14 nov. 2010

Lumina din adancuri

Am citit duminica doua declaratii de un haz nebun:

Prima apartine portocaliului Cristian Preda: "Eu sunt baza PDL, la vârful partidului s-a stins lumina"

A doua, e a UNPR-istului Cristian Diaconescu: "Dacă PNL ar fi acceptat invitaţia PDL la negocieri, UNPR ar fi părăsit discuţiile"

:))

P.S. - Mai aflu si ca la B1 se stinge becul portocaliu... Dar despre asta vorbim probabil in saptamana care vine. :)

Un comentariu:

radu spunea...

Cristian Preda e penibil. Nu stie ce inseamna "baza pedeleului": inseamna oamenii simpli si anonimi pe care i-au prostit primarii cu mita electorala si tarafurile de manelisti in campania din 2009. Daca-si imagineaza ca el e baza inseamna ca nu stie pe ce lume traieste. A zis acum pe blog ca se simte aproape de bok. Mda, e un fel de bok mai spalatzel, care a primit permisiunea sa caraie inofensiv de pe margine.
Cristian Diaconescu nu minte. UNPR e o grupare de mercenari care actioneaza la ordinul lui basecu si are ca misiune inlocuirea PNL (chemat la guvernare de Sefu, chipurile) in alcatuirea majoritatii guvernamentale. Pbb daca PNL ar fi acceptat sa pupe papucul pedeului, UNPR ar fi primit ordin sa se retraga. E-atat de simplu.
So, asta era rolul pe care ar fi urmat sa-l detina PNL in guvernul "constitutionalistului" cu pusca si cureaua lata: un fel de UNPR, adica ordonanta scopita a lui despotului de la Cotroceni.