23 oct. 2009

Un guvern mic n-o satisface pe Elena Udrea, asa ca dansa a fost aleasa se se ocupe de programul lui Basescu


Ajuns astazi la noul sediu de campanie, din strada Lipscani, Traian Basescu a inceput sa glumeasca cu cei prezenti, inclusiv cu ministrul turismului, Elena Udrea. "Ce faci, nu te mai bagi la guverne?" a intrebat-o Traian Basescu, zambind, pe Elena Udrea. Ea a raspuns ca "...e un Guvern mic" - titreaza ziare.com

Eh, cine zicea ca “Size doesn’t matter!” n-a cunoscut-o pe Elena... Dansa nu e satisfacuta decat cu un guvern maaare. Astea mici (si care dureaza si prea putin) n-o incanta deloc!

Inteleg ca din staff-ului de campanie a lui Basescu fac parte deocamdata doar Sever Voinescu si Elena Udrea, dar prin preajma se agita si deputatul PD-L Silviu Prigoana, senatorul Radu F. Alexandru, Gheorghe Flutur si Liviu Negoita. Nu trebuie sa ne indoim cine va fi cel mai important personaj din aceasta adunare pestrita: evident ca doamna Udrea.

Duduia a anuntat inca de joi seara ca a decis ca nu faca parte din Cabinetul Croitoru, dorind sa evite ca PSD si PNL sa invoce prezenta sa ca pretext pentru un vot negativ. Asa ca a declarat ca se va alatura staff-ului de campanie al lui Traian Basescu, dupa validarea noului Guvern. Ei, cu entuziasmul cunoscut, se pare ca a facut-o deja ceva mai devreme...

Ghiciti cine ii va face programul candidatului Basescu? Hai ca nu e greu... Evident, dansa! "Imi voi forma staff-ul de campanie in perioada urmatoare. Am un inceput de staff de campanie, insa PD are o echipa de campanie completa. In zilele urmatoare voi mai adauga si la echipa mea de campanie, functie de politicienii disponibili. Deocamdata Sever Voinescu va fi purtator de cuvant, doamna Udrea va fi responsabila de program si, probabil, Liviu Negoita va avea responsabilitati politice, dar trebuie sa vad in cursul dupa-amiezei. Insa echipa tehnica exista", a spus Traian Basescu.

Asa cum l-am vazut astazi pe presedinte, relaxat si dezinvolt, nu ma indoiesc ca se va arunca in campania electorala cu o adevarata voluptate... Din cate am inteles, Basescu si-a facut o agenda minima in calitate de presedinte iar, in calitate de candidat, se va da pe mana doamnei Udrea... Evident, dansa ii va concepe un program extrem de placut.

La cat stiu ca se pricepe doamna Udrea - si ea se pricepe, evident, la orice - programul lui Traian Basescu va fi placut, dar scurt. Caci dansa va fi alaturi de dansul! Ma bucur pentru ea, ma bucur pentru el, dar cel mai tare ma bucur pentru noi. Pentru noi toti!

Pentru prima oara ii urez, din toata inima, ceva de bine doamnei Udrea. Ii urez multe-multe succesuri!

13 comentarii:

Cristina spunea...

Lilick, scuza-mi te rog aluziile lubrice de mai jos.
Poate pentru matroz programul va fi scurt (nu ma indoiesc, are o anumita varsta...), dar te asigur ca va fi FOARTE lung pentru Udrea. In fond, felatia e foarte placuta, depinde doar de care parte a organului te situezi.
Inca o data, scuze . Tie. Nu lor.

Lilick Auftakt spunea...

@Cristina

:) Da, vad ca presedintele si-a inceput o campanie aproape porno cu ajutorul Duduii. Sunt curioasa cum va raspunde si Voinescu programului impus de ea. :))

Liviu spunea...

Duduii i se potriveste bancul cu Ceausescu ilegalist: el se ascundea, dar nu-l cauta nimeni (adica Udrea zice ca nu vrea in guvern fara ca publicul sa stie daca cineva i-s cerut).

In rest, la ceva e clar bun Basescu - la campanii electorale. Pacat ca nu exista slujba de candidat perpetuu, ar fi ideal pentru ea.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Candidatul perpetuu si ea sefa de programe. Pai pana acum cam asa a fost. Nu ea i-a facut program la cele cateva zeci de paranghelii satesti pe unde a baut anul asta? :))

Elisa spunea...

Am vazut aseara constructia noua de pe Lipscani.Cine-i proprietarul,statul(sunt eu)?

tony spunea...

Incep sa cred ca a doua propunere a PDL pentru postul de prim ministru a fost Elena Udrea.Ea crede ca un guvern mare este cel in care ea este prim ministru.

Matilda spunea...

La aşa candidat, aşa staff. Dar parcă Liviu Negoiţă are de păstorit un sector, nu ? Sau nimic nu mai contează cînd Băse candidează ?

Anonim spunea...

Mie anuntul doamnei(?) ud(re)a imi amiteste de un banc sec pe care l-am auzit cu multi ani in urma.
Zice ca la o vizionare cu pretendentii la rolul de june prim intr-o productie hollywoodiana se prezinta, in fata comisiei de selectie, un cocosat schiop si batran.
Intrebat daca a citit despre ce rol este vorba acesta raspunde cu tupeu ca da dar a venit doar ca sa-i anunte ca pe el sa nu se bazeze !!!

Draghi spunea...

Totusi, Elena Udrea nu e in acest moment ministra peste doua ministere? Cum isi permite sa isi ingnore atributiile de dublu ministru, intr-o situatie de criza, facand campanie lui Basescu? Asta nu e inca un abuz care ar trebui atasat concluziilor comisiei parlamentare care i-a verificat activitatea? Pentru ce o platim?

Sa demisioneze si sa dea salariul primit ilegal inapoi! Sa fie trasa la raspundere pentru tot ce a mers prost la capitolul turism si ecologie in aceasta perioada, si sa plateasca. Apoi sa sa se ocupe de campania cui o vrea ea, cat vrea, din toate pozitiile.

Anonim spunea...

BANC MACABRU
Intrebat daca are o ultima dorinta inainte de patibulotinare, Traian Basecu raspunde ca ar dori, daca este posibil, sa fie lasat sa promulge un ultim decret prezidential.
—"Go ahead si promulge-l, numa' vezi sa nu stropesti p-aicea cu lapte", zice nerabdator patibularul de serviciu la patibulotina.
Traian Basecu da pe gat o sticla de whiskey, sa-si dreaga glasul, si promulga:
—"Patapievici sa traiasca, ca-i capu' la tara noastra!".
—"Asta-i tot?", intreaba nedumerit patibularul de serviciu la patibulotina.
Traian Basecu mai da pe gat o sticla de whiskey, sa-si mai dreaga putin glasul, si adauga: —"Ochei, si Levente sa traiasca ca-i ca pizda tara noastra, ha, ha, ha!"
Copyright ©2009 by Babydac®
http://www.cascador.com/jocuri/patibulotina/

Traian Breazu spunea...

Foarte corecta si in acelasi timp revoltatoare observatia lui Draghi. adica udrea e sefa nu peste un minister ci peste doua, si va fi in contiuare, prentru ca guvernul lui croitoru va pica in parlament, iar doamna e full time sefa campaniei electorale al lui Basescu??

Anonim spunea...

@tony
Sorry, dar febletea ta este patibulotinata chiar in momentul de fata :(
http://www.cascador.com/jocuri/patibulotina/
(ultimul lot, la sfarsit)

tony spunea...

@babydac,
am vazut! supertare!