10 nov. 2010

Cat mai acceptam sa ne conduca un alcoolic?

Pana acum nu aveam dovezi, imagini, ca Traian Basescu lucreaza in timp ce ingurgiteaza alcool. In poza de alaturi se vede clar ca citeste niste (probabil) legi, oricum documente oficiale, cu paharelul de whisky in fata. Nu e interzisa bautura in Romania. Dar pentru un politician care isi schimba opiniile de la o zi la alta, care a facut declaratii politice pe care le-a negat mai tarziu, motivand influenta alcoolului, care conduce o tara in criza economica si politica, imaginea cu legile si paharelul de alcool e sub orice critica. Nu se pot semna legi, de care depindem cu toti, cu paharul in fata.














Foto via M.V. Neagu

7 comentarii:

Hendrix spunea...

Replica lui ba-secu ar fi asta:,,Pasarica, sa stii ca eu beau doar ceai. Ha ha ha ha ha ha ha ha(hahait basescian)! Paharul ala l-am lasat pe masa ca sa-i induc in eroare pe gaozarii mogulilor! Ha ha ha ha ha ha ha(hahait basescian)!!!''

Lilick Auftakt spunea...

Da, cum sa nu, hahahaha. Numai ca nu erau oamenii mogulilor pe acolo. Ramane varianta cu pixelul albastru, cu care s-au facut definitiv de ras. :))))

clerc spunea...

Draga Lilick, noi, astia ale caror voturi nu ni le-a numarat Baconski, e clar ca nu l-am reales pe Capitanul Hook. Problema e la ceilalti - si nu ma refer la oamenii de partid, familiile si comilitonii lor, plus clanurile de afaceri oranj. Cel putin 3-4 milioane de pitecantropi s-au dus la urna fie cumparati cu zahar, oua si faina, fie din proprie convingere ca lupta contra mogulilor si a mafiotizarii Romaniei. Cretinii aia iresponsabili (iarta figura de stil!) ne-au bagat in rahat. Ca derbedeul de port bea Chivas de 12 ani cu patru cuburi de gheata - stim de mult. Andrei Plesu stie cel mai bine, el receptionind si o sticla peste organul angelic pe cind ducea tucalul lui Voda in iatac, la Cotroceni. Asta e. Sincer, nu sint apostolul violentei, dar uneori ma loveste asa o nostalgie, legata de nefericirea de a nu fi sirbi... Stii, sirbi din aia care, cind se supara pe premier, il trimit in vesnicele plaiuri ale vinatoarei...

radu spunea...

Cata vreme PNL cocheteaza cu PD "pe sub masa", Basescu si urmasii lui mai au o sansa in Romania. Din pacate.
Stiu, scopul scuza mijloacele, dar nu mai stiu care e scopul, in conditiile astea.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, cum adica cocheteaza?

radu spunea...

@Lilick: poate negociaza, nu cocheteaza. Ma gandesc la Fenechiu si la altii. Macar daca ar fi Crin suficient de abil sa preseze eficient pt. aducerea in fruntea PD a lui Blaga. Am observat ca Basecu il uraste de moarte pe Blaga.
Anyway, moratoriul propus de Crin tuturor partidelor e o a doua lovitura de maestru, dupa initiativa shadow cabinet. In Crin am incredere, in Fenechii si Ghisi - nu.

Vania spunea...

Păi, biroul meu e tot aşa! Ce să înţeleg, că nu-s bun de preşedinte?...