7 sept. 2009

Chiolhanuri cu ziaristi si Nutzi

"Romania a primit anul acesta trei premii "Pomme d'Or", decernate de Federatia Internationala a Ziaristilor si Scriitorilor de Turism (FIJET) pentru destinatii turistice."



Deocamdata, ca sa ne distram, o poza cu ziaristii de la FIJET care ne-au acordat premiile. Ii puteti admira la masa, omeniti zdravan, in Romania, de Duduia Nutzi, inainte sa ne acorde premiile. Se pare ca doamna ministru a invatat bine lectia de la Traian Basescu. Si el facea pe vremuri, cand era ministru, chiolhanuri pantagruelice cu ziaristi. Detalii AICI.

Cate sticle sunt pe masa pentru 5-6 persoane? Vreo 18-20? Au mai luat si acasa? Ei, in conditiile astea eu zic ca meritam chiar tot pomul cu mere de aur.

18 comentarii:

mirko spunea...

scriam, acu citeva zile, despre "implicarea" nuticii in obtinerea acestor premii.in final ii doream ce-i doresc si acum:sa-i stea in git macar unul din cele trei mere si sa nu apara nici macar bashe pe post de print!

Doar Libertate spunea...

Vai, lipseste stapanul Basescu de la sprit? De necrezut :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Merele sunt in regula. Dar Duduia ar trebui sa spuna cat ne-au costat premiile astea. O sa apara si datele astea in curand. Au costat cat nu fac, evident.

@Yoda

Cred ca era si el, deghizat, ascuns undeva... :))

Draghi spunea...

Metoda asta era practicata si pe vremea lui Ceausescu, dar pe vremea aceea nu se ocupa tocmai "Cabinetul 2" de ea, ci nivelele inferioare. Inca o dovada ca singurele metode de care e capabil noul clan conducator sunt manipularea si santajul. Realitatea e ignorata cu o consecventza sinugigas-diabolica. Toate resursele disponibile sunt directionate pentru a crea o perceptie pozitiva. Dupa cum stim de pe vremea lui Ceausescu, cei care mai stim, asta e cea mai sigura retzeta pentru dezastru.

mihai 4 spunea...

Hm,ce inseamna spritul adus la rang de arta!Deaceea suntem, unde suntem, cand ne lasam condusi din carciumi de pedeleprele astea.Si dupa cum vedeti ii contaminam si pe straini cu astfel de traditii carciumaresti.Inca unul si ma duc: http://www.youtube.com/watch?v=8sXOjZgC9x4 Am ajuns sa cunosc un om dupa felul in care lipeste paharul de buze.Am vazut asta la Basexcu si m-a fascinat!E tare omul!Trebuie sa bagam chestia asta la export ca suntem cei mai buniiiii.

dramoleta spunea...

Premii in capul ei patrat! :))
Da' de ce 3 premii? Am inteles ca se acorda unul singur, in fiecare an. Ma rog...

Lucia Verona spunea...

Impresia mea este că ziariştii de la FIJET au participat la o inocentă degustare de vinuri - aşa se explică numărul mare de sticle de pe masă. Eu am numărat 16, poate mi-au scăpat cîteva.
Ţin minte cînd am fost la o degustare de vinuri - după primele 4-5 soiuri deja se cînta pe la mese... :))

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Bineinteles, ai remarcat foarte bine. Sunt metode comuniste. PD-L este continuatorul PCR-ului si al practicilor acestuia. Nu e prima dovada in acest sens. :)

@Mihai4

Acum sa nu crezi cumva ca noi am inventat spaga si ii corupem si pe altii. Se lasa si strainii corupti cu mese si sprituri... mama-mama.

@Dramo

Pai unul era normal. Dar la cati bani a cheltuit cu ei Duduia, eu chiar ziceam ca trebuia sa ne dea tot pomul. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Se vede dupa fete ca sunt manga. Mesele si... "degustarile" au costat peste 15.000 RON. La astea se adauga cazarea (la Radisson, pai unde in alta parte?) transportul si diverse alte activitati. :)

Liviu spunea...

La ce 'poama' avem la Turism, era firesc sa se lase cu pommes d'or.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Uite ca la interpretarea asta nu ma gandisem. :))

Lulutza spunea...

Dupa chiolhanul cu ziaristi si viitor presedinte, urmeaza, in mod logic, chiolhan cu ziaristi traseisti si viitoare presedinta. Nu se poate spune ca nu ne-am facut-o cu mina proprie si, mai ales, cu cea lunga si flexibila a presei...

Lucia Verona spunea...

Reuniunea consiliului de administraţie al FIJET s-a ţinut în România. Şi-au pus şi poze pe site: http://www.fijet.net/MA/Album.cfm?a=4

E clar că îşi premiază sponsorii (vezi Blue Air)

Anonim spunea...

Sa crezi doar si pentru o secunda ca madama turista are vreo legatura reala si pe baze turistice fundamentate ....nici nu stiu ce ar fi si ce ar insemna....
Iar faptul ca mituirea turistica si pe baza de produse alcoolice inca mai functiuoneaza ...nu poate decat sa fie ceva trist.Chiar si pentru niste jurnalisti straini. In plus sunt tare curios cum sunt trecute la cheltuieli bugetare toate deconturile astea.....

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Pai ne0am cam facut-o, nu? Poate reparam. :)

@Lucia

Da, merci. De acolo am luat si eu. :)

Lilick Auftakt spunea...

@PitikulJenika

Ceea ce e interesant e ca de anul asta, de cand avem minister, si panarama asta se sparge in figuri doar pentru a-si face imagine, pe litoral incasarile au scazut cu 35 milioane euro, si au venit in Romania doar 4000 de turisti straini. Are un esec de proportii parasuta nationala.

tony spunea...

Asta e politica lor:sa cumpere niste ziaristi pentru a scrie articole pozitive.Grav este ca acest lucru li se pare normal.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Sper sa se auda si pe afara. :)