7 ian. 2011

Liberali pentru libertatea presei. Renate Weber

Europarlamentarul liberal roman Renate Weber, purtator de cuvant al ALDE pe libertatile civile şi drepturile fundamentale, va prezida sedinta deschisa pe tema "Libertatea Presei în Ungaria". Amanunte aici.

5 comentarii:

transildania spunea...

Cine apara din nou libertatile fundamentale, libertatea de exprimare si libertatea presei? Desigur liberalii... Cine le ataca?

Intre timp se pare ca Orban i-a promis lui Barosso ca va schimba legea audiovizualului, presiunea liberalilor a avut succes.

(http://www.monstersandcritics.com/news/europe/news/article_1610084.php/Hungary-ready-to-alter-media-law-Barroso-Roundup)

Inainte de asta 70 de intelectuali si fosti disidenti din Europa Centrala si de Est intre care Vaclav Havel si Arpad Göncz au semnat o scrisoare deschisa catre UE in care cer sa se implementeze standarde obligatorii pentru a proteja libertatea presei.

http://www.earthtimes.org/articles/news/361216,former-dissidents-want-eu-response-to-illiberal-democracy-in-hungary.html

Lilick Auftakt spunea...

Sigur. Liberalii sunt cei care apara mereu primii libertatea de exprimare.
Merci pentru ultimul link.

Diseara, la ora 23:00, Renate Weber va fi invitata la Vorbe Grele (A3). Va vorbi si despre libertatea presei.

transildania spunea...

Cu placere.
Mersi pentru informatie, am sa ma uit.

Petrisor spunea...

M-am uitat aseara la "Vorbe grele" si o ascultam pe Renate. Cat bun simt poate sa aiba aceasta, eu nu-mi pot imagina cum a avut o relatie de prietenie cu justitiara Monica macovei.

Lilick Auftakt spunea...

A, Petrisor, nu se compara. Asa e!