2 oct. 2009

Valeriu Stoica. Ilogic.


"PNL ne-a obligat să intrăm în coaliţie cu PSD. Dacă PNL se trezeşte, intrăm într-o coaliţie normală, de centru dreapta. Deocamdată, liberalii nu s-au trezit…" - Valeriu Stoica, interviu.

Eu nu stiu cine s-a trezit sau nu, din moment ce in acelasi interviu Valeriu Stoica mai afirma urmatoarele:

"Eu aş rămîne la cealaltă greşeală pe care şi-a reproşat-o (nota: Basescu), la faptul că a sperat în 2008 că e posibilă majorarea salariilor profesorilor. A fost o eroare a mai multora şi a partidului Democrat, şi a lui. Am greşit cu toţii. Culmea e că Tăriceanu a avut dreptate."

Din moment ce PSD si PD-L se tineau de manute inca din campania electorala, chiar si la capitolul asta, al promisiunilor fantasmagorice, de ce ar fi fost mai naturala o alianta PNL - PD-L? De ce PNL ar trebui sa se alieze cu un partid condus, la ora asta, absolut nedemocratic, de un populist sinistru? Eu cred ca cei care ar trebui sa se trezeasca sunt doar PD-L-istii.

P.S. - Cartarescu da semne ca se trezeste. Greu, greu...

23 de comentarii:

tony spunea...

Acum ca Boc este ministrul educatiei,precis ca mareste salariile profesorilor cu 50%. :))

Lilick Auftakt spunea...

Dadaaa, siiigur. De-abia astepta! :))

atreides spunea...

La baietii astia din PDL lipsa de orice logica este insusi modul lor de a fi. Iar Stoica tot viseaza la cai verzi pe pereti cu ''unificarea dreptei'', astia sunt chiori, nu vad ca noi nu avem niciun chef sa ne ''unificam'' cu ei? Ce naiba sa ne uneasca, suntem efectiv ca doua specii diferite...

Anonim spunea...

Stoica, precum M L King, a avut un vis. Pana aici totul este OK!
Spre deosebire insa de american omul nostru si-a urmat ca hipnotizat "viziunea" si cand aceasta se transformase deja in cosmar.
Din pacate incepe sa semene din ce in ce mai mult cu dr. Frankenstein !

Lulutza spunea...

"Analizând informaţiile din CV-urile deputaţilor ce ne-au fost puse la dispoziţie, putem
observa următoarele: 42% deputaţi au urmat studii postuniversitare (doctorat), 54%
sunt licenţiaţi şi/sau masteranzi şi 3 sunt absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat
- anume Vasile - Silviu Prigoană (PD-L, membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie
socială), Costică Canacheu (PD-L, preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine
publică şi siguranţă naţională) şi Lucian Riviş - Tipei (PD-L, membru al Comisiei pentru
drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale)
."

http://www.ipp.ro/pagini/pe-cine-am-ales-uninominal-profil-p-1.php

Astia 3 crai de la rasarit, toti de la pd-l, nici macar nu au catadicsit sa-si cumpere vreo diploma sau doua sau trei, ca savantele & savantii Nutzy, Ritzi-pitzi, Hoara, Urban... Niste carpanosi, colegii astia de partid ai 'telectualilor portocalii! Iti dai seama ce-or sa se inghesuie astia miine la "dezbaterea" canibalului & amicilor lui despre "Superioritatea sistemului unicameral in Romanika multilateral subdezvoltata"! Cica se impart diplome eliberate de Ministerul Educatiei cu autograful lui Booooooook! Care tin loc de studii pooolitice superioare! Dati numai cite una, sa ajunga la toti oranjgutanii, inclusiv cei parlamentari! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Ca bine zici: specii diferite.
Astia chiar nu isi dau seama ca PNL nu se va uni in veci cu un partid nedemocratic ca al lor, in care fata sefului e aleasa cu 99,99% din voturi la tineret?

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad Rosca

Pai el are... un vis si tot el le spune liberalilor sa se trezeasca? Hahaha!


@Lulutza

A, la dezbaterea cu Stoica, Canibal Avramescu, Preda si restul??? Hihihi!

codeus spunea...

'neaţa Lilick, si eu am un vis, sper sa se transforme in realitate in 6 decembrie :)

Anonim spunea...

Pai dupa ce i-au facut ci ii fac in continuare lui Tariceanu , acesta trebuia sa fie nebun sa mai faca colaitie cu ei.
Drept dovada ce a patit si PSD , care Nu a invatat nimic din experienta PNL.

Problema lui Valeriu Stoica si a altor intelectuali , cum s-au putut asocia cu un incult , needucat, violent si lipsit de caracter ??? Sunt ca EL ??
PDl astia toti sunt ca trasi la stanta , daca Nu le convine ceva .. li se BULBUCA OCHII, fac spume la gura , devin violenti ..Oare se drogheaza BINE ??

Anonim spunea...

Eu cred ca orice partid ar mai face o alianta cu PDL e compromis definitiv. Oricum PDL a cam lovit in fiecare forta politica.
Sa te pacalesti odata (vezi aliantele PDL-ului cu PSD, PNL, fosta CDR) e omenesc.
Dar sa te pacalesti a doua oara deja e dovada de prostie.

Anonim spunea...

Da, liberalii sunt de vina. Dupa greaua mostenire, mai e si greaua negociere. Sarmanii pedei, cum visau ei sa-l puna pe Tariceanu sub Boc.

Anonim spunea...

Uite minciuna la Blaga: "PDL sustine descentralizarea administratiei in tara"
Uite adevarul: isi pun oamenii lor, de la prefecti pana la directori de scoala sau de companii de stat obligand sa demisioneze oameni mult mai capabili ca ai lor.
'45-'48! Ce conteaza ce mai stii, membru PDL sa fii!

Doar Libertate spunea...

Mereu a fost aşa domn valeriu Stoica.

Liviu spunea...

Cartarescu se trezeste? Pai asta e gluma zilei.

Nu incheie el apoteotic explicand ca poate, poate l-ar vota pe Antonescu, dar miroase a petrol sau ceva de genul asta? :)

E dus rau cu pluta omul asta, zau asa.

Claudia Muresan spunea...

V-a placut cum a anuntat Blaga imediat ca 'renunta la spectacole inutile de genul filtrelor'?Nu se leaga asta cu ce spunea Nica aseara despre vamile din vest pe unde vin bani din contrabada cu tigari la PDL? Ne indreptam cu mindrie spre modelul transnistrean de stat de drept.

Shadow spunea...

@Lilick

ai citit ultimele aberatii ale lui Preda?


"Ma mira apropierea liberalilor din PNL de Ion Iliescu. Micile bezele pe care si le trimit Geoana si Crin Antonescu mi se par de prost gust. Nu este exclus ca presedintele Basescu sa fie reales, dupa care PSD si PNL sa nu respecte vointa populara si intram intr-o perioada de blocare"

Poate ii explicati voi daca il "vedeti" ca "vointa populara" pt parlament nu e aceeasi treaba cu "vointa populara" de la prezidentiale.

Sau se refera poate doar la "vointa populara" dpdv al "popularilor" :-p

PS. cartarescu se trezeste? Nope. El explica doar de ce "nu pot fi votati ceilalti", atat.

Anonim spunea...

@tony
“WISHFUL THINKING” (-:
http://www.cascador.com/jocuri/binom/

tony spunea...

@babydac,
excelent,totusi renunt la noaptea cu tiganca imputita ! :)

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, si-a anuntat candidatura la presedintie si Gigi Becali. El sustine ca principalul contracandidat este Geoana. Ce sa insemne acest lucru? Oare faptul ca il va sustine pe Basescu in turul II? Sau faptul ca nu-i da nicio sansa lui Crin? Oare ce intelegere sa fi facut Basescu, Becali si Vadim Tudor?

Lilick Auftakt spunea...

@Claudia

Am observat...


@Daniel

Ai un e-mail de la mine.

Doux Rêve spunea...

Bună ziua! Ah, nimic nou sub soare în ceea ce-l priveşte pe domnul Stoica. Cît despre domnul Cărtărescu... e greu să te trezeşti din REM.

Anonim spunea...

Cred ca nu la penelisti incearca sa umble dl Stoica, ci la electorii penelisti. E o diferenta. Dupa ce, din lipsa de perspectiva, a reusit sa ii naruie pe liberalii care au format PLD, dl Stoica nu mai are un public caruia i se poate adresa, iar la orizont se contureaza un pericol: acela ca dl Basescu sa incheie primul tur pe locul trei. Si atunci dl Stoica face si el ce poate, nu de alta dar in lipsa de liberali il va da PD-ul afara.

Anonim spunea...

Daniel Malaelea, daca imi permiteti: Gigi Becali este un oportunist. Va fi cu ochii pe sondaje si statistici si il va sustine pe acela pe care il va crede invingator in alegeri. Cred ca la fel va face si dl CVT, dar din alte motive. Marea lor problema ar fi neintrarea dlui Basescu in turul doi.