13 ian. 2010

..."or we will die as individuals."



Clipul de mai sus... obtinut in aceasta forma prin amabilitatea lui Victor Ciutacu. :)

18 comentarii:

Anonim spunea...

Faceti progrese ambii, felicitari.

[D][S][N] spunea...

Am avut si eu o idee buna pe anul asta !... ;)

Claudia Muresan spunea...

Probabil ca la centrimetrii aia in plus sau in minus trebuiau sa se gandeasca multi dintre noi inainte de alegeri. Pana si Victor Ciutacu, care nu se hotara intre Oprescu si Antonescu si care si-a anuntat decizia in noaptea dinaintea campaniei, for minimal impact and less resposibility. Ar fi interesant daca ar putea sa-mi dea un exemplu de opozant Bush care l-a criticat pe Obama dupa primare in campanie, de ex. Nu conteaza, americanii astia nu-s asa cool si plini de simt critic ca noi! E mai mishteaux cind nu poti fi acuzat ca sustii invingatorii. Oare cu citi centimetri au indepartat victoria cei carora li se parea un compromis moral sa faca acelasi lucru ca Doina Cornea (citi nu am auzit eu zicind 'si asa cistiga Geoana, eu nu ma duc!')? Nu cu multi - cu atitia cit a trebuit. (nu numar aici si Km adaugati de deciziile proaste de campanie si de erorile candidatilor).

Unknown spunea...

Capacitatea americanilor de a spune simplu, chiar populist, lucruri esențiale, nu va inceta să mă uimească. Dincolo de asta, ramîne esența acestei secvențe.
Problema e însă alta: cîți dintre membrii "echipei" de aici cred că e o bătălie cu adevarat crucială? Cîți dintre ei nu se amăgesc cu gîndul că e o confruntare banală, care poate fi sau nu asumată? Că nu e ca'n 89 sau 90? Si cîți își fac și acum, cum își făceau și atunci, micile lor socoteli de supraviețuitori tăbăciți de experiența a 50 de ani de supraviețuire?

Ciutacu spunea...

Ciutacu si-a anuntat optiunea, pentru olecuta de rigoare a informatiei, cu trei zile inaintea primului tur de scrutin; cu Antonescu live in camera

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Da, noi facem. Altii raman fraieri... :)

@DSN

Felicitari!!! :)

@Claudia

Da. Unii au crezut, si din cauza unor sondaje, ca Oprescu ar avea sanse mai mari. Ciutacu, Roxana.. si multi altii. Nu pot sa zic nimic, pentru ca au cautat sansa cea mai potrivita sa castigam. S-au lamurit si si-au exprimat sustinerea fata de Crin totusi la timp.

@Zoe Petre

Da, poate si eu credeam acum cativa ani ca e o confruntare banala. Dar cineva mi-a spus ca asa credeau si intelectualii ajunsi la canal, inainte ca acest lucru sa se intample. Multi nu au crezut ca se poate ajunge la asta. Nu au dat importanta. Li s-au luat drepturile, incetul cu incetul, centimetru cu centimetru cum spune Pacino (sau inch by inch).

Zorie spunea...

LOL
asta v-a mai ramas ...videoclipuri si echipa cu ciutacu LOLLLLLLL

ps
despre drepturi de autor..se aude ceva?

Claudia Muresan spunea...

@Victor Ciutacu. M-am exprimat gresit, scuze; trei zile inainte de scrutin, adica exact in ultima noapte de campanie, asa cum imi aminteam si cum voiam sa scriu. Nici macar nu putea scrie nimeni la ziar despre asta a doua zi. Imi aduc aminte perfect si momentul, si dezamagirea. Oricum, nu voiam sa deschid o rana si nici sa aduc acuze. Subliniam o atitudine mai generala, care eu sunt sincer convinsa ca se plateste, si pe care o platim cu totii acum. Intunericitii tin cu ai lor, si noi ar fi trebuit sa aparam cu aceeasi forta gri-ul, daca albul nu ne-a fost dat. Eu asa cred.

Lilick Auftakt spunea...

@Zorlie

Ciutacu se implica, Fata de unii ca tine. E ceva rau in asta?

Lilick Auftakt spunea...

@Claudia,

E in emisiune acum, intr-un studio violet, cu cravata violet si cu Oana Dobre cu totul mov.. pana si unghiile. :) In mijloc, Honorius Prigoana. :))))

Claudia Muresan spunea...

@Lil: eu pentru unele lucruri am stomaculs ensibil. Daca iese la sectorul unu, jur solemn ca nu mai public niciun comentariu politic despre RO, online, pe toata durata mandatului.

Lilick Auftakt spunea...

@Claudia

Sper ca nu. :D

Turambar spunea...

Uite acelasi discurs intr-o versiune pe culoarea rugby-ului, si clamata mai shakespeariano-britanic.

Cand ma uit la el, se face carnea pe mine mai ceva ca la cabinetul de esoteristi violetzi...

http://turambarr.blogspot.com/2009/10/game-of-inches.html

Lilick Auftakt spunea...

Merci mult, @Turambar. Ma uit acum.

Claudia spunea...

Nu orice margica-mi iese mie pe gura e neaparat o stire care merita a fi consemnata de ziare. Oricum n-ar fi preluat nimeni preferinta mea electorala. Doar nu se aliniau altfel planetele cand Ciutacu a optat public pentru Antonescu in dauna lui Oprescu. De feeling electoral pro-Geoana/Basescu oricum nu ma putea suspecta nici un om intreg la minte.
Daca m-ar fi prins cu chilotii-n vine, ei da, atunci sa vezi iures :)

Shadow spunea...

@Zorica

Daca te referi la contributiile pt drepturile de autor legea in sine este o prostie. Nu legiferezi pe o singura "bransa industriala". Legiferezi pe "general". Adica orice venit al persoanelor fizice trebuie sa contribuie la CAS si la impozit.

Restul e "bla bla" si hei rupism tipic balcanic original romanesc.

Ciutacu spunea...

La comentariul de ceva mai sus, Claudia (semnatar) se citeste Ciutacu :)

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Nu prea intelegeam eu ce se petrece si cine scrie.. OK! Acum se intelege.