20 dec. 2009

Croitoru out!


In sfarsit, o veste buna. Croitoru renunta la mandatul pentru Educatie. Invoca niste nemultumiri legate de buget, insa adevaratele "dureri" ale lui Croitoru sunt altele. Pacat ca tocmai si-a sters toate postarile de pe blog. Ar fi putut afla toata lumea cum a luptat el la revolutie cu arma-n mana. Motiv pentru care si-a trecut in CV urmatorul pasaj: "Participant la Revoluţia din decembrie 1989 ca "Luptător pentru victoria Revoluţiei Române" remarcat prin fapte deosebite - brevet prezidenţial". Numai ca cei care i-au fost colegi de fabrica la revolutie incepusera sa comenteze... altceva: si anume ca domnul Croitoru ar fi pus arma-n piept colegilor lui, revolutionari, in 1989. Nu stiu care e adevarul, doar cei care i-au fost colegi in '89 stiu, insa din CV-ul lui lipsesc, in mod dubios, niste detalii, exact din acea perioada. Si, bineinteles, si faptul ca a fost activist comunist.

Norocul pupincuristul Funeriu. Se pare ca va avea si el un os de ros de la masa stapanilor. Daca nu cumva il apuca altcineva... :)

14 comentarii:

irongates spunea...

Cred că în mare măsură este meritul internetului(twitterului). Prostiile de pe blog dezvăluite pe twitter l-au terminat. Amin!

Lilick Auftakt spunea...

@Irongates

Da. Si pacat ca nu s-a salvat chiar mai mult din toate idioteniile pe care le avea pe acolo. A fost fraier, pentru ca a declarat chiar de anul trecut intr-un interviu ca va fi ministru si ca "dusmanii" se sperie de asta. Nu stiu cine sunt dusmanii domnului, dar se pare ca au fost vigilenti. :)

barack spunea...

Cred ca majoritatea profesorilor se bucura,dar Funeriu e la fel de dobitoc ca si Croitoru!

Lilick Auftakt spunea...

@Barack

Dar macar nu e bolnav psihic. Cei din FEN spun ca e un dictator.

beatris spunea...

Incet,incet jigodiile se lasa si incearca sa dispara :)

Anonim spunea...

Sunt altii la rand inaintea Funierului. Mai trebuie sa calculeze viteza pumnului pana sa apuce osul. Pana una alta ma gandeam sa detaliem ce am inceput de dezbatut : http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/12/20/guvernul-boc-2010-si-omul-cel-nou/

Ramane Boc? :-)

Vania spunea...

Ba, pare că l-a apucat Funeriu Quoasimodo... Măcar, pe ăsta-l ştiam din Star Trek.

Lilick Auftakt spunea...

@Beatris

Sunt tot acolo. Dar se fac nevazute. :)

@Alex, Vania

Boc spune ca Croitoru i-a invocat o problema personala. De fapt a avut o problema la blog. :))

Anonim spunea...

Lucian

1. Croitoru NU s-a retras. A fost retras.

2. Avem doua variante:

a) un foarte mic gest de independenta a lui Boc (vezi numirile initiale la Educatie si Externe), reprimat urgent de marele boss - personal dau un credit foarte mic acestei variante

b)de comun acord cu Cotroceniul, Boc a facut doua nominalizari oribile (Croitoru si Onofrei) pentru ca ulterior sa revina - "a ascultat si a tinut cont de vocea poporului" - si a "imbunatatit" lista (acord un credit mare acestei variante - n.a.)
3. Prin retragerea celor doi se incearca si estomparea iminentului scandal privind punerea la dispozitia Elenei Udrea a celui mai banos minister.

4. De ce nu a ramas Aurescu? Explicatia este simpla: trebuia recompensat autorul megafraudei de la Paris. Si frauda trebuie acoperita. In plus Aurescu - cu exceptia acceptarii sa faca parte din lista fantoma a lui Croitoru - nu are nimic in comun cu PDL si Basescu. (Nu stiu de ce - al 8-lea simt imi spune - vom avea la Paris ambasador un pupinbasesc. Sa fie oare Cotoi?. Este de urmarit

Matilda spunea...

jalnică luptă, jalnici combatanţii pentru o felie zdravănă de caşcaval...

Daniel Mălăelea spunea...

Nu ma bucur ca este Funeriu ministru. Ma bucur insa ca nu este domnul Croitoru. Chiar este o veste buna.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, Matilda, Daniel


De acord. Si postare noua (si despre Baconschi)

alina gorghiu spunea...

Mie imi pare rau ca nu a ramas Croitoru, ca aveam ca parlamentar care urmareste activitatea ministrului educatiei, o paine buna de mancat :) Pe de alta parte, la ce buget are ministerul, nu stiu cum accepta cineva portofoliul, ca se compromite

Lilick Auftakt spunea...

@Alina

Da, am observat si la tv ce ai spus. Dar Croitoru e chiar dus. Da, o sa se compromita Funeriu... :)