10 ian. 2011

Declaratiile unei rame


Sebastian Lazaroiu: ‎"Pe mine mă mira că PC, un partid cu oameni întreprinzatori, cum sunt Dan Voiculescu şi Maria Grapini, care au salariaţi pe care îi plătesc dupa cât muncesc, se aliază cu un partid condus de un asistat social, un şomer de lux, Crin Antonescu, care are prezenţa de 1% în Parlament, dar ia indemnizaţia întreagă. Nu mi se pare ruşinos să te aliezi cu Felix, ci să te aliezi cu Crin"

Astfel de declaratii, care incearca parsiv sa ii capteze bunavointa lui Felix si sa atate spiritele in PNL, nu pot avea decat efect contrar printre liberali: adica sa ii tina si mai uniti.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt DISPERATI :) :) :)
Si asta ma face sa ma simt foarte bine.

atreides spunea...

Care rama, viermele asta? :)

Augustin spunea...

Lilick, Ludovic Orban face un mare deserviciu aliantei care se plamadeste si, prin asta, face jocul marinelului. O face intentionat?

Lilick Auftakt spunea...

Nu, Augustin. Chiar nu face niciun deserviciu. Exprima si el opinia lui, care e foarte ok. Insa a spus ieri ca oricum, alianta fiind facuta, o accepta si o va reprezenta. El nu a votat nici alianta DA in 2004. Si, din punctul asta de vedere, ramane constant.

Crăciun Florin spunea...

Dacă ai început să scoți panaramele portocalii cu ciocul gureș la iveală, atunci trebuie să continui. Pentru mine este mai comod să vin la tine pe blog să văd ce au mai „produs” decât să îi caut peste tot pe unde se ascund.

Lăzăroiu este jigodie. La fel ca TRU și celelalte panarame portocalii. Faptul că de la discursul politic au trecut la retorica cretină spune multe. În principal, faptul că sunt disperați. Orizontul lor se închide. Sunt pe buza găurii negre care este creată de extremismul politico-social în care au căzut toate formațiunile politice și sociale care au practicat dictatura. PD-L cade în gaura neagră iar ei sunt disperați. Căderea lui Băsescu va duce la izolarea lor iremediabilă. Unificarea opoziției, în special formarea acestei alianțe de centru-dreapta, anunțul tranșant al tuturor actorilor politici că PD-L este exclus de la orice formă de colaborare, acum și în viitor, le sună ca un clopot de înmormântare. A lor.

Ținta lor este Crin Antonescu pentru acesta reprezintă, în ochii alegătorilor „de dreapta”, deci și a pedeleilor, viitorul dreptei românești.

Referitor la opoziția lui Tăriceanu, Orban și Săftoiu la alianța cu PC, consider că este corectă. Este benefică chiar. Oamenii văd că în PNL chiar este vorba despre libertatea de opinie. Mai mult, există posibilitatea ca Dan Voiculescu să o dea iar „la întors” și în viitor să ceară ieșirea PC din alianță. Opoziția deschisă a fost și la alianța cu PD-L ! Cei care s-au opus au avut dreptate (Crin, Orban, Vosganian ...). Este posibil să aibă și acum. dar poate fi și altfel. Oricum, alianța de centru-drepata este, deocamdată, benefică, măcar și după reacțiile pedeleprelor. Pe care le pui pe blog.

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Florin, si eu zic ca pozitia celor care au votat contra Aliantei e benefica. De fapt Lazaroiu a turbat de furie si cand a vazut democratia din PNL. :)

Augustin spunea...

Lilick, constat ca nu esti la curent cu TOT ce spune el. Mai vorbim!

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, a fost aseara la Realitatea si l-am vazut. Ce altceva a mai zis in plus?

Augustin spunea...

Lilick, daca tie nu ti-e suficient, nu mai zic nimic. Deocamdata ...

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, pai nu pot sa iti spun decat un lucru. Chiar daca multi nu sunt poate de acord cu o alianta cu PC sau cu PSD, toti sunt la fel de contra lui Basescu. Asta e de ajuns. :)

Anonim spunea...

Asta e un handicapat. Cred ca mananca cacat doar ca sa-i arate stapanului lui ca e activ (desi Base se poate suci oricand, si sa prefere pasivii - treaba lor)

Bravo, Lilick! Keep up the good work!

Augustin spunea...

Nu, Lilick, nu-i de ajuns! In situatia in care sintem, prefer pe unul care-l iubeste pe Basescu dar, de prost ce este, il sapa la radacina, unuia care il uraste dar, dintr-un motiv sau altul, il ajuta!