28 sept. 2009

Stolojan se ratoieste la Boc. Din nou!


Stolojan ii mai trage o palma lui Boc. A doua in decurs de o saptamana. Ce ziceti? Cat mai rezista Boc prim-ministru? :) O zi, doua? Eu cred ca orele ii sunt numarate.

Theodor Stolojan: „Am ajuns datori 70 de miliarde de euro şi n-am făcut nimic”

Sa nu uitam si declaratia asta:

"Standardele de cost sunt un instrument de control si echilibru. Se discuta foarte mult despre standardele de cost, toata lumea e cu ele in gura astazi. Inainte de 1989, era unul Ceausescu care conducea Romania cu o mana de fier si care s-a chinuit vreo trei ani sa faca, atunci nu le spunea standarde de cost, le spunea normative de cheltuieli. Dupa trei ani, dupa ce s-au terminat normativele astea de cheltuieli - norme de cheltuieli pe elev, pe bolnav internat in spital - cand s-a incercat sa se foloseasca, s-a ajuns la concluzia ca ne-ar fi trebuit trei bugete ca sa acoperim ceea ce dadea din aplicarea normativelor", a spus Stolojan - 24 septembrie

14 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Da, dragăstolo ştie, că doar el a patronat rambursarea datoriei înainte de 1989.

Liviu spunea...

Lasati ce zice Stolojan, ca nu se pune, omul e suferind.

Nu ne-a explicat dl. presedinte in 2004 (cu lacrimi!) cat de bolnav e Stolojan? :)

Lulutza spunea...

Chestia cu centrele de costuri nu este chiar atit de veche cum crede musiu Stolo. Si cred ca este una din genialele idei ale fostului angajat al lui Vindeanu, pe care le-o fi pescuit pe vremea cind falimenta stiintific Siderurgica.

Dupa cum omul sfiinteste locul, asa a sfiintit si metalurgistul lui Vindeanu centrele de costuri din Siderurgica. RIP! Pentru ce centre de costuri ministeriale o mai bate acum clopotele metalurgistul cu blana de contabil?

Anonim spunea...

Boc are zilele numarate. Blaga vrea postul de presedinte PD si fie ca Basescu cade, fie ca nu, o sa cucereasca pozitia dorita iar apoi micul premier nu o sa aiba decat sustinerea Basescului.

GS spunea...

Iata - fie si pe baza afirmatiei lui Stolojan! - niste oameni care ar trebui acuzati pentru ... subminarea economiei nationale. Iar Traian Basescu de inalta tradare, singura acuzatie pe care ar accepta-o Codruta si Daniel Morar.
PS: ma intreb, oare ce o face, in liniste, Daniel Morar? A inceput sa lucreze la dosarul "Flota"?

neacsu spunea...

il credeam pe stolo daca spunea chestia asta pe marginea piscinei, in slip.

Bogdan spunea...

Cam aceeasi viziune o am si eu, Lilick

loredana spunea...

daca orele lui boc sunt numarate ar fi super daca l-ar trage si pe base dupa el...
multi spun ca nu sunt de acord cu acest guvern insa in sondaje base continua sa fie pe primul loc...asta cam nu pot intelege eu...

tony spunea...

Basescu iar a facut un scenariu de rezerva cu dobitocul de Stolojan pe post de prim ministru ?

lucian burjuiul spunea...

@tony
stolo nu e deloc dobitoc, in schimb e santajabil.

tony spunea...

@lucian,
Un individ care isi da seama ca Romania este pe marginea prapastiei si totusi sustine pe cei care au adus-o acolo,este un foarte mare dobitoc.

Shadow spunea...

Saracu' Stolojan

el a ramas in "epoca de aur". Atat il duce pe el capul atata scoate. Am vazut cat l-a dus capul cand a fost prim ministru. A realizat o ajustare a "centrelor de cost" brutala de pe o zi pe alta de 100%(devalorizarea valutei la jumate).
La sfarsitul "mandatului" sau "lung precum lantul ursului" Romania nu pierduse numai 60% din productie dar si 150% la inflatie.

Mai sunt unii care sustin ca nu ar fi "dobi". Ei da si da bine cu "boc", videanu, pogea, nutzi si stanisoarele sau blagusoarele. Este la fel de "dobi" (fara idei, incompetent in economie si management). Ei intre ei isi pot "scoate ochii" ca doar sunt de-un "fel".

tony spunea...

http://www.ziua.net/display.php?data=2006-12-12&id=212685

lucian burjuiul spunea...

@tony & shadow
departe de mine gandul de a-i fi vreun avocat lui stolo. atat doar ca nu mi se pare nimerit a folosi apelativul de dobitoc. am citit si linkul. ma intristeaza ca avem atatea probe, unele fara echivoc, si nimeni nu vede celula pe interior. nu ne ajuta cu nimic daca-l apelam imbecil, cretin, nemernic cand de fapt cuvintele potrivite ar fi ticalos, hotz, etc. asta ar face diferenta.
pe de alta parte poti sa-mi explici cum se face ca noi ceilalti, cei isteti/inteligenti, suntem condusi de o gasca de dobitoci? pentru ca la urma urmei putem reduce punctul de vedere si la asta. cum se face ca cei "dobitoci" cad mereu in picioare iar noi ceilalti ne luam talpasitza pe pustii. cum se face ca "ei" invart milioanele iar noi nu (aici vorbesc la modul general, nu stiu ce bani invarte fiecare).
repet parerea mea: stolo nu e un dobitoc. in schimb e santajabil, e o carpa utila pt basescu si oricand un pion de sacrificiu.