10 iul. 2010

Indatorarea presedintelui

Am citit acest articol al lui Tapalaga. Ori nu-l duce capul ori se face ca nu stie sa raspunda la intrebarea cuprinsa in acest paragraf: "A existat un episod pe care putini si-l amintesc astazi, niciodata lamurit, dar care ramane cheia zbaterilor politice din Guvernul Boc: inainte de formarea cabinetului, imediat dupa alegerile din 6 decembrie 2009, au circulat zvonuri ca seful statului, proaspat reales, va renunta la serviciile lor (nota: BVB). Tripleta de aur a urcat iute dealul Cotrocenilor. Cei trei au intrat pe usa someri si au iesit ministri. Ce i-or fi spus atunci lui Traian Basescu?"

Nici Tapalaga si nici alti basisti nu aduc deloc in discutie INDATORAREA lui Basescu la grupul BVB. Mai ales in timpul alegerilor europarlamentare, pentru EBA, sau in ultima campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Poate ca daca ar revedea tot ce s-a intamplat atunci, ar afla si de ce Basescu nu poate renunta niciodata la BVB sau la Elena Udrea, cei care au pus pe tava familiei Basescu "succesurile" electorale.

Si, ca fapt divers, va mai spun ceva. Traian Basescu ii e foarte indatorat si lui Sorin Oprescu: o data pentru dosarele pe care cel din urma, daca va mai amintiti, le-a gasit goale, chipurile, dupa ce amenintase ca va scoate scheletii din dulapuri, in 2008. A doua oara pentru candidatura fantoma din 2009, cand a reusit sa fure cateva procente de la liberali, astfel incat sa-i netezeasca lui Mircea Geoana drumul catre turul al doilea, spre bucuria lui Basescu.

Un comentariu:

transildania spunea...

Cata naivitate prefacuta la Tapalaga.