8 sept. 2010

I-am stins televizorul si lumina lui Basescu.



O campanie "Spune si Tu"

11 comentarii:

Starea NATIUNII spunea...

In intuneric cu el si camarila lui!
Celor care sau saturat de ipocritii gen T. Morar, basescu, and company, ar fi recomandabil sa ia la cunostiinta o poezie/manifest a lui Virgil Ciuca, intitulata:
La arme !
Puteti sa o vizionati intr-o prezentare video de exceptie.

Lulutza spunea...

Cu ce ocazie? Iar a prestat pe la Zero TV sau Labe TV? :D Regret, dar abia am sosit si am fost "in greva" fara sa stiu.

Lilick Auftakt spunea...

La TVR. :))

Bibliotecaru spunea...

Emisiunea aceasta ar trebui înregistrată pe DVD-uri şi multiplicată cât mai mult. Reprezintă o probă în multe, foarte multe afirmaţii prezidenţiale. Sunt aproape convins că următorii ani ne vor aduce un proces al perioadei pe care o traversăm... cineva ar trebui să se pregătească să ofere probe.

Lilick Auftakt spunea...

@Bibliotecaru, eu cred ca mai multe emisiuni au fost asa, iar probe de nebunie sunt pe tot netul.

Prin mai discutam la Clubul Bloggerilor Liberali cu doamna Zoe Petre despre Remes, si despre cum ne-a salvat de la faliment intr-o situatie de criza cu mult mai rea decat acum. Si-a adus aminte de lucrul asta si Basescu?

Hendrix spunea...

@bibliotecaru Despre ce procese vorbesti matalutza? Te crezi pe vremea lui stalin cand se faceau procese politice? Traim in democratie si nu poti judeca un om pentru tampeniile pe care le spune. Fie el si ba-secu!
Daca este sa fie judecat ACUM ba-secu, el trebuie judecat de cetateni pentru dezastrul in care taraste tara acum. El trebuie sa raspunda POLITIC pentru asta si nu penal. Penal stii cand va raspunde? Dupa terminarea mandatului, dar doar pentru procesele nefinalizate.
Dupa guvernarea nastasiana a raspuns cineva pentru hotziile facute? Vezi su tu cum JAFO a ramas tot RAFO! Au fst facute dosare doar pentru Zambaccian unde nastase este anchetat penibil pentru niste termopane, mitrea da niste explicatii pentru constructia unei case iar micky shpaga da explicatii pentru mita constand in 12 pusti de vanatoare. Nu ti se pare penibil?

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca se referea la o judecata morala.

Lilick Auftakt spunea...

Un fel de... condamnarea basescianismului. :)))

Hendrix spunea...

@Lilick A fost tare asta cu ,,condamnarea basescianismului''! Ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)! Ghici cine va fi campion al luptei antibasesciene! Eu unul stiu pe cineva care s-a luptat atat cu comunismul cat si cu formele sale de dupa 89. Iar la momentul oportun schimba foaia si scrie o carte plina de limbi bine plasate...Acum este unul dintre cei care lupta din greu alaturi de alti portocalii impotriva comunismului, nefacand absolut nimic notabil.

Lilick Auftakt spunea...

Ei, cine? Tismaneanu, el e specialist in condamnari.:)) Radeam zilele trecute pe facebook. Postasem acolo ceva despre Tismaneanu si Transildania a intrat si m-a intrebat ce condamnari a mai facut. :)))

Hendrix spunea...

@Lilick Da, el este! Jegul asta ,,anticomunist'' scria carti de interviuri cu ilici prin 2003-2004, cam la modul cum rodica culcer ii lua interviu lui ba-secu! Citeam ca nemernicul a plecat din tara in 81 cu largul concurs al Manastirii Secu, trecand prin niste tari comuniste pana sa ajunga in State. Oare cum a reusit sa-i prosteasca asta si sa mai fie si profesor de istorie comunista? Tupeul individului mi se pare colosal, asemanator mentorului sau ba-secu. Este un jeg securist care n-ar pregeta sa fie un campion al ...condamnarii basescianismului. Un tip total amoral, o mostra de ticalosie in stare pura!