16 oct. 2009

Sa-i aratam cat il iubim. Sa-i spunem definitiv bye bye!











Click AICI.

2 comentarii:

flavius spunea...

servus...
:) ok, inspirata idee, intr/un registru mai... lejer. de/am fi noi acestia de pe aici suficienti, de am conta în a-i transmite acest bye-bye ;) dar, oricum... sunt tot mai optimist.
toate cele bune
si un weekend frumos!

razvan sidoreac spunea...

mi-aş fi dorit înainte de toate ca acest presedinte să mă respecte ca cetăţean, ca elector, ca student în această ţară şi ca agent economic, mi-aş fi dorit să isi tina promisiunile, să se străduiască ca societatea noastră să devină una mai buna în care jignirile şi jocul de culise în interes personal nu-şi au rostul, în care valorile umane şi profesionale sunt promovate, în care copiii sunt respectaţi şi ajutaţi să vadă frumosul pretutindeni, în care bătrânii să însemne ceva mai mult decât o masă electorală uşor de manipulat.
vă mărturisesc că deseori televizorul mi-a fost in pericol la apariţia tiranului. imi venea sa il plesnesc!
Mă pregătesc să îi spun „la revedere” cu aceeaşi hotărâre amestecată cu o urmă de nostalgie cu care duci la gunoi o maşinuţă frumoasă, pe care ai dat mulţi bani, pe care ai ţinut-o în braţe cu plăcere de la magazin până acasă, gândindu-te cu drag cum ai avea să te joci cu ea dar care, odată scoasă din cutie, dovedeşte că are roţile înţepenite, vopseaua zgâriată, că hârâie cumplit, miroase peste măsură şi porneşte singură cand nu sunt atent urcându-se pe mine si trântindu-mă la pământ.
Eventuala victorie a lui Traian Basescu nu va însemna însă nimic altceva decât că atât poporul, cât şi clasa politică s-au întors de unde au plecat acum 20 de ani, ba chiar mai jos decât atât.