15 nov. 2009

Vremea alegerilor




Banuiesc ca unul dintre cei mai mari dusmani ai alegerilor ce se apropie ar putea sa fie vremea. In Bucuresti, dar si in alte zone ale tarii, duminica care tocmai s-a incheiat a plouat. Mi-am imaginat ce ar fi fost sa fi avut alegerile pe 15 noiembrie, si nu pe 22... M-am uitat pe Accuweather sa vad la ce ar trebui sa ne asteptam saptamana viitoare. Nu de alta, dar o prezenta mica la vot, conditionata si de o vreme imposibila, ar putea amplifica incercarile de fraudare a alegerilor. In Bucuresti avem noroc: nu ploua, dar va fi rece. La fel si la Cluj. Ceva mai frumos pare sa fie la Timisoara. La Iasi si in aproape toata zona Moldovei insa va ploua. Ca si la Hunedoara. La Constanta doar innorat. Pentru alte zone ale tarii va recomand sa cautati pe site. Arata cu foarte mare precizie vremea.

7 comentarii:

Anonim spunea...

In State se fac sondaje si in functie de vreme. Ne amuzam acum o vreme la un seminar cand ne imaginam situatii in care un republican cu pantofi din piele de crocodil trebuie sa coboare din masina si sa dea de o baltoaca sau un democrat trebuie sa se trezeasca de pe plaja pt. a merge sa voteze. La noi cred ca daca ne bucuram de o zi fara ploaie si un pic de soare lucrurile vor decurge normal.

Cristina spunea...

La Resita n-am vazut cum va fi vremea, dar oricum ma duc la vot, si daca avem inundatii.Ca acum nu mai e loc de scuze.

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

Da? Nu stiam. :) Dragut

@Cristina

Dar cati sunt ca tine? :) Ma bucur ca aud asa ceva...

Lucia Verona spunea...

Lilick, tu ştii că eu am încredere în Accuweather, dar prognoza pe termen lung nu e întotdeauna exactă. Oricum, sper să fie vreme bună în toată ţara, să meargă lumea la vot.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Ma gandesc ca e doar o saptamana. Poate nu se inseala. O data am verificat pe doua saptamani si a fost ok. Mai tii minte la Ogrezeni, cu Bujor Nedelcovici, cand Accu s-a inselat parca doar cu o ora? :)

[D][S][N] spunea...

Conteaza si cum e vremea, dar stii vorba aia "daca e sa te ia dracu, te ia si din usa bisericii", asa ca nu cred sa influenteze asta decisiv rezultatul alegerilor.

Liviu spunea...

Ar trebui sa vedem si care va fi starea drumurilor in ziua de vot.

Nu de alta, dar daca da vreo ninsoare in unele zone s-ar putea sa se iveasca probleme in circulatia autocarelor electorale :)