12 iul. 2010

Invitatie: Varujan Vosganian



Maine, 13 iulie, Varujan Vosganian va lansa un apel pentru stoparea tacticilor securiste de denigrare a personalitatilor nepatate ale societatii romanesti. De asemenea, va face o prezentare reala a cazului sau. Vino si tu maine, 13 iulie, la sediul liberal din str. Kiseleff nr 57, de la ora 18:30. Sunt asteptati bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai societatii civile.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Cand ti-am spus acum un an ca anii '50 se repeta ziceai ca sunt nebun.
Din pacate am avut dreptate.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Intre timp nerusinatul de Tismaneanu ii ataca pe Marius Oprea si pe Gabriel Andreescu, si ia apararea denuntiantei mincinoase de la evz care il improasca noroi in Marino post mortem.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan



Ei, am zis ca esti nebun... De unde o scoti? :) Ii scriam mai devreme si Theodorei ca justitia a considerat ca Vosganian nu a fost deloc atins de campania infernala de denigrare la care a fost supus in 2006. Si, prin urmare, nu are de ce sa dea pe cineva in judecata. E un precedent periculos si incurajeaza aceste campanii impotriva oamenilor nevinovati. Pana la urma la demersul asta se pot asocia si alte persoane care au fost denigrate in acest fel si nu exista NICIO proba care sa-i incrimineze.

Lilick Auftakt spunea...

@Neinfectat de ipocrizie.



E disperat. Mai nou si-a pus slugile sa faca un apel ca sa i se confere Steaua Romaniei. Iti imaginezi cat de jalnic e? :)))))

zincabeiu spunea...

Si mai e si un exceptional prozator!

Lilick Auftakt spunea...

@Zincabeiu



Asa e. :)

Adrian Stoica spunea...

http://cuboltasipresiune.blogspot.com/2010/07/luati-va-inpoi-tismanenii.html

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian


Merci mult. Dar am scris si eu acum vreo doua zile despre asta ca e o prostie. Si ii foloseste lui Tismaneanu.

Anonim spunea...

Te rog sa ma scuzi la Varu Jean ca nu pot veni. Am nadejdea ca se va descurca.