14 dec. 2010

Sa contribuim la bugetul CICCR cumparand o carte

Saptamana trecuta, la Cluj, Editura Grinta si Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania au organizat lansarea volumului "Cartea neagra a Revolutiei franceze", sub coordonarea lui Renaud Escande. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Fundatiei Konrad Adenauer si a Institutului pentru Libera Initiativa. Alaturi de carte a fost oferit si DVD-ul cu documentarul "Vanatorul de securisti" al lui Mirel Bran.

Cartea se gaseste in Cluj la libraria UBB (strada Napoca) si in Bucuresti la libraria Mihai Eminescu (strada Regina Elisabeta nr. 16). Poate fi comandata la editura Grinta, la numarul de telefon 0744.777.883, sau scriind un e-mail pe adresa gabby_cojocaru@yahoo.com

Cartea si DVD-ul costa impreuna doar 15 lei, iar 7 lei din pret merg direct in finantarea CICCR. Pot fi, impreuna, un foarte interesant cadou de Craciun.

Ce ar trebui sa mai stim despre CICCR. Ca bugetul acestuia pe 2 ani 2 luni si 11 zile echivaleaza cu suma tocata personal de "Tismaneanu-pro bono", adica 32.000 de euro. Ca bugetul vechiului institut IICCR era de 29 ori mai mare decat bugetul actual al CICCR-ului, iar bugetul actual al IICCMER-ului lui Stanomir, Neamtu, Tismaneanu e de 68 de ori mai mare decat bugetul centrului lui Marius Oprea. Cu toate astea, cel care se victimizeaza in continuare e Vladimir Tismaneanu.

Voi mai reveni pe aceasta tema si cu alte amanunte, pentru ca munca si misiunea la care s-a angajat Marius Oprea e foarte importanta.

Niciun comentariu: