2 iun. 2009

Cine credeti ca mai zboara din trust? Sau cine va doriti sa zboare...


"Angajaţii trustului de presă al lui Vântu stau de câteva zile ca pe ghimpi, după ce salariile au întârziat, iar prin redacţii sunt semne că ceva necurat se petrece. Astfel, pe 29 mai, în loc de leafă, salariaţii au primit un mail de la conducere în care erau anunţaţi că trebuie să aibă răbdare până pe 5 iunie şi „vă mulţumim pentru înţelegere". În principiu, asta se întâmplă cam de două luni încoace, numai că, de această dată, erau aşteptaţi bani frumoşi din publicitatea electorală, lucru care îi pune pe mulţi pe gânduri." - mai multe detalii AICI.

16 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Inside information I have ...confirma intarzierea salariilor, de cateva luni, cu 4-5 zile la fiecare data de plata, in tot trustul, nu numai la rtv.

Lilick Auftakt spunea...

@Madalina

Si eu am... Asa e. Si, da, in tot trustul.
Crezi ca vor mai fi miscari de trupe, manevre, devieri?

ciutacu spunea...

Asta ca tot au dat ei comunicat de presa ca maresc lefurile cu 11% imediat dupa ce-au dat ai nostri comunicat ca le scad cu 20%. Dumnezeu nu bate cu paru'...

madalina ionescu spunea...

Lilick - M-a mirat brusca intrare in concediu a lui Razvan D, dar nu m-ar mira sa isi negocieze altceva, altundeva :)

Miscarile mari cred ca vor depinde de cum va juca SOV pana duminica, duminica si de duminica pana in noiembrie :))

Moshul spunea...

Aş vrea să plece Robert Turcescu pentru că nu se pricepe la nimic, Liana Pătraş pentru că e ruptă de realitate, diverşi afoni de reporteri care fac un material de zi şi încasează bani grei şi Adrian Ursu care nu produce nimic, decât ăşi satisface cultul personalităţii. De altfel, o schimbare de Sergiu Toader nu văd de ce nu ar fi oportună. Omul e mai bun de taximetrist de cât de ziarist... prietenii ştiu de ce.

Moshul spunea...

Ca o completare, nu o văd bine pe Oana Stancu. E fata bună în esenţă, dar mai trebuia să înveţe la "Ţara pe care o merităm" înainte să se aventureze prea departe. A sărit o etapă... şi se vede.

YODA spunea...

De necrezut.

Lucia Verona spunea...

Campania pentru europarlamentare nu e prea bănoasă:))
Cine o să mai zboare? Păi, nu m-ar mira să zboare toţi :))

madalina ionescu spunea...

@Moshul - Sergiu Toader nu mai locuieste la SOV. Iar Oana Stancu e foarte buna, la A2 se ofilea, bravo ei ca a castigat un prime time

Lilick Auftakt spunea...

@Ciutacu

Nu. :)) In cazul asta cu pixul.

@Madalina

Da, si pe mine m-a mirat.
Si sunt tare curioasa cum va juca SOV. Deocamdata vad ca il tot... joaca pe Geoana.

@Moshul

Merci! :)

@Yoda

Ei, de ce?

@Lucia

Fal-fal... Ma rog, cei buni isi vor gasi mereu loc in spatiul presei.

Liviu spunea...

Proasta miscare cu inlocuirea lui Razvan Dumitrescu cu Robert Turcescu. Emisiunile lui Dumitrescu, chiar daca nu ma incantau, aveau macar ceva nerv.

Turcescu e mai adormitor ca Mihaela si Azorica. Ca sa nu mai vorbesc de titlul utecist 'Guvernul la raport' si de faptul ca i se ofera puterii o tribuna de propaganda zilnica.

Yoda spunea...

@Lilick: Păi cum de ce Lilick: Nu ştii că boss SOV e ăla care aruncă în dreapta şi-n stînga cu bani , salarii şi sporuri? Deh, criza e mai puternică ca el

tony spunea...

Patrascoiu nu cred ca are probleme cu banii,doar e platit de la partid!

Ionut spunea...

Acum cred ca se bucura TRU! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Pai n-o sa ma uit la Turcescu. NU vreau sa adorm prea devreme. :))

@Yoda

Ai dreptate, mai.

@Tony

A, cu siguranta. Am auzit ca e pompat bine.

@Ionut

TRU? Omul e complet aerian. Habar nu are...

mihai 4 spunea...

Iar sunteti ,,prosti facuti gramada cu totii''.Chiar azi sa anuntat ca Sorinacio[SOV]e anchetat pentru returnare ilegala de TVA in valoare de [atentie]:62 milioane euro.Omu se simte unpic in corzi si dasta joaca asa de tare.Poate poate ii iese Cecul ala odata, dar vad ca Isarescu e o ,,lichea'' si nu il da nici in ruptul capului.