19 nov. 2010

Nu va e niciun pic de rusine?

Am primit de dimineata o stire revoltatoare:

Cotidianul: Exclusiv: Foştii persecutaţi politic şi-au pierdut drepturile legale, dar... "Corifeii" condamnării comunismului tac mâlc".

"Începând cu 15 noiembrie a.c., foştii deţinuţi politic, foştii deportaţi, în general foştii persecutaţi ai regimului comunist nu mai pot cere despăgubiri în justiţie pentru ceea ce au suferit în regimul comunist. Prin manevre abile, guvernul Boc a reuşit să infirme drepturi câştigate în timpul guvernării... Boc. Deşi se ştia despre pierderea drepturilor foştilor persecutaţi politic, nici unul dintre personajele care au confiscat tema condamnării comunismului şi se laudă cu ea nu a avut vreo reacţie."

Sute de oameni au procese pe Legea 221 si s-au trezit astazi cu stirea asta, cu modificarile astea facute pe furis.

Nu, se pare ca lui Tismaneanu si gastii de impostori din jurul lui nu le e rusine. Iar lui Baconsky ar trebui sa-i cerem demisia, nu doar sa fie boicotat.

Update: "Liiceanu se leapada de Basescu". Dupa ce 90% din tara nu mai vrea sa auda de Basescu "s-a dezamagit" putin si el.

3 comentarii:

transildania spunea...

Un scandal monstru!!
Curtea Constitutionala arata a treia oara ca decide conform comenzilor primite de la vicotria sua de la cotroceni.
Victimele comunismului cred ca pot ataca mizeria asta la CEDO.
Nu ma mira tacerea lui lingailor "anticomunisti", ei n-au suflat o vorba nici in iunie cand ordonanta a fost adoptata, si nici dupa.

Pacat insa ca aproape nimeni nu vorbeste de scandalul asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Transildania, lucrurile astea ma indigneaza mai rau ca orice. Aceste caractere de closet de spelunca ordinara au apoi tupeul sa dea lectii, dupa ce acum tac ca niste rame ce sunt. Au ajuns sa se publice si sa se citeasca numai intre ei, ca o secta, si pe banii nostri isi permit sa taca cand niste oameni, sau urmasii lor, sunt condamnati pentru a doua oara. Aceste scarbe perfide trebuie sa aiba in istorie cel mai dezgustator colt, alaturi de calaii comunisti.

Mihai spunea...

Nu, nu le este. De ce sa la fie rusine? Au Soricul prea gros. Si apoi, ce au ei comun cu legea?