liberalism-si-pdl.html.
Si dl. Selaru nu este propagandist.

tony spunea...

Vanghelie era bun sa puna un sef la Directia de Incultura !

Lilick Auftakt spunea...

Cine e Dan Selaru? Trebuie sa-l cunosc? Nu ma intereseaza opiniile lui. Si te rog sa nu mai trimiti nimic offtopic. Scrie despre Paleologu daca ai ce.

atreides spunea...

Lilick, daca tot a adus vorba Despre viata: chiar ca blogul tau se tot blocheaza (si am intrat pe el din cel putin trei locatii diferite, din toate trei e cam la fel). Se intampla cam asa: cand intru pe el e accesat imediat, cateva secunde este totul OK, dupa care se blocheaza si ramane blocat alte cateva secunde, apoi se deblocheaza si e din nou OK, pana la urmatoarea intrare cand o ia de la capat...Si doar pe blogul tau mi se intampla chestia asta. Oare si altor cititori li se intampla acelasi lucru? Sa-si fi bagat coada serviciile? :) In rest, despre distinsii domni Paleologu si Vanghelie, numai de bine, nu sunt de acord cu ideea lui Gheorge ca Paleologu se "sacrifica" si ca isi pune in joc credibilitatea, care credibilitate? In afara de faptul ca e "baiatul lui tata" (dinamovistii nu vor uita prea curand formula asta, hehehe), n-am auzit sa fi facut mare branza la viata lui...

Lilick Auftakt spunea...

@atreides

Si mie mi se blocheaza pe alte bloguri.

Daca asta e mai de curand si inainte nu pateai, e posibil orice. Mi s-au mai intamplat lucruri dubioase.

atreides spunea...

Eu citesc regulat blogul cam din decembrie, nu mai stiu daca era inca de pe atunci, oricum e de cateva luni, sigur.