31 mai 2009

Poate erati curiosi...


... daca Basescu o ia sau nu pe Duduia si in Israel:

"Elena Udrea si ministrul afacerilor externe, Cristian Diaconescu, fac parte din delegatia romana care il va insoti pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, in vizita de stat in Israel, in perioada 31 mai – 2 iunie 2009.
Elena Udrea va participa la intalnirile oficiale ale delegatiei romane cu seful statului israelian, Shimon Peres, cu primul ministru Benjamin Netanyahu si cu Reuven Rivlin, presedinte al Knesset-ului Statului Israel.
De asemenea, ministrul turismului va participa si la o intalnire a sefului statului cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Israel, moment marcat printr-o ceremonie de decorare a unor personalitati romano-israeliene cu prilejul aniversarii a 60 de ani de relatii diplomatice neintrerupte intre Romania si Israel."
- NewsIn

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Mi se pare normal. Israelul este, nu-i aşa, un spaţiu tradiţional pentru turismul ecumenic.

[D][S][N] spunea...

Turismu ecumenic dom'le...
De la acatistele din Salonic, mergem si pe la Locurile Sfinte...
Spovedanii peste spovedanii... ;)
Sper sa vina nea Traian cu niste matanii de acolo, pe stilu Gigi Becali! :D

Liviu spunea...

Eu n-am nimic impotriva, s-o ia oriunde, dar daca se poate, la intoarcere s-o lase acolo :)

Cazul ideal ar fi sa ramana si el cu ea.

Petru Avram spunea...

Mă sunt eu prost sau pui miniştrii oameni competenţi? Aşa ar fi normal, nu? Ori Udrea pe ce motiv se plimbă acum, să înveţe turism? Noi când am avut oaspete ultima oară un ministru al turismului?
Ăştia chiar ne cred proşti. Mă uitam azi dimineaţă la A3 şi zicea unu că gata şmenozeala, s-au discutat codurile destul şi le votăm acum repede că le cere UE, care din câte ştiam nu are voie să facă politici interne ci doar să ceară respectarea unor criterii. Pe cel al dezbaterii publice nu l-o cere? Dar al democraţiei în sensul propriu, etimologic al cuvântului? La TVR o întreabară pe Macovei de justiţia românească deşi în mod clar nu are de-a face cu PE, dar trebuie să-i servim ceva pe gustul domniei sale. Deci tot 2kt rămâne.

Moshul spunea...

Eu nu inteleg daca a luat-o pe Udrea sa-i tina de companie lui sau oficialitatilor israeliene?

Anonim spunea...

In general, un sef de stat nu merge in vizitele oficiale peste hotare alaturi de Prima Doamna? Protocolul nu cere sa mergi cu sotia?

Hmmm...

Doar Carol al II-lea vroia sa se duca cu Duduia prin Europa. Dar, daca nu ma inseala memoria, atunci cand a vrut sa viziteze Londra, i s-a zis in mod explicit sa vina ori cu Regina Elena ori singur...

Astazi protocolul s-a mai relaxat.

Totusi, in Israel cu Udrea, in Grecia cu Udrea, in Franta cu Udrea. Nu e cam mult?

Ce transmite asta? Ca Basescu e in divort? Doamna Maria stie?

codeus spunea...

Fetelor asta iar o sa stea ca proasta la poarta noua ca si la Viena admirand peretii si ce mai sunt pe ei.Vai de mama lor si vai de noi ca rau am ajuns sa ne conduca niste "Ana Pauker"2

Lulutza spunea...

De ce o plimba atita "genialul conducator" pe Udrea? Simplu, ca s-o asigure de sprijinul lui "netarmurit" pentru tot ce "face" si "drege", sa-i mai dea una doua indicatii pretioase, sa-i asigure o imagine "ca soarele de pe cer" pentru urmatoarele trepte politice vizate de preopinenta...

Parca-i face campanie electorala...

Gheorghe spunea...

Invidioaselor!

Elena Cocos e ministru turismului. Multe vizite le aranjeaza ea si il invita si pe Basescu, si e normal ca are si el obligatia sa-i intoarca servicile, sa o ia cu el in vitele oficiale.

Basescu e cu sotia si face gafe prin Israel.

“La plecarea de pe aeroport, preşedintele Traian Băsescu a confundat sexul fostului ministru de Extrerne, de la Ierusalim, Tzipi Livni.”
(Antenta3)

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

:))

@DSN

Si poate mai varsa si o lacrima...


@Liviu

Corect!

@Petru Avram

Nu mai stiu niciun presedinte care sa se plimbe de mana cu ministrul turismului peste tot.
2KT portocaliu!

@Moshule

Si, si... :))

@Anonim

Stie si doamna Basescu, desigur, dar e prea slaba ca sa reactioneze.

@Lulutza

Exact. Ii face campanie!

@Gheorghe

Dada, hahah, ii aranjeaza ea...

dramoleta spunea...

Asta e deja sex in public.

atreides spunea...

@dramoleta Da, sex confundat in public :)