25 feb. 2010

Miros o basesculare

Ce spuneti? Partidul lui Oprea nu s-ar putea naste EXACT in zilele Congresului PNL? N-ar fi acesta momentul optim pentru Basescu? Pentru punerea in practica a politicii basesciene (ca tot vorbeam de o ideologie cu acest nume, ieri). N-ar fi o ocazie sa mai adune si cativa nemultumiti de la PNL si sa arunce in aer evenimentul pe care il pregatesc liberalii? Suna basescian, nu?

Oare basescologii si basescofilii nu lucreaza deja intens pentru acest proiect? Studiez basescologic acest aspect si cred ca o sa se implemeteze o tactica de basesculare. Mai exact, cred ca se urmareste basescarirea romanului telespectator chiar in ziua congresului PNL. Eu zic sa nu se joace prea mult cu basescoiala asta, pentru ca intr-o zi, de foame, romanului o sa i se basescoale rau de tot! O sa fie jale! Si ma intreb cum vor suporta post-basescianismul multi dintre cei care acum sufera de basita cronica.

23 de comentarii:

Liviu Jicman spunea...

Foarte tare! Este o basinteza care surprinde basesentialul, m-am bastricat de ras.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Basentialul era de baza. :))

Teo Negura spunea...

In fata argumentului de netagaduit al impotentei si-al sterilitatii sus-numitilor, "mi-e teama" ca basescularea bimbiriticheilor devine imposibila. Deh, ce ti-e cu barbatia?...

Lilick Auftakt spunea...

@Teo

Oricum, trebuie sa recunosti ca basescianismul deschide macar perspective de basescoiala generala, ceea ce nu e putin lucru. :))

eliad spunea...

Ha, ha, evident ca vor face ei o basescarie de genul asta! Fix in ziua Congresului PNL se va mai infiinta inca un partid basescarian!

Si Voda, de la Cotroceni, va striga precum Stefan cel Mare in bancul cu biscuitii:

- Basescuiti, ostenii mei!

Gabriel Oprea va raspunde cu mana la chipiu, salutand regulamentar:

- Basescuim, Maria Ta!


Sa basesiti bine!

INCERTITUDINI spunea...

Tare de tot; era si vreo basescularizare?
basescoidizare?
Dar daca unele dintre derivate, unele, da? ar (mai) primi si niste prefixe:anti-, de-( dez-),ne-, trans-..

Lilick Auftakt spunea...

@Eliad

Corect indemnul basist! :))

@Incertitudini

Basescoidizarea, da. A unei parti a presei. Perfect! :))

gugu spunea...

Ei si ce daca ar face si ei, acolo, inca un partid chiar in ziua Congresului PNL? Ar fi un gest basesculos, nu? Sau sa zic basescular?

Cum multi dintre romani sunt basesculizati complet la cap, nici nu s-ar prinde de manipulare. Pardon, basespulare!

Shadow spunea...

Am si eu o propunere pt modificarea dex-ului. Sa nu mai spunem "bastinasi" si "basinasi" poate academie se "autosesizeaza.

"basescoidizarea" presei macar a avut un "guru" original. Batrascoiul sau coniul cum vreti voi. Ma duc sa basescodez nitel in basesceuniunea saptamanala.

Un basescuit fericit spunea...

Ideea de a infiinta un partid chiar in ziua in care un altul isi are congresul nu e deloc idioata! E basescioata!

Basesciotii vor face mare tam-tam. Si ce, nu e voie? Imi fac partid cand vreau eu, ce basescula mea! Trebuie sa dau basescoteala cuiva?

Lilick Auftakt spunea...

Romania basita!

Lucia Verona spunea...

Cred că o băsescoială băsenţială este mai probabilă decît o băsesculare băsescărită.

eliad spunea...

Gheorhe Flutur flutura deja ideea ca e loc suficient pentru inca un partid de stanga! A prins ideea din zbor si s-a pus pe masurat! Concluzia? Este deja loc pentru inca un nou partid:

http://www.ziare.com/actual/politica/02-25-2010/flutur-pe-scena-politica-este-loc-pentru-un-nou-partid-de-stanga-998086

Clar? Fluturul crede ca Diaconescu e un om valoros, un castig pentru orice partid, si intinde repede plasa de prins fluturi...

Pe ce punem pariu ca, daca Diaconescu se ducea la liberali, toti pupinbasistii l-ar fi facut albie de porci acum? Dar asa... Asa mai merge! Noul fluturas poate sa zboare in voie, dar sa aterizeze unde trebuie!

Mama, ce insectar o sa iasa acolo! Unii sunt fluturasi, altii, ca Miky Spaga si Culita Tarata, sunt ditamai barzaunii!

Lilick Auftakt spunea...

@Tuturor

Vai, sunt socati domnii basescologi cum este interpretat basescianismul lor. Bineinteles, Sever Voinescu spune ca el se gandea la idealuri marete, nu la altceva.

Lilick Auftakt spunea...

Unii zboara altii se tarasc. :))

paul gabor spunea...

Pt. dl. Voinescu Cotoi am un tratament ce nu poate da gres. Merge si anal si oral. Depinde doar de gradul de aprofundare a doctrinei - http://www.youtube.com/watch?v=yB-qtqt7Kj8

madalina ionescu spunea...

Nu se va scula si nici basescula nimeni, Lilick. Nu are cine sa faca revolte. La tigara e simpla revolutia, dar de iesit trebuie pulimea sa iasa, or pulimea iubeste manelele, are copiii in Spania si ii trimite bani, casca ochii la otv si adoarme acolo, voteaza pentru un mobil gratis si il iubeste pe basescu pentru ca e al dreacu. Asa ca nu are cine sa fie carne de tun pentru o rasculare.

Stevie the LightningRod spunea...

hahaha, f amuzant! ar putea domnul Cotoi sa sugereze partidului mottoul "noi basim, nu gandim" :))

Stevie the LightningRod spunea...

basescu e noul "kosher" :))
poti spune despre cineva ca nu e destul de basescuit, ca un lucru nu are destul basescianism in el...

Matilda spunea...

Eu am basescofobie, fac
(b)urticarie numai cand aud numele asta ...

agaX spunea...

"Si ma intreb cum vor suporta post-basescianismul multi dintre cei care acum sufera de basita cronica."

eu cred ca multi dintre ei sint oricum basescieni de conjunctura, n-o sa-i afecteze prea tare vremile ce vin. tismaneanu, preda, voinescu, tru ... in fapt, astia sint genul de mulgatori fruntasi in ceapeuri. doar c-acuma nu mulg tita, mulg titu. basetitu.

isi consolideaza o basescocariera, mai pun si ei un basescodolar de-o parte, n-au nici un scrupul, doar trag de basescrupula.

e adevarat ca lor le place sa se autoflageleze cu basescoepitete de bona fide patrioti si anticomunisti. tot asa e adevarat ca-si gasesc si papagali destui care sa se uite-n gura lor ca eba la microfon ...

pina acum am reusit sa dibuiesc numai trei basescieni genuini: cristian patrasconiu zis 'coiu, nicole zisa 'coaia si theo, ideoloaga grupului. pardon, basescoloaga.

in alta ordine de idei, un basescopartid de stinga ar fi binevenit.

stiu, are deja unu, da-i de dreapta, nu?

Anonim spunea...

Draga Lilick,

L-ai basesculizat atat de bine pe acest Voinescu! M-am basescat pe mine de ras...

Sa le uram succes acestor basescalari si, vorba marxistului: "Basescari din toate tarile, uniti-va!


Un antibasesculist infocat

Petrisor spunea...

Fratilor, miroase prea mult si prea urat basesismele astea. In ceea ce priveste Congresul PNL si nasterea ( in chinuri) a partidului prezidential in acelasi timp, s-ar putea sa ai dreptate, Lilick