23 dec. 2010

Dezvaluiri socante despre pedelistii din Parlament.

"Traian Igaş este de meserie tâmplar şi s-a remarcat ca disk-jockey în localitatea natală Pecica. Şcoala generală a absolvit-o în comuna Cristian din judeţul Sibiu, unde se spune că a rămas repetent un an. A absolvit liceul în forma de învăţământ la distanţă şi cu mare dificultate, în jurul vârstei de 30 de ani, a început studiile la liceul din Pecica şi a trebuit să se transfere la un liceu din Nădlac pentru a le finaliza. A absolvit Facultatea de Drept în jurul vârstei de 40 de ani, tot la forma de învăţământ la distanţă (fără frecvenţă)"

Cititi mai mult pe Inpolitics.

6 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Hm ... parca am mai vb despre asta

Lilick Auftakt spunea...

Scursurile fidele lui Basescu. E logic sa fie asa. Basescu se bazeaza pe prostituate, borfasi, smecheri, pe care ii "scolarizeaza" superficial si ii pune in posturi cheie. Trebuie sa fie sub el dpdv al inteligentei ca sa ii conduca.

Deceneu spunea...

@Lilick "Trebuie sa fie sub el dpdv al inteligentei ca sa ii conduca."

Chiar ma gandeam astazi la ideea de mai sus si la cauzele care o genereaza.
Orice organizare in care decidentii de nivel superior isi aleg colaboratorii/subordonatii, o sa aleaga oameni care nu le pericliteaza pozitia, adica mai inculti decat ei, obedienti, dispusi la orice pentru a ocupa o functie pentru care nu sunt pregatiti.

Democratia actioneaza invers.
Oamenii isi aleg reprezentantii care se bucura de respect in fata majoritatii.

Unii o sa afirme ca in politica este invers.
In politica reprezentantii nu au fost alesi demomcratic, iar candidatii, cand s-au organizat alegeri au fost preselectati de liderii de partid.

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu, pai povestea zilele trecute Cezar Preda cum se desfasoara alegerile in partid. De fapt cum se aranjeaza. La restaurant. De unde democratie?

Radu Humor spunea...

Parerea mea despre scursurile astea banuiesc ca o stii :mrgreen:!!!
Numai cine nu stie ce hram poarta aceasta Udrea (Tanti Petruta stie cel mai bine, dar nu stiu de ce inca tace !)nu-si da seama in ce situatie catastrofala a ajuns Romania condusa de lichelele astea tradatori de neam si tara !
Profit de ocazie sa-ti urez din toata inima Craciun fericit si La multi ani cu bine !
Cu deosebita stima ,

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Radu! Si tie toate cele bune si Sarbatori Fericite! Sa ne recitim cat mai mult si la anul.