27 mar. 2010

RoBlogFest

Canadianul ma felicita, pe postarea anterioara, pentru locul 8 la RoBlogFest. E adevarat, de anul trecut am mai urcat cu un loc. Nici eu nu stiu cum am reusit sa strapung marea portocalie din concurs. Oricum, multumesc juriului pentru notele bune. Ceea ce nu prea inteleg e cum de un blog a reusit sa iasa pe locul 5, daca nu mai exista din ianuarie. Dar, in fine... Felicitari tuturor. :)

20 de comentarii:

Anonim spunea...

De Florii se felicita toate florile din lume ! Cine “ne sunt” florile ? Pai nu va este clar ? Doamnele si domnisoarele noastre sunt florile cele mai flori (ehei, unele mai proaspete altele mai vestejite, altele uscate chiar!! ) Dar toate , ABSOLUT toate merita felicitarile noastre! Sa ma ierte cei care nu sunt de acord cu mine dar judecati si dvs.:

Cum ar face la masculin : ” un flor, doi flori” ???? nu va suna aiurea la urechi ?!

Asa ca eu am scos din discutie de la inceput masculii… care au si ei ziua lor separata , nu va fie frica ca nu pierd ei ocazia…. (Mai ales ca o bere la botul calului o bea orice mascul care vrea sa se sarbatoreasca si singur, zilnic daca’i nevoie chiar in drumul spre casa !!!!)

FELICITARI tuturor DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR de Duminica Floriilor ! Le dorim sa fie parfumate ca florile , fine si delicate ca petalele, ademenitoare si atragatoare ca polenul pentru albinutze si trantori, unduietoare si mladioase ca tulpinile batute de vant, stabile ca radacinile infipte adanc , dure si indraznete ca spinii trandafirilor, pline de viata si voiase precum culorile florilor !

LA MULTI ANI !

Lilick Auftakt spunea...

Multumim vesnic galantului @Canadian. :)

Lucia Verona spunea...

Felicitări, oricum eşti printre primii!

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Merci! :) Printre primii... portocalii. :P

[D][S][N] spunea...

Ce ti-e si cu topurile astea... :)

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Daaa, nimeni nu e multumit niciodata. Hihi! :)

Wilkins Micawber spunea...

Va felicit si eu, rezultatul e pe deplin meritat. Ba chiar, daca ne gandim ca ati concurat cu bloguri care au in spatele lor ditamai trusturile de presa, e chiar exceptional.

Cat despre concurenta... no comment. E pacat ca in primele locuri se regasesc in majoritate zdrobitoare bloguri care sprijina, mai discret sau mai pe fata, puterea portocalie.

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Multumesc. :)

Hendrix spunea...

Conteaza mai putin locul 8, as zice eu! Conteaza CINE face jurizarea si dupa ce criterii este facuta! Degeaba sunt criterii corecte daca cei care fac jurizarea sunt incorecti. Degeaba sunt corecti membrii juriului daca se folosesc criterii gresite sau irelevante. Capul sus, Lilick! In viziunea mea, probabil nu doar a mea, ESTE CEL MAI BUN BLOG POLITIC! Caci daca n-ar fi nu l-as citi in flecare zi!
N-are nici o importanta ca blogul lui Coiu este pe 5, chit ca nu mai exista, absolut niciuna! N-am sa inteleg niciodata cum de blogul lui Vlad Petreanu este asa bine vazut de juriu: locul 1 anul trecut si 2 acum! Doc scrie bine dar nu ma numar printre vizitatorii sai, oricum felicitari si lui!

Anonim spunea...

:)) ”marea portocalie” cu iliescu in cursa si nastase in juriu. hai ca esti simpatica.

Dan Stoica spunea...

Felicitari...

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Sunt bucuroasa, nu am nicio problema. Insa ma mir de primele bloguri din topul roblogfest. Pentru ca portocaliul in blogosfera e ca si mort dupa alegeri. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Ma referem cel putin la top10.

Lilick Auftakt spunea...

Merci mult, Dane! :)

Elisa spunea...

Lilick,ma bucur pentru tine.Pentru multi dintre noi tu esti pe locul I.
Tinand seama si de cine a sponsorizat sectiunea aceasta...ma si mir ca s-au uitat la bloguri care analizeaza corect puterea portocalie si aberatiile ei.Deci,e bine si sper sa mai ai chef si in continuare.Postari ascutite iti doresc!

Lilick Auftakt spunea...

@Elisa,

voi contati cel mai mult. :) Multumesc!

Anonim spunea...

Dan

Felicitari

Esti totusi pe primul loc (sau al doilea - nu stiu cine este in spate la Codex)intr-un clasament sui-generis al "amatorilor". Cei din fata sunt toti profesionisti, adica traiesc din scris.

Deceneu spunea...

Pentru noi esti pe primul loc :)

Felicitari.

Lilick Auftakt spunea...

@Decneu

Ma emotionati prea mult... Merci. :)

Shadow spunea...

La multi ani florilor ca doar sunt flori cu sau fara ghimpi si la multi ani tuturor Florinilor si "Floriilor"(la multi ani si lui socramiu ca tot il cheama Florea ca sa ii strice planurile canadianului).

Si la Multi ani lui "cepeca" ca parca si pe el il cheama Florin.


PS. Lilick te facu-si "portocalie" acuma "de top" deh :-p. Bafta :-)